Ozel saglik sigortasini kullaninca sisiriyorlar biraz prof dalinda uzman bi dr o yuzden de pahali ama ben isranbuldayim burda 50 tl ye yapan bir yer oldugunu sanmamYa kizlar ben gecen sene ozel hastaneye gidiyordum orda yaptirdim ikili ve uclumu bu kadar yuksek rakamlar odedigimi hatirlaniyorum.50-60 ek ucret verdim yanilmiyorsam. ilk rutin kan ve idrar tahlilleri de ayni sekildeydi.450 tl falan deli rakamlar. izmirdeyim ben.bu senede burda ogrendim saglik ocaginda yaptirabilecegimi hic para vermeden yaptirdim.
16 sında yaptircam canm Allah izin verirse.ikil test yaprtıcak var mı aramızda
Ucretsiz olan ikili test degil canim ilk etspta istenen kan testleri onlari bende saglik ocaginda ucretsiz yaptirdimşansa bak yaa sen de küçük şehirde değilsin halbuki, demek bu başka birşeyle alakalı.bir yerde ücretsiz yapılırken diğerinde uçurum var. hiç makul değil.
Yaaaa ne bilim erkek kiyafetleri alasim varkız kız
amin ınsallah once rabbım saglıklısını sonrada gonlumuzde olanı nasıp etsınYaaaa ne bilim erkek kiyafetleri alasim varHayırlisi insallah saglikli olsunlarda
yenı nesıl erkek bebek kıyafetlerı cok guzel kız :d gordum gecende takım elbıse gıbı zıbınlarYaaaa ne bilim erkek kiyafetleri alasim varHayırlisi insallah saglikli olsunlarda
Hangi hastane hangi dr canimdiyorum ya garip bazen ikili super olup downlu bebegi olan da oluyor bu yuzden iyi bir dr de ayrintili ultrason yaptirmak onemli. ben aldim 13. haftama istanbulda ayrintili icin randevu. dr m küçük oglumdaki dr me aldim. perinatolog hem.
canım ben de 21 mayısta yaptıracam şu an özele gidiyorum ama ikili test devlette daha güvenilir diye duydum ne derece doğru bilmiyorum..özelde fiyatlar hakkında bilgin var mıben yaptırcam canım doktoruma ayın 12sınde gıtcem gun vercek
Selam kızlar bugün kontrole gittim bebişim büyümüş 1.34 cm olmus:) bulantilar için ilaç verdi doktorum bundan sonra beslenmene çok dikkat et dedi bol protein almam gerekiomus 1 ay sonra gidicem iki test için bu arada 8+3 olmuşuz :)) kesenın şekli deismis yuvarlak olan kese uzunlamasina yayılmış normal daha uzucak dedidoktor şaşırdım
valla bılmıyorum canım ben devlet kadın dogum hastanesıne gıdıyorumcanım ben de 21 mayısta yaptıracam şu an özele gidiyorum ama ikili test devlette daha güvenilir diye duydum ne derece doğru bilmiyorum..özelde fiyatlar hakkında bilgin var mı
evet ilk testlerden söz ediyoruz da ikili vs diğer testleri de ücretsiz yaptıranlar var araştırma hastanesinde. hangi sağlık ocağına bağlıyım onu bile bilmiyorum. istediğime gidebilir miyim eve yakın olan? araşt. hast. kalabalığı çekemiciiimUcretsiz olan ikili test degil canim ilk etspta istenen kan testleri onlari bende saglik ocaginda ucretsiz yaptirdim
:))) bakalım ikili testte görünebilir bi dahaki ay ogreniriz inssbu haftaya kadar hep erkek hıssedıyodum ama bu hafta hafıften tatlıdan tıksınmeye basladım kararsız kaldım
benim yuvarlaktı ama ben de pek inanmıyorum buna. usg aletini döndürdükçe değişiyor şekli kesenin. tatlı ye oğlan ekşi ye kıza da inanmıyorum. ben oğlumda hep tuzlu ve ekşi yedim. nefret ettim tatlıdan 12. haftaya kadar. et tavuk balık yedim bol bol. (bunda tiksindim) feci bulantım olmuştu yani tükürüğümden bulanıyordum ama oğlum oldu
bunda da tatlıdan tiksindim. sadece dondurma yiyorum diğerinden farklı. hem de her akşam eşimle gidip alıyoruz. ve çilek yiyorum. oğlumda aşırı erik çekmişti canım. ben şuna inanıyorum bulantıyı en iyi önleyen tuslu ve ekşi şeyler, insan tatlı yiyince bulanıyor. yani ben öyle oluyorum. normalde çok tatlı yemem zaten. fındıklı çikolata severdim şimdi düşüncesi bile iğrenç geliyor. tek inandığım göbeğin şekli. benim oğlumda sipsivriydi. her gören oğlan diyordu.. bunda pek fark yok gibi ama çabuk çıktı göbeğim ve kasıklarım doldu. ama ben zayıf biriyim vücut şeklim yanıltıcı olabiliyor. 12. haftamda ki görüntüme göre bu tezi doğrulayacağım canımCanım peki bunda eksimi istiosun tatlımi? Ya belkide kişinin kan sekeriyle alakalı bi durumda olabilir kan şekeri dusukse tatliya eğilim fazla oluyo yada Allahtan ne bilim. . Bende hep eksi tuzlu yiyorum tatlıdan çok tiskiniyorum bakalım cicek mi böcekmi:))))
vallahi ben de normalde düşkün değilimdir tatlıya. kırk yılda bir cnm çeker, kan şekerim düştü heralde deyip alıp yerdim bişiler. şimdi ise tamamen uzaklaştım. iğrenmek diyemem ama belki de diyebilirim bilemiyorumCanım peki bunda eksimi istiosun tatlımi? Ya belkide kişinin kan sekeriyle alakalı bi durumda olabilir kan şekeri dusukse tatliya eğilim fazla oluyo yada Allahtan ne bilim. . Bende hep eksi tuzlu yiyorum tatlıdan çok tiskiniyorum bakalım cicek mi böcekmi:))))
ıkılıde zor gorunuyo canım erkekse gorunme ıhtımalı varda kızsa zor ben kızımda 13 haftalıkken ogrendım lekelenmeyle acıle gıtmıstım doktor bebegın ıyı durumda kalp atısı var bu arada kızın olcak dıe pat dıye soylemıstı şok olmustum:))) bakalım ikili testte görünebilir bi dahaki ay ogreniriz inss
benimki bunlardiArkadaşlar lütfen sizden istenen testlerle karşılaştırır mısınız, aynı mı???
Biyokimya: BUN, Kreatinin, AST, ALT
Diabet Paneli: Açlık kan şekeri
Tiroid Paneli: TSH
İdrar tahlilleri: Tam idrar tetkiki
Mikrobiyoloji: Tam kan sayımı
TORCH Paneli: Tokso IgM, Rubella
IgG
Seroloji: HBsAg, Anti-HBs, Anti HCV, HIV I/II Antikor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?