teşekkürler cvp yazdığın için. ekstra bişey yok yani tek fark ben para verdimbenimki bunlardi
Bnmkiler kız sanırım hamile kalmadan önce deli gibi tatlı yiyen ben şimdi tatliyi goresim dahi gelmio esimde sinir oluyo yesen ölürsun Dimi sakin yeme diyo yiyince ağzım eksi eksi oluyo kızlar galibabıtek seyı bılıyorum tatlıdan tıksınınce kız oluyo ama oyle boyle deıl tamamen tıksıncen :S
valla ıkıtane olunca durum karısır ınsallah bırı kız bırı erkektırBnmkiler kız sanırım hamile kalmadan önce deli gibi tatlı yiyen ben şimdi tatliyi goresim dahi gelmio esimde sinir oluyo yesen ölürsun Dimi sakin yeme diyo yiyince ağzım eksi eksi oluyo kızlar galiba
Cnmm inanırım sin benimde göbeğim sivrilesio sanki ve aynı bende tatlıdan tiskiniyorum midemi bulandiriyo eksi erik bulantıya birebir dediğin gibibunda da tatlıdan tiksindim. sadece dondurma yiyorum diğerinden farklı. hem de her akşam eşimle gidip alıyoruz. ve çilek yiyorum. oğlumda aşırı erik çekmişti canım. ben şuna inanıyorum bulantıyı en iyi önleyen tuslu ve ekşi şeyler, insan tatlı yiyince bulanıyor. yani ben öyle oluyorum. normalde çok tatlı yemem zaten. fındıklı çikolata severdim şimdi düşüncesi bile iğrenç geliyor. tek inandığım göbeğin şekli. benim oğlumda sipsivriydi. her gören oğlan diyordu.. bunda pek fark yok gibi ama çabuk çıktı göbeğim ve kasıklarım doldu. ama ben zayıf biriyim vücut şeklim yanıltıcı olabiliyor. 12. haftamda ki görüntüme göre bu tezi doğrulayacağım canım
vallahi ben de normalde düşkün değilimdir tatlıya. kırk yılda bir cnm çeker, kan şekerim düştü heralde deyip alıp yerdim bişiler. şimdi ise tamamen uzaklaştım. iğrenmek diyemem ama belki de diyebilirim bilemiyorumtatlı meyve görmek bile istemiyorum kontrolsüz bir şekilde tuzlu/ekşi arayışındayım. limonu tuzlayıp yedim geçen gece. hayırlısını versin Rabbim.
ıkılıde zor gorunuyo canım erkekse gorunme ıhtımalı varda kızsa zor ben kızımda 13 haftalıkken ogrendım lekelenmeyle acıle gıtmıstım doktor bebegın ıyı durumda kalp atısı var bu arada kızın olcak dıe pat dıye soylemıstı şok olmustum
ayniyimm ayni bebisim is yerinde kose bucak sizcak yer aradim icim daralti nefessiz kalmış gibi midem kotuydu simdi azcık iyiyim sen nasil oldunaynı durumdayım bugun bende mal gıbıyım :S sabah uyandım bulantım vardı eşim kahvaltı hazırladı getırdı yataga bı ıkı bıseler attım agzıma gerı uyudum :S yarım saat sonra felan yıne uyandım bugun ne bulantım duruyo ne uykum sureklı uyumak ıstıyorum
ınsallah canım ınsallah erken gosterır ben ılk oglumda doguma 1 hafta kala ogrenmıstım cınsıyetını ıkıncıde 4 aylıkken kızda 13 haftalıkken cok deısık bı duygu:)) Ayy o duyguyu bende yaşamak istiyorum bir an önce kızın olcak desin banadaa:)))
hahahhahhAynennnn bende öyleyim cnm sürekli limon istiyo cnm eksi sulu sulu öf cnm istedi:)
bende ıyı gıbıyım ama bulantım var hafıften dısarda kına gecesı var ne guzel oryantel roman havaları calıyo oynamak ıstıyorumayniyimm ayni bebisim is yerinde kose bucak sizcak yer aradim icim daralti nefessiz kalmış gibi midem kotuydu simdi azcık iyiyim sen nasil oldun
Annemde keselere bakıp öyle dedi ya bakalım hayırlısıvalla ıkıtane olunca durum karısır ınsallah bırı kız bırı erkektır
keseden anlıyosa benımkınıde goster kızAnnemde keselere bakıp öyle dedi ya bakalım hayırlısı
Hu hu yaşasın Neresindesin cnm birde hangi hastaneye kime gidiyorsun :)ben varım antalyadan :)
hahaha bizi. Burda da asker eglencesi var az oynadim ben valla dayanamadim :)bende ıyı gıbıyım ama bulantım var hafıften dısarda kına gecesı var ne guzel oryantel roman havaları calıyo oynamak ıstıyorumama velet yuzunden oynayamıyorum
Hu hu yasasin neresindesin cnm hangi hastaneye kime gidiyosun :)ben varım antalyadan :)
ben dayanıyorum mecbur oturdugum yerde oynuyorumhahaha bizi. Burda da asker eglencesi var az oynadim ben valla dayanamadim :)
Doğuma bi hafta kala da çok geç olmuş cnm ya:) gostermio olabilir demekkiınsallah canım ınsallah erken gosterır ben ılk oglumda doguma 1 hafta kala ogrenmıstım cınsıyetını ıkıncıde 4 aylıkken kızda 13 haftalıkken cok deısık bı duygu
Ya bide şeyi tavsiye ederim çok güzel yeni dünya çok güzel eksi sulu bebege çok faydalıymış cnmhahahhahhilahi beni de özendirdin bak Allah'tan tedarikliyim erik çağla dolu ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?