2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bıtek seyı bılıyorum tatlıdan tıksınınce kız oluyo ama oyle boyle deıl tamamen tıksıncen :S
Bnmkiler kız sanırım hamile kalmadan önce deli gibi tatlı yiyen ben şimdi tatliyi goresim dahi gelmio esimde sinir oluyo yesen ölürsun Dimi sakin yeme diyo yiyince ağzım eksi eksi oluyo kızlar galiba

Bnmkiler kız sanırım hamile kalmadan önce deli gibi tatlı yiyen ben şimdi tatliyi goresim dahi gelmio esimde sinir oluyo yesen ölürsun Dimi sakin yeme diyo yiyince ağzım eksi eksi oluyo kızlar galiba
valla ıkıtane olunca durum karısır ınsallah bırı kız bırı erkektır

Cnmm inanırım sin benimde göbeğim sivrilesio sanki ve aynı bende tatlıdan tiskiniyorum midemi bulandiriyo eksi erik bulantıya birebir dediğin gibi

Aynennnn bende öyleyim cnm sürekli limon istiyo cnm eksi sulu sulu öf cnm istedi:)

:)) Ayy o duyguyu bende yaşamak istiyorum bir an önce kızın olcak desin banadaa:)))

ayniyimm ayni bebisim is yerinde kose bucak sizcak yer aradim icim daralti nefessiz kalmış gibi midem kotuydu simdi azcık iyiyim sen nasil oldun

:)) Ayy o duyguyu bende yaşamak istiyorum bir an önce kızın olcak desin banadaa:)))
ınsallah canım ınsallah erken gosterır ben ılk oglumda doguma 1 hafta kala ogrenmıstım cınsıyetını ıkıncıde 4 aylıkken kızda 13 haftalıkken cok deısık bı duygu

ayniyimm ayni bebisim is yerinde kose bucak sizcak yer aradim icim daralti nefessiz kalmış gibi midem kotuydu simdi azcık iyiyim sen nasil oldun
bende ıyı gıbıyım ama bulantım var hafıften dısarda kına gecesı var ne guzel oryantel roman havaları calıyo oynamak ıstıyorum ama velet yuzunden oynayamıyorum

Bnm kesenlerin biri top gibi yuvarlak diğeri senin gibi uzunlamasına olunca öyle dedi içinden öyle geçti sanırım suan yanımda yok olaydı gosterirdim kizz

ınsallah canım ınsallah erken gosterır ben ılk oglumda doguma 1 hafta kala ogrenmıstım cınsıyetını ıkıncıde 4 aylıkken kızda 13 haftalıkken cok deısık bı duygu
Doğuma bi hafta kala da çok geç olmuş cnm ya:) gostermio olabilir demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…