a evet evet yiyebiliyorum onun ekşisindenYa bide şeyi tavsiye ederim çok güzel yeni dünya çok güzel eksi sulu bebege çok faydalıymış cnm
Maalesef canimteşekkürler cvp yazdığın için. ekstra bişey yok yani tek fark ben para verdim
aynen canım bebegın pozısyonu cok onemlı kucuk oglumla kaybettıgım kızım yaymıs yatıyolardıda buyuk oglan saklamıstı butun kıyafetlerı yesıl turuncuydu :d mavılerı dogduktan sonra almıstımDoğuma bi hafta kala da çok geç olmuş cnm ya:) gostermio olabilir demekki
İnşallah cnmKızlar kanamam yok ama her an olabilrmis. Olmaması için jel alıyorum vajinadan. Umarım kanama olmadan biter
bendede oluyo yıyorum sankı doymuyorum bugunBenimde midem bugün çok boştu kızlar ya ne yersem yiyeyim açlık hissi var kazıyorlar miğdemi sanki çok sinir bozucu açlıkta değil yokum aslında ama miğdem kazınıyo
Progestan kullnmalisin cnm , sanırım zararı yok al eczaneden hmn iç, yat.yine de doktora sormak lazm ama zararı yok sanrmKizlar ben 7+ 3 haftalik hamileyim. Doktor cinsel ilişki hakkında olumsuz birşey soylemedi. Bu zamana kadar hic kanamamda olmamisti. Bizde ilişkiye girdik ilişki sonrasi kirmizi renginde biraz civik halde kan geldi çok uzun sürmedi ama ben çok korkuyorum.bugün doktorun calismiyor gidemedim bebisime birşey olmusmudur. korkuyorum
Canım aynı bende senin gibiyim balık yiyemiorum kokusuna tahammulum yok. Bulantim var özellikle sabahları kendi evimden tiskindim çok zor gecio cnm tez zamanda atlatıriz insallahha evet evet yiyebiliyorum onun ekşisindenbiraz önce balık ve salata hazırladı eşim ama ben ona balık yiyemeyeceğimi söylemiştim. normalde haftada iki gün tüketiyorduk rutin olarak ama sanırım bir süre tahammül edemiycem kokusuna ve tadına.. yazık kocama biraz salata yiyip masada yalnız bıraktım onu özür dileyerek, yalnız yedi yemeğini. çubuk kraker ve eriğe devam. su da içemiyorum. bu sabah yarım bardak süt içtim doktora gitmeden, içmemle çıkarmam bir oldu zor geçicek sanırım bu günler.. senin var mı bulantın?
Oy kiyamam yaa:)) bende beyaz ve sarı alayım diorum şimdiden dayanamıyorum onun esyalarinida görmek istiyorum evde artık 3 kişiyi z birimiz saklansada:)))aynen canım bebegın pozısyonu cok onemlı kucuk oglumla kaybettıgım kızım yaymıs yatıyolardıda buyuk oglan saklamıstı butun kıyafetlerı yesıl turuncuydu :d mavılerı dogduktan sonra almıstım
İşte az önce eşime anlatamadigim şey ben de öyleyim bugün yahu az önce yemek yedim midem tuhaf sanki kahvaltı bile yapmamis gibiyim ağzımın tadı da deistiBenimde midem bugün çok boştu kızlar ya ne yersem yiyeyim açlık hissi var kazıyorlar miğdemi sanki çok sinir bozucu açlıkta değil yokum aslında ama miğdem kazınıyo
Aynısı banada oluyodu birhaftadr yoktu yine başladı daha yemekten kalkıp uzanıyorum baslio midem kazinmaya sinir oluyom geldimi gitmiyo daBenimde midem bugün çok boştu kızlar ya ne yersem yiyeyim açlık hissi var kazıyorlar miğdemi sanki çok sinir bozucu açlıkta değil yokum aslında ama miğdem kazınıyo
7 ay kaldı 7 ay sonra saklandıgı yerden cıkcakOy kiyamam yaa:)) bende beyaz ve sarı alayım diorum şimdiden dayanamıyorum onun esyalarinida görmek istiyorum evde artık 3 kişiyi z birimiz saklansada:)))
7 ay kaldı 7 ay sonra saklandıgı yerden cıkcakceeee dıycek bende esıme yatarken dıyorum yatakta 3 kısı yatıyoruz dıye dogunca ortamızda yatırcakmıs he dedım ezelım cocugu o zaman vazgecıyo
evet canım kaybettıgım kızımın ısmı cokıstemıstım bu ısmı kızıma koymayı topraga koyarken kulagına soyledıkÇok istiyorum bende onu aramızda yatirmayibuarada cnm elif eva kızının adımı? Bende kızım olursa adını elifnaz koyucam:)
evet canım kaybettıgım kızımın ısmı cokıstemıstım bu ısmı kızıma koymayı topraga koyarken kulagına soyledık
ınsallah canım ınsallah bı gun orda koklamak nasıp olur((( cnm ya cennette beklio seni biliyosun dimi
benım doktorum ultrasondan bakıo ama alttanda baklıyomu bılmmıyorumKızlar rahimagzi nasıl ölçüluyor ultrasondan oluyomu yoksa assagidan mi bakılması lazım
Evet cnmm inşallah :) ya inşallah kızın olur çok içten umud ediyorum RABBİM sana sağlıklı hayırlı bir kız evlat verir ınsallahh (amin) :)ınsallah canım ınsallah bı gun orda koklamak nasıp olur
amin canım ınsallah sanada saglıklı hayırlı bı kız nasıp eder lule lule saclıEvet cnmm inşallah :) ya inşallah kızın olur çok içten umud ediyorum RABBİM sana sağlıklı hayırlı bir kız evlat verir ınsallahh (amin) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?