2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
amin canım ınsallah sanada saglıklı hayırlı bı kız nasıp eder lule lule saclı
Tombik olsun bide ne şirin olur ya :))sana bişi diyimmi bugün doktorun yanında bilgisayardan bebegimi sevdim annelık duygusu dimi bu kucağıma almadan onun sevgisi var içimde çok deisik belkide Hasretim ona ne bilim duygusal a bağladım

annelık tabıkı az daha bellı olsun o ultrasonda hareketlerını gor o zaman daha cok anlıcaksın kucagına aldıgında dahada nasıl anlatım ben buyuk oglumu dogurdugumda onu severken ıcım kabarıyodu ısırmak ıstıyodum onu mıncıklamak dayanamıyodum yuz ustu cevırıp bezını ısırıyodum

Ohh miss :))) bende ole yaparım kesin çünki kibar Sevemem ben bebekleri :)))) Rabbime şükürler olsun hepimiz sağlıkla alalım kucagmza bebisleri:)

Ohh miss :))) bende ole yaparım kesin çünki kibar Sevemem ben bebekleri :)))) Rabbime şükürler olsun hepimiz sağlıkla alalım kucagmza bebisleri:)
bende kıbar sevemıyorum hıc aglatana kadar ugrasıyorum amin ınsallah sag saglım alırız saglıklı bı sekılde anomm yerım onların bogum bacaklarını benn

bende kıbar sevemıyorum hıc aglatana kadar ugrasıyorum amin ınsallah sag saglım alırız saglıklı bı sekılde anomm yerım onların bogum bacaklarını benn
Bide ağlarken dudaklarını bukuyolarya çok tatlı oluyo ya; ))) neyse cenem düştü benim folibol u içim yatim ii geceler hamişdaşim :* .

Bide ağlarken dudaklarını bukuyolarya çok tatlı oluyo ya; ))) neyse cenem düştü benim folibol u içim yatim ii geceler hamişdaşim :* .
kız senı ne etmıyım ıyı hatırlattın unuttum ben bugun ıcmeyı bende ıcım hemen :S ıyı geceler canım

Kizlarrr namaz kılan varmı ? Bu dönemde sakıncalı mı acaba

Ben kiliyorum cnm oturdugum yerden kanamam oldugu ve lekelenmem oldugu icin 3 haftadir oturup kiliyorum bir sikintin yoksa onada gerek yok normak kilinabilir bence

Kızlar günaydın ,

Sabah sabah bir tabak kivi yiyorum Peynirli çubukla :) ah bu miğde bulantıları..

afiyet olsun canım ben de süt içtim şimdi bisküvi ile ..sütü bu saatlerde içmesem bir daha içemiyorum ..sabah 7de su içeyim dedim içtiğim su midemi çok bulandırdı yarısını çıkardım su içmek kabusum oldu

Sana da afiyet olsn cnm, aynı dert bende de var , bol su için diyo herkes biz normal su bile içemiyoruz. Nasıl olcak bu iş

Gunaydin arkadaslar
Dunden beri moralim biraz bozuk
internete girmedim , dun doktora gittim (sikayetim sag kasigimda cok siddetli agri ve koyu sari kahverengiye yakin lekelenme ) ultrasonda karindan bakti doktorum kesenin icinde bebegi gorduk ama olcumde 6+1 gozuktu yani bi 10 gun kadar geriden geliyor kalp atisinida gormedik ve duymadik haftaya cumartesi icin randevu verdi ayrica bide dusuk riskine karsi ilac eger haftaya cumarteside kalp atisini duymazsak kotu oldugunu iletti. Suan bol bol su ve dinlenme tavsiye etti. Sizde bixim icin lutfen dua edin haftaya melegimin kalp atisini duyalim

İnsallah sorunsuz bir şekilde duyarsiniz kalp atislarini dualarimiz seninle

Bende bu sabah çok kötü uyandim wcye gittim geldim baş dönmesi bulantı fenallik hissi kendimi yataga zor attım.Şimdiye kadar boyle olmamistim bulantim yok denecek kadar azdi birden boyle olmasi normal mi?
Kendimi cok kötü hissediyorum

Gunaydn cnm bazen bende unutuyorum bişi olmaz ins
gunaydın ben sen yazdıktan sonra hemen ıctım aslına bakarsan nöral tüp kapandı artık folık asıtın cok bı faydası yok ama ben daha once nöral tup defektlı dogum yaptıgım ıcın rıskım normal annelere gore yuksek mecburen 12 14 haftaya kadar kullancam

normal canım hormonlarımız hızla degışıyo ılk 3 aylık donemde vucut bebege alısana kadar değişimler normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…