canım benım hıc korkma banada oyle dedıler ıkı hafta gerıden gelıyo bebek dedıler hatta doktor bana bebegın gelısmemıs 5 haftalık gorunuyo kalbının atmaya baslaması lazımdı almak lazım bunu düşcek dedı ıkı gun sonra gıttıgımde bebek 6+3 gunluk cıktı kalp atısı vardı bu donemde muz ve gunde 1 tane yumurta ye canım bebegın gelısımını etkılıyomusGunaydin arkadaslar
Dunden beri moralim biraz bozuk
internete girmedim , dun doktora gittim (sikayetim sag kasigimda cok siddetli agri ve koyu sari kahverengiye yakin lekelenme ) ultrasonda karindan bakti doktorum kesenin icinde bebegi gorduk ama olcumde 6+1 gozuktu yani bi 10 gun kadar geriden geliyor kalp atisinida gormedik ve duymadik haftaya cumartesi icin randevu verdi ayrica bide dusuk riskine karsi ilac eger haftaya cumarteside kalp atisini duymazsak kotu oldugunu iletti. Suan bol bol su ve dinlenme tavsiye etti. Sizde bixim icin lutfen dua edin haftaya melegimin kalp atisini duyalim
Canım benim moralini yüksek tut herşey yoluna girecektir inşallah Rabbim sağlık verecek ve cumartesi günü meleğinin kalp atışını duyacaksın ve inşallah müjdeli haberini burdan bizimle paylaşacaksınGunaydin arkadaslar
internete girmedim , dun doktora gittim (sikayetim sag kasigimda cok siddetli agri ve koyu sari kahverengiye yakin lekelenme ) ultrasonda karindan bakti doktorum kesenin icinde bebegi gorduk ama olcumde 6+1 gozuktu yani bi 10 gun kadar geriden geliyor kalp atisinida gormedik ve duymadik haftaya cumartesi icin randevu verdi ayrica bide dusuk riskine karsi ilac eger haftaya cumarteside kalp atisini duymazsak kotu oldugunu iletti. Suan bol bol su ve dinlenme tavsiye etti. Sizde bixim icin lutfen dua edin haftaya melegimin kalp atisini duyalim
Sakın kötü düşünme cnm benim de 1 hafta gelirsen geliyomş, ilerde yakalar inşlhGunaydin arkadaslar
cnm rahatsizsan kanaman falan varsa oturdugun yerden kilarsin. Bn oglumda 4 ay yattim ve oturdugum yerden kilmistim. Normal sartlarda zarari degil yarari olur emin ol. Annenin yaptigi her hey etkilior onlari bu donemde.bi arkadasm anlatmisti. Bir kadin evlendikten sonra hafizliga basliyor ama bitiremiyor ve dogumdan sonra devam ediyor artik. Cocuk dogup biraz buyuyunce cocuguda hafizliga verirler. Ilk 15 cuzu o kadar hizli ezberler ki herkes sasirir ama son 15 i diger cocuklarla ayni zamanda ezberler. Nedenini merak ettiklerinde anlarlar ki o ilk 15 cuzu annesi ona hamileyken ezberlemis o yuzden cocuk o kadar cabuk ezberlemisKizlarrr namaz kılan varmı ? Bu dönemde sakıncalı mı acaba
baslarda boyle olabiliyor inşallah kapatır arayıGunaydin arkadaslar
Canım 27 nisanda gittiğimde keseyi ve bebişi görmüştük. Şimdi 11 mayısı bekliyorum kalp atışını dinlemek için.Canim sehir disinda oldugum icin gidemedim persembe gidicem insallah nete de giremedigim anca yazabiliyorum haber ederim insallah senin nasil gittin mi iyi dir insallah bebisin
Hamile kadinin ruyada erkek dogurdugunu gormesi kizi olacagina yorumlanir:)
Bn kullaniyorum cnm elh. Iyi geldi hafif seyler yiyebiliyorum artik. Istahim cok yok ama bulantim olmuyor en azindan. Iki gun cok kotuydum ve bir kilo vermistim
Masallah canim insallah aliriz saglikli haberlerini bebisleribCanım 27 nisanda gittiğimde keseyi ve bebişi görmüştük. Şimdi 11 mayısı bekliyorum kalp atışını dinlemek için.
Cok tesekkur ederim. Baska bir doktora gittim progestan igne verdi onu vurundum canim. İnsallah melegime birsey olmaz Rabbim korusun tüm bebisleriProgestan kullnmalisin cnm , sanırım zararı yok al eczaneden hmn iç, yat.yine de doktora sormak lazm ama zararı yok sanrm
Sanırım bu konuda bilgilisiniz ben namaz kiliyordum ama malum abdest in şartları var ara ara kahverengi akintim oluyor surekli gusul almak gerekiyormu birde inanilnaz gaz var abdest alır almaz bozuluyor okadar çok kendimi yarım hissediyorum ki sadece ezbere bildigim salavati tefriciye yi çekiyoru yattığınım yerdenNamaz kilmamak sakıncalı
Canım mide yanması bende de vardı bugun yok bakalım inşallah da olmaz. Bulantım yok ama istahsizdim ben bişey yiyemiyordum zorla da olsa yiyorum artık. Bol bol su iç ben hayatta su icemeyen biriyim şimdi bardak bardak deviriyorum masallahSelam hamisler herkes bulanti kusma var yazmis bende sadece geceleri kabusum olan mide yanmasi var bu haftadan beri aksam olmasin diye dua ediyorum vallaagzimda camur gibi tat bisey yiyemiyorum ajsam yemeginde midem sisiyo hemen sanki sabahta gunlerdir bisey yememis gibi bi aclikla uyaniyorum umarim normaldir fazla su icemedigimden mi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?