2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım benım hıc korkma banada oyle dedıler ıkı hafta gerıden gelıyo bebek dedıler hatta doktor bana bebegın gelısmemıs 5 haftalık gorunuyo kalbının atmaya baslaması lazımdı almak lazım bunu düşcek dedı ıkı gun sonra gıttıgımde bebek 6+3 gunluk cıktı kalp atısı vardı bu donemde muz ve gunde 1 tane yumurta ye canım bebegın gelısımını etkılıyomus

Canım benim moralini yüksek tut herşey yoluna girecektir inşallah Rabbim sağlık verecek ve cumartesi günü meleğinin kalp atışını duyacaksın ve inşallah müjdeli haberini burdan bizimle paylaşacaksın

Sakın kötü düşünme cnm benim de 1 hafta gelirsen geliyomş, ilerde yakalar inşlh

Kizlarrr namaz kılan varmı ? Bu dönemde sakıncalı mı acaba
cnm rahatsizsan kanaman falan varsa oturdugun yerden kilarsin. Bn oglumda 4 ay yattim ve oturdugum yerden kilmistim. Normal sartlarda zarari degil yarari olur emin ol. Annenin yaptigi her hey etkilior onlari bu donemde.bi arkadasm anlatmisti. Bir kadin evlendikten sonra hafizliga basliyor ama bitiremiyor ve dogumdan sonra devam ediyor artik. Cocuk dogup biraz buyuyunce cocuguda hafizliga verirler. Ilk 15 cuzu o kadar hizli ezberler ki herkes sasirir ama son 15 i diger cocuklarla ayni zamanda ezberler. Nedenini merak ettiklerinde anlarlar ki o ilk 15 cuzu annesi ona hamileyken ezberlemis o yuzden cocuk o kadar cabuk ezberlemis

Gunaydın anneler ben bir haftadır yoktum baya bi mesaj birikmiş hepsini okuyamadım malesef.ama yeni Katılan arkadaslar olmus,onlara Hoşgeldiniz diyorum ,bebişler büyümüş ne mutlu bize

baslarda boyle olabiliyor inşallah kapatır arayı

Günaydın kızlar
Bugün ilk kez çıkarttım sabah, tabii çıkarmak denirse aç karnına.
Ama sonra düzelince yaptım yine de kahvaltımı

Canim sehir disinda oldugum icin gidemedim persembe gidicem insallah nete de giremedigim anca yazabiliyorum haber ederim insallah senin nasil gittin mi iyi dir insallah bebisin
Canım 27 nisanda gittiğimde keseyi ve bebişi görmüştük. Şimdi 11 mayısı bekliyorum kalp atışını dinlemek için.

Merhabalar ben duydum kalp atışları geçen Perşembe çok hızlı ve güçlüydü doktor iyi dedi herşey gayet normal sat a göre 4 gün ileride 1.34 cm miş meleğim yarın hormon testlerim var sabah sonraki doktor randevusu taaaa 1-10 Haziran arası

Hamile kadinin ruyada erkek dogurdugunu gormesi kizi olacagina yorumlanir:)

Bn kullaniyorum cnm elh. Iyi geldi hafif seyler yiyebiliyorum artik. Istahim cok yok ama bulantim olmuyor en azindan. Iki gun cok kotuydum ve bir kilo vermistim

Canim benn 3 kilo verdim hic bisey yiyemiyorum canim bisey gormek istemiyor. Meyve yiyyorum o bile cikiyor ..

Kozlar ilişki sonrasi kanamam oldu boyle olan varmi halen devam ediyor azda olsa
Progestan kullnmalisin cnm , sanırım zararı yok al eczaneden hmn iç, yat.yine de doktora sormak lazm ama zararı yok sanrm
Cok tesekkur ederim. Baska bir doktora gittim progestan igne verdi onu vurundum canim. İnsallah melegime birsey olmaz Rabbim korusun tüm bebisleri

Namaz kilmamak sakıncalı
Sanırım bu konuda bilgilisiniz ben namaz kiliyordum ama malum abdest in şartları var ara ara kahverengi akintim oluyor surekli gusul almak gerekiyormu birde inanilnaz gaz var abdest alır almaz bozuluyor okadar çok kendimi yarım hissediyorum ki sadece ezbere bildigim salavati tefriciye yi çekiyoru yattığınım yerden

Selam hamisler herkes bulanti kusma var yazmis bende sadece geceleri kabusum olan mide yanmasi var bu haftadan beri aksam olmasin diye dua ediyorum valla agzimda camur gibi tat bisey yiyemiyorum ajsam yemeginde midem sisiyo hemen sanki sabahta gunlerdir bisey yememis gibi bi aclikla uyaniyorumumarim normaldir fazla su icemedigimden mi acaba diyorum

Canım mide yanması bende de vardı bugun yok bakalım inşallah da olmaz. Bulantım yok ama istahsizdim ben bişey yiyemiyordum zorla da olsa yiyorum artık. Bol bol su iç ben hayatta su icemeyen biriyim şimdi bardak bardak deviriyorum masallah
sabahları agzimda demir tadı oluyor bendede ve bu sabah ilk defa çıkardım ne yediYsem.
Herşey düzene girecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…