cumadan beri bende aynı durumdayım cnm hatta sende daha kötü durumum henüz bebeği bile göremedik. ne zormuş beklemek. bende çok korkuyorum boş gebelik falan olur diye..Gunaydin arkadaslar
Dunden beri moralim biraz bozuk
internete girmedim , dun doktora gittim (sikayetim sag kasigimda cok siddetli agri ve koyu sari kahverengiye yakin lekelenme ) ultrasonda karindan bakti doktorum kesenin icinde bebegi gorduk ama olcumde 6+1 gozuktu yani bi 10 gun kadar geriden geliyor kalp atisinida gormedik ve duymadik haftaya cumartesi icin randevu verdi ayrica bide dusuk riskine karsi ilac eger haftaya cumarteside kalp atisini duymazsak kotu oldugunu iletti. Suan bol bol su ve dinlenme tavsiye etti. Sizde bixim icin lutfen dua edin haftaya melegimin kalp atisini duyalim
İnsaallah canim ya neyseki daha erken zamanlardayiz yediklerimiz o kadar onemli degil yavas yavas yiyebilirim duzenli sekilde aksamdan sabaha kadar cocuk acliktan olcek yoksaCanım mide yanması bende de vardı bugun yok bakalım inşallah da olmaz. Bulantım yok ama istahsizdim ben bişey yiyemiyordum zorla da olsa yiyorum artık. Bol bol su iç ben hayatta su icemeyen biriyim şimdi bardak bardak deviriyorum masallah
sabahları agzimda demir tadı oluyor bendede ve bu sabah ilk defa çıkardım ne yediYsem.
Herşey düzene girecek insallah
gunaydın ben sen yazdıktan sonra hemen ıctım aslına bakarsan nöral tüp kapandı artık folık asıtın cok bı faydası yok ama ben daha once nöral tup defektlı dogum yaptıgım ıcın rıskım normal annelere gore yuksek mecburen 12 14 haftaya kadar kullancam
Hamileyken onlar normal ve kusur sayilir surekli gusul almana gerek yok namazini kilanilirsinSanırım bu konuda bilgilisiniz ben namaz kiliyordum ama malum abdest in şartları var ara ara kahverengi akintim oluyor surekli gusul almak gerekiyormu birde inanilnaz gaz var abdest alır almaz bozuluyor okadar çok kendimi yarım hissediyorum ki sadece ezbere bildigim salavati tefriciye yi çekiyoru yattığınım yerden
Insallah guzel haberler paylasiriz hep birlikte , dua ediyorum hepimiz icincumadan beri bende aynı durumdayım cnm hatta sende daha kötü durumum henüz bebeği bile göremedik. ne zormuş beklemek. bende çok korkuyorum boş gebelik falan olur diye..
Cnm o ozur kani o yuzden gusul gerektirmez sadece her vakit icin normal abdest alman gerekirSanırım bu konuda bilgilisiniz ben namaz kiliyordum ama malum abdest in şartları var ara ara kahverengi akintim oluyor surekli gusul almak gerekiyormu birde inanilnaz gaz var abdest alır almaz bozuluyor okadar çok kendimi yarım hissediyorum ki sadece ezbere bildigim salavati tefriciye yi çekiyoru yattığınım yerden
Bende gunde en az 2 lt su icmeme ragmen seninle ayni sikayetlerim var bulanti yok ama mide yanmasi siskinlik ozellikle geceleri uyutmuyo bazen , ama su bebegin gelisiminde cok onemliymis kendine bi sise bul ve onu yanindan ayirma yudum yudum bile olsa ic mutlakaSelam hamisler herkes bulanti kusma var yazmis bende sadece geceleri kabusum olan mide yanmasi var bu haftadan beri aksam olmasin diye dua ediyorum vallaagzimda camur gibi tat bisey yiyemiyorum ajsam yemeginde midem sisiyo hemen sanki sabahta gunlerdir bisey yememis gibi bi aclikla uyaniyorum umarim normaldir fazla su icemedigimden mi acaba diyorum
Insallah canimbaslarda boyle olabiliyor inşallah kapatır arayı
Cok tesekkur ederim , burda sizinle paylasinca sizden olumlu seyler duyunca icim okadar rahatladi ki anlatamam insallah hepimiz saglikli bir sekilde meleklerimizi kucagimiza alirizİnsallah sorunsuz bir şekilde duyarsiniz kalp atislarini dualarimiz seninle
O kadar moral oldun ki bana , insallah canim benimkininde haftaya duyariz kalp atisini 6+1 dedi banada ama kalp atisini duymadik gormedik bisey sorucam seni 6+3 iken vajinal mi muayene etti yoksa karindan mi?canım benım hıc korkma banada oyle dedıler ıkı hafta gerıden gelıyo bebek dedıler hatta doktor bana bebegın gelısmemıs 5 haftalık gorunuyo kalbının atmaya baslaması lazımdı almak lazım bunu düşcek dedı ıkı gun sonra gıttıgımde bebek 6+3 gunluk cıktı kalp atısı vardı bu donemde muz ve gunde 1 tane yumurta ye canım bebegın gelısımını etkılıyomus
O kadar iyisiniz ki , allah meleklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinCanım benim moralini yüksek tut herşey yoluna girecektir inşallah Rabbim sağlık verecek ve cumartesi günü meleğinin kalp atışını duyacaksın ve inşallah müjdeli haberini burdan bizimle paylaşacaksın
yaa kızlar nasıl su içebiliyosnz, ben hiç içemiyorm bulantıdan su iyivce bulandırıyorBende gunde en az 2 lt su icmeme ragmen seninle ayni sikayetlerim var bulanti yok ama mide yanmasi siskinlik ozellikle geceleri uyutmuyo bazen , ama su bebegin gelisiminde cok onemliymis kendine bi sise bul ve onu yanindan ayirma yudum yudum bile olsa ic mutlaka
karından ettı canım korkma gerı dıye bıde her doktorun ölcumu farklı benım doktorumunkıyle acıldekı ultrason farklı ölcuyo bu donemlerdekı ölçumlere pek aldanma hemde kalbı gıttıgınde atmasa bıle korkma benım oncekı gebelıgımde 8 haftaya yakındı atmaya basladıgındaO kadar moral oldun ki bana , insallah canim benimkininde haftaya duyariz kalp atisini 6+1 dedi banada ama kalp atisini duymadik gormedik bisey sorucam seni 6+3 iken vajinal mi muayene etti yoksa karindan mi?
bebeklerımız kış bebegı olcagı ıcın yünlü şeyler daha ıyı hırka patık felan battanıye kışlık zıbın felan onları en sonraları alırsın bıberonunu emzıgını alabılırsın sımdıdenkzılar yaa,
bebek için müthiş bir alışveriş isteği var bende(( herşeyi almak istiyorum, temelde ne eksikleri oluyo ki bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?