2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cumadan beri bende aynı durumdayım cnm hatta sende daha kötü durumum henüz bebeği bile göremedik. ne zormuş beklemek. bende çok korkuyorum boş gebelik falan olur diye..

İnsaallah canim ya neyseki daha erken zamanlardayiz yediklerimiz o kadar onemli degil yavas yavas yiyebilirim duzenli sekilde aksamdan sabaha kadar cocuk acliktan olcek yoksa

Banada doktor 12 hafta sonunda bırak folik asit i dedi cnm

Slm kizlar bugu n gune iyi basladim sukur olsun agrilarim mide yanmam duzeldi cuma gunu doktor randevum var heyecanlaniyirum zaman gecermiki birsey hisetmeyincede garip oluyor insan

Hamileyken onlar normal ve kusur sayilir surekli gusul almana gerek yok namazini kilanilirsin

Cnm o ozur kani o yuzden gusul gerektirmez sadece her vakit icin normal abdest alman gerekir

Bende gunde en az 2 lt su icmeme ragmen seninle ayni sikayetlerim var bulanti yok ama mide yanmasi siskinlik ozellikle geceleri uyutmuyo bazen , ama su bebegin gelisiminde cok onemliymis kendine bi sise bul ve onu yanindan ayirma yudum yudum bile olsa ic mutlaka

O kadar moral oldun ki bana , insallah canim benimkininde haftaya duyariz kalp atisini 6+1 dedi banada ama kalp atisini duymadik gormedik bisey sorucam seni 6+3 iken vajinal mi muayene etti yoksa karindan mi?

O kadar iyisiniz ki , allah meleklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

yaa kızlar nasıl su içebiliyosnz, ben hiç içemiyorm bulantıdan su iyivce bulandırıyor

kzılar yaa,

bebek için müthiş bir alışveriş isteği var bende (( herşeyi almak istiyorum, temelde ne eksikleri oluyo ki bebişlerin

O kadar moral oldun ki bana , insallah canim benimkininde haftaya duyariz kalp atisini 6+1 dedi banada ama kalp atisini duymadik gormedik bisey sorucam seni 6+3 iken vajinal mi muayene etti yoksa karindan mi?
karından ettı canım korkma gerı dıye bıde her doktorun ölcumu farklı benım doktorumunkıyle acıldekı ultrason farklı ölcuyo bu donemlerdekı ölçumlere pek aldanma hemde kalbı gıttıgınde atmasa bıle korkma benım oncekı gebelıgımde 8 haftaya yakındı atmaya basladıgında

kzılar yaa,

bebek için müthiş bir alışveriş isteği var bende (( herşeyi almak istiyorum, temelde ne eksikleri oluyo ki bebişlerin
bebeklerımız kış bebegı olcagı ıcın yünlü şeyler daha ıyı hırka patık felan battanıye kışlık zıbın felan onları en sonraları alırsın bıberonunu emzıgını alabılırsın sımdıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…