canım skaın beze başlama sımdı bebegın tombulmu olcak zayıfmı bılemezsın ayrıca 40 ı cıkınca anında popoları buyuyo benım buyuk oglan 40ı cıktıgında yenı dogan bezı olmuyoduBizde şimdiden bez almaya basliyim diyorum ya bir bebise günde kactane , değiştiriliyor ki bİzim iki tane bide kaç paket alıp koysam ki
canım senin ilk bebeğin mikzılar yaa,
bebek için müthiş bir alışveriş isteği var bende(( herşeyi almak istiyorum, temelde ne eksikleri oluyo ki bebişlerin
Bazı insanlar çok rahat hamilelik geçirir canm.Annem beni görünce sasiriyor ben hic ona cekmemisim öğürmem bile ona tuaf gelio çünkü hic yasamamis gebeliklerinde.Ya kızlar bende hiçbir belirti yok kötü birşey mi bu
Biberonu nasıl alcam ya aylık mi oluyo, benim arkdşm süt sağma makinesi bile almış, işe gidince sağmak şçin, 1 tane biberon yetiyo mubebeklerımız kış bebegı olcagı ıcın yünlü şeyler daha ıyı hırka patık felan battanıye kışlık zıbın felan onları en sonraları alırsın bıberonunu emzıgını alabılırsın sımdıden
o kadar susuuzmum ki şu anda su içmeye korkuyorum bulanıyor çokyaa kızlar nasıl su içebiliyosnz, ben hiç içemiyorm bulantıdan su iyivce bulandırıyor
2 bıberon yeter canım bırı su ıcın yada yedek mama ıcın bıde emzık alırsan damaklı al emzıgı dıgerını ememıyolar mıdesı bulanıoBiberonu nasıl alcam ya aylık mi oluyo, benim arkdşm süt sağma makinesi bile almış, işe gidince sağmak şçin, 1 tane biberon yetiyo mu
hemen hemen hepımız kanama lekelenme yasadık canım ınsallah sende tez zamanda atlatırsınArkadaslar merhaba ben de aralik 2015 annesi olma yolundayim Allah nasip ederse :) 7. Haftamizdayiz.. benim son 1 haftadir kahverengi koyu cok silik akintim var.
Doktorum 1 hafta rapor verdi calisma sirt ustu yat dedi ve progestan verdi gunde 3 adet. Bebegimizde sorun olmadigini gelisiminin gayet iyi oldugunu soyledi. Ben biraz bunaldim paylasmak istedim. Yasayan var mi bu durumu..
Aramiza hosgeldin :)) Bende 7+1 de kanamayla acile gitmistim canm ardindan kahve akintilar devam etti doktorun dedigi gibi dinlen progestani icmeyi ihmal etme bende iki hafta yattim gecti.Allahin izniyle saglicakla aliriz kucagmza insallah.Arkadaslar merhaba ben de aralik 2015 annesi olma yolundayim Allah nasip ederse :) 7. Haftamizdayiz.. benim son 1 haftadir kahverengi koyu cok silik akintim var.
Doktorum 1 hafta rapor verdi calisma sirt ustu yat dedi ve progestan verdi gunde 3 adet. Bebegimizde sorun olmadigini gelisiminin gayet iyi oldugunu soyledi. Ben biraz bunaldim paylasmak istedim. Yasayan var mi bu durumu..
Biyik seklinde emzik alicam oglum olursa kizim olursada öpücük seklinde insallah2 bıberon yeter canım bırı su ıcın yada yedek mama ıcın bıde emzık alırsan damaklı al emzıgı dıgerını ememıyolar mıdesı bulanıocok tatlı gorunuyolar o zaman
biberonu cam mı alacaksınız kızlar2 bıberon yeter canım bırı su ıcın yada yedek mama ıcın bıde emzık alırsan damaklı al emzıgı dıgerını ememıyolar mıdesı bulanıocok tatlı gorunuyolar o zaman
hahaha ben hastayım onlara ya cok tatlı gorunuyolarBiyik seklinde emzik alicam oglum olursa kizim olursada öpücük seklinde insallah
cam daha ıyı hıjyen acısından bebegımle beraber kullanırızbiberonu cam mı alacaksınız kızlar
ben emzik almayım demiştim yanlış mı düşünüyorum acaba kılzar bağımlılık yaparsa diye hiç vermemeyi düşünüyorumBiyik seklinde emzik alicam oglum olursa kizim olursada öpücük seklinde insallah
Görümcem cam kullanıyor cam al dedi bana da bilmiyorum nasil alsak plastikler tehlikeli diyorlar.biberonu cam mı alacaksınız kızlar
hemen hemen hepımız kanama lekelenme yasadık canım ınsallah sende tez zamanda atlatırsın
normal canım korkma progestanını aksatma sen yeterkı dınlenmene bakInsallah biz de yetisiriz sizlere.. cok rahatladim aklimi yitiricektim lekelenme normal diyen bir Allah kulu yok etrafimda..
Aramiza hosgeldin :)) Bende 7+1 de kanamayla acile gitmistim canm ardindan kahve akintilar devam etti doktorun dedigi gibi dinlen progestani icmeyi ihmal etme bende iki hafta yattim gecti.Allahin izniyle saglicakla aliriz kucagmza insallah.
emzzık kadının kurtarıcısı mama yıyen bebegın olsa mamayı hazırlayana kadar dunyayı yıkar yada ıkı dakıkalık ısın olsa bakamıcak halde olsan emzık kurtarıcı tıkarsın agzına ıkı dakıka ısını halledersın bıraktırmasıda kolay 6 ayından sonra saklarsın cok cok emzık ıcın 2 kere aglar susarben emzik almayım demiştim yanlış mı düşünüyorum acaba kılzar bağımlılık yaparsa diye hiç vermemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?