2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bizde şimdiden bez almaya basliyim diyorum ya bir bebise günde kactane , değiştiriliyor ki bİzim iki tane bide kaç paket alıp koysam ki

Bizde şimdiden bez almaya basliyim diyorum ya bir bebise günde kactane , değiştiriliyor ki bİzim iki tane bide kaç paket alıp koysam ki
canım skaın beze başlama sımdı bebegın tombulmu olcak zayıfmı bılemezsın ayrıca 40 ı cıkınca anında popoları buyuyo benım buyuk oglan 40ı cıktıgında yenı dogan bezı olmuyodu

Biberonu nasıl alcam ya aylık mi oluyo, benim arkdşm süt sağma makinesi bile almış, işe gidince sağmak şçin, 1 tane biberon yetiyo mu

Arkadaslar merhaba ben de aralik 2015 annesi olma yolundayim Allah nasip ederse :) 7. Haftamizdayiz.. benim son 1 haftadir kahverengi koyu cok silik akintim var.

Doktorum 1 hafta rapor verdi calisma sirt ustu yat dedi ve progestan verdi gunde 3 adet. Bebegimizde sorun olmadigini gelisiminin gayet iyi oldugunu soyledi. Ben biraz bunaldim paylasmak istedim. Yasayan var mi bu durumu..

Biberonu nasıl alcam ya aylık mi oluyo, benim arkdşm süt sağma makinesi bile almış, işe gidince sağmak şçin, 1 tane biberon yetiyo mu
2 bıberon yeter canım bırı su ıcın yada yedek mama ıcın bıde emzık alırsan damaklı al emzıgı dıgerını ememıyolar mıdesı bulanıo cok tatlı gorunuyolar o zaman

hemen hemen hepımız kanama lekelenme yasadık canım ınsallah sende tez zamanda atlatırsın

Aramiza hosgeldin :)) Bende 7+1 de kanamayla acile gitmistim canm ardindan kahve akintilar devam etti doktorun dedigi gibi dinlen progestani icmeyi ihmal etme bende iki hafta yattim gecti.Allahin izniyle saglicakla aliriz kucagmza insallah.

biberonu cam mı alacaksınız kızlar
cam daha ıyı hıjyen acısından bebegımle beraber kullanırız benım kendımın var bıberonum arada bebeklık yapıyorum bıberona sut koyup esımın ayagına yatıyorum salla dıye bebek olunca esım benı ben bebegı

ben emzik almayım demiştim yanlış mı düşünüyorum acaba kılzar bağımlılık yaparsa diye hiç vermemeyi düşünüyorum
emzzık kadının kurtarıcısı mama yıyen bebegın olsa mamayı hazırlayana kadar dunyayı yıkar yada ıkı dakıkalık ısın olsa bakamıcak halde olsan emzık kurtarıcı tıkarsın agzına ıkı dakıka ısını halledersın bıraktırmasıda kolay 6 ayından sonra saklarsın cok cok emzık ıcın 2 kere aglar susar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…