2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sizce 12. Haftada cinsiyet belli olur mu?
erkekse olabılır ama doktorlar o donemde pek soylemıyolar sonradan donme ıhtımalı oldugu ıcın kız ve erkek organı aynı sekılde olusuyo ıcerı gırerse kız dısarı uzarsa erkek bana kızımda 13 haftada soylemıstı acıldekı doktor ama kendı doktorum soylenmesı ıcın cok erken demıstı

[QUOTEbenioperMaker, post: 40790375, member: 553796"]Arkadaslar merhaba ben de aralik 2015 annesi olma yolundayim Allah nasip ederse :) 7. Haftamizdayiz.. benim son 1 haftadir kahverengi koyu cok silik akintim var.

Doktorum 1 hafta rapor verdi calisma sirt ustu yat dedi ve progestan verdi gunde 3 adet. Bebegimizde sorun olmadigini gelisiminin gayet iyi oldugunu soyledi. Ben biraz bunaldim paylasmak istedim. Yasayan var mi bu durumu..[/QUOTE]
Canim benim bebegimde 7 haftalikk bendede kanama oldu ama benimki ilişkiden sonra geldi doktora giddigimizde kalp atisina bakti gayet iyi dedi ve protestan iğne verdi sadece bir tane eğer kanaman devam ederse uç günde bir yaptir dedi. Rabbim inşallah meleklerimizi korur

canım skaın beze başlama sımdı bebegın tombulmu olcak zayıfmı bılemezsın ayrıca 40 ı cıkınca anında popoları buyuyo benım buyuk oglan 40ı cıktıgında yenı dogan bezı olmuyodu
Çok deil zaten bir iki paket aliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…