baksana buda cok komıkBiyik seklinde emzik alicam oglum olursa kizim olursada öpücük seklinde insallah
erkekse olabılır ama doktorlar o donemde pek soylemıyolar sonradan donme ıhtımalı oldugu ıcın kız ve erkek organı aynı sekılde olusuyo ıcerı gırerse kız dısarı uzarsa erkek bana kızımda 13 haftada soylemıstı acıldekı doktor ama kendı doktorum soylenmesı ıcın cok erken demıstıSizce 12. Haftada cinsiyet belli olur mu?
Bebekteki bütün tatliliği alt üst eden bir emzik bence nazara bire birelifeva .!.:baksana buda cok komık
Canim kanaman varsa riske atma bence oturarak kıl benim kanamam ykk cok sukur ama egilemiyorum midem bulanıyor oturarak kiliyorum o yuzdenKizlarrr namaz kılan varmı ? Bu dönemde sakıncalı mı acaba
Bende daha kararveremedim kesin hastaneye ankarada olan arkadaşlar arastirmalariniznasil devam ediyor mu karar verdiniz miAnkaradaki arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorsunuz ?
kız daha neler var dişlek olanlar felan cok komık bunlar ya bırer tane bebeklere bırer tane kendımıze alalımHahahahah çokk komikkmis ya
Arkadaşım ben koru hastanesine gidiyorum. Memnun kaldım simdilikBende daha kararveremedim kesin hastaneye ankarada olan arkadaşlar arastirmalariniznasil devam ediyor mu karar verdiniz mi
aynıyım valla uyurken bıle popomu ortuyorum gerısı acıkYa benim içim yanıyo Bebekim içimde mangal yapmış sanki Ahahah her yanım yanıyo ya
Günaydın kizlar Nasılsıniz? Öğlen olmuş gerçi ama ben bugun çoook işler başardımdireksiyon sınavına girip bebisimin şansına tek seferde geçtim Allaha Şükür [/QUOTE bizim doğum tarihlerimiz aynı canım kalbini duydunuz mu
ahaah aynen aynen ayaklarım çok fena yanıyoaynıyım valla uyurken bıle popomu ortuyorum gerısı acık
ilk baslarda ısıtamıyodum sımdı sogutamıyom bendeAhahah
ahaah aynen aynen ayaklarım çok fena yanıyo
Ben yazı düşünemiyorum iiki son aylarımız yaza denk gelmedi şükürilk baslarda ısıtamıyodum sımdı sogutamıyom bende
Çok deil zaten bir iki paket aliyim diyorumcanım skaın beze başlama sımdı bebegın tombulmu olcak zayıfmı bılemezsın ayrıca 40 ı cıkınca anında popoları buyuyo benım buyuk oglan 40ı cıktıgında yenı dogan bezı olmuyodu
Ben yazı düşünemiyorum iiki son aylarımız yaza denk gelmedi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?