2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar benim tek şikayetim sadece sabahları yataktan kalkmadan aşırı bel ağrısı sizde de var mı böyle bir şey ??
ağrıdan yataktan kalkamıyorum kalktıktan sonra ve gün içinde hiç bir sorun yok çok enteresan geliyor

Bende daha kararveremedim kesin hastaneye ankarada olan arkadaşlar arastirmalariniznasil devam ediyor mu karar verdiniz mi

Ben ZTBnin ek binasi olan cayyoLu semt poLikLinigine randevu aLdim iLk defa giidiiceem tek kadin dogum hekimi varmis begenirsem kontroLlerime orada devam ederim herhaLde

cumadan beri bende aynı durumdayım cnm hatta sende daha kötü durumum henüz bebeği bile göremedik. ne zormuş beklemek. bende çok korkuyorum boş gebelik falan olur diye..
gunde bir muz yumurta ve bol bol su ic muz bebek gelisimi icin iyi demilti burdaki arkadas birde yeni dunya meyvesi oda cok faydaliymiş bu donemde

hayır yapmadı ama ben ocakta yaptırmıstım.6ayda bir yaptrmamız gerekiyormus.
Canım ya başka grupta soylesiler hamileliğin 6.haftası yapılıyomus şoklardayım oyuzden zorunlumu diye merak ettim bende 3 ay önce yaptırdım zaten hamileyken bana mantıklı gelmedi çünkü sorayım dedim

kızlar mujde grıp oldum sesim bile degıstı bulent ersoy gıbı cıkıyo sesım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…