aynen :)Topik maşallah kuvvetli
Bende daha kararveremedim kesin hastaneye ankarada olan arkadaşlar arastirmalariniznasil devam ediyor mu karar verdiniz mi
aaa ne güzel çok severim kendisini ne şanslısınBen hastaneye gitmiyorum kızımdaki doktoruma devam ediyorum çokta memnun kaldım gökçen erdoğan doktorum
çok usuyorumya acaba ben nezaman isincamilk baslarda ısıtamıyodum sımdı sogutamıyom bende
aaa ne güzel çok severim kendisini ne şanslısın
Gökçen hanimin muayene ücreti ne kadar pekiKızımdada gökçen hanıma gitmiştim çok cici çok tatlı bir bayan 4 yıl sonra yine aynı kaldığımız gibi devam ettik çok memnun kaldım
300 tl bizim sağlık sigortamız var amaGökçen hanimin muayene ücreti ne kadar peki
Bende daha kararveremedim kesin hastaneye ankarada olan arkadaşlar arastirmalariniznasil devam ediyor mu karar verdiniz mi
ben de donuyorum resmen. eşim artık sıcaktan üstünü başını parçalayacak hale geliyo ben üstümde yün kazakla oturuyorum
hayır yapmadı ama ben ocakta yaptırmıstım.6ayda bir yaptrmamız gerekiyormus.Kızlarrrr dr size smear testi yaptımı yaaa
gunde bir muz yumurta ve bol bol su ic muz bebek gelisimi icin iyi demilti burdaki arkadas birde yeni dunya meyvesi oda cok faydaliymiş bu donemdecumadan beri bende aynı durumdayım cnm hatta sende daha kötü durumum henüz bebeği bile göremedik. ne zormuş beklemek. bende çok korkuyorum boş gebelik falan olur diye..
ayh inş darısı başımıza senin adına bulantılardan kurtulmana çok sevindim
Canım ya başka grupta soylesiler hamileliğin 6.haftası yapılıyomus şoklardayım oyuzden zorunlumu diye merak ettim bende 3 ay önce yaptırdım zaten hamileyken bana mantıklı gelmedi çünkü sorayım dedimhayır yapmadı ama ben ocakta yaptırmıstım.6ayda bir yaptrmamız gerekiyormus.
Ayy allah sifa versin canim dikkat et ilerkemesin bari valla ben cok cektim hala geniz akıntısı var bol bol meyve ye tabi miden kaldiriyorsakızlar mujde grıp oldumsesim bile degıstı bulent ersoy gıbı cıkıyo sesım
Sagol canim cevabin icin hangi koru acaba cukurambar mi ne kadar muayene ucreti acabaArkadaşım ben koru hastanesine gidiyorum. Memnun kaldım simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?