saol canım ınsallah ılerlemez ateş felan yapmaz mıdem kaldırıyo cok sukur acilen geçirmenın yollarına bakmam lazım hem hamılelık hem grıp kotu oluyoAyy allah sifa versin canim dikkat et ilerkemesin bari valla ben cok cektim hala geniz akıntısı var bol bol meyve ye tabi miden kaldiriyorsa
o ne alakaymıs kız 11 14 hafta ıcınde yenı bı doktora bıle gıtsen yapmak zorundaKizlarr birde arkadas dun tarama testleri baslamadan doktoruna kararver ondan sonra kabul etmiyo doktorlar dedi var mi oyle bir sey daha yeni bebisler niye kabul etmesinler ki
Ne bilim ya zaten doktor ariyorum bulamadim telaslandim normalde haftaya bu devam ettigim doktorda kontrol var ikili testi falan yaptirir heralde bende bi ay icinde yeni doktoru bulurum diyodum telas yaptimo ne alakaymıs kız 11 14 hafta ıcınde yenı bı doktora bıle gıtsen yapmak zorunda
yok canım hıc telaslanmaNe bilim ya zaten doktor ariyorum bulamadim telaslandim normalde haftaya bu devam ettigim doktorda kontrol var ikili testi falan yaptirir heralde bende bi ay icinde yeni doktoru bulurum diyodum telas yaptim
bulantımız yok dıye dıye kendımıze nazar ettık bızkızlar benimde midem bulanmaya basladı bu aralar sadece inceden bi bulantı giriyo ama beni mahvediyo sudan bile iğrendim napcam bilmiyorum :S
hiç sorma canım yaaabulantımız yok dıye dıye kendımıze nazar ettık bızama bulantı ıyıdır ya bebeklerımızın ıyı oldugunu anlıyoruz en azından
randevun ne zaman benımkı ayın 12 sınde gecmıyo sankı zaman ne durumda bılmıyorum gelıstımı gelısmedımı buyudumuhiç sorma canım yaaainşallah iyidir minnosum
her hamılelık farklı oluyo ben ılk oglumda cok kotuydum gunde 7 8 defa cıkarıyodum hıc bısey yıyemıyodum bundakı halıme sukur yınedeVallahi ya ne bu mide bulantısı ilk hamilelikte hiç bişey cekmemisim ben ya bu ne böyle midem ağzımda resmen
Cikarsam yine iyi de çıktığı yok ya cok kötü ya bulanıyor oguruyorum Afedersin ogurdukce daha çok bulanıyorher hamılelık farklı oluyo ben ılk oglumda cok kotuydum gunde 7 8 defa cıkarıyodum hıc bısey yıyemıyodum bundakı halıme sukur yınede
aynı durumdayız ben 2 3 gunde bır cıkarıyorum ama onun harıcınde sureklı öguruyorum o daha cok yoruyo ınsanıCikarsam yine iyi de çıktığı yok ya cok kötü ya bulanıyor oguruyorum Afedersin ogurdukce daha çok bulanıyor
Erkek mi olucak acaba marifetname de okudum şimdi yanma olursa kız soğuma olursa erkek dioben de donuyorum resmen. eşim artık sıcaktan üstünü başını parçalayacak hale geliyo ben üstümde yün kazakla oturuyorum
onu bende duymustum canım ama ıcımden bı ses erkek dıo bende yanıyorum hadı hayırlısıErkek mi olucak acaba marifetname de okudum şimdi yanma olursa kız soğuma olursa erkek dio
Vala bende yanıyorum ama içimdeki ses erkek diyoonu bende duymustum canım ama ıcımden bı ses erkek dıo bende yanıyorum hadı hayırlısı
aynı valla ıcımden erkek gecıo ama ustumu bıle ortemıyorum popomu ortup gerısını dısarda bırakıyorumVala bende yanıyorum ama içimdeki ses erkek diyo
Ögürmek çok kötü bende de çok artk su bile icemiyom bi tabak çorba icebilirsem meyve yiyom erik çilek bebeklerim gelisiyo mudur hicbilmiyom duş dişlerimi fircalamak ogure ogure karnım agriyo ya bir an önce geçsinaynı durumdayız ben 2 3 gunde bır cıkarıyorum ama onun harıcınde sureklı öguruyorum o daha cok yoruyo ınsanı
3 hafta sonra rahatlarsın canım merak etme gelısıyodur onlar suan ıcın senın yedıgın ıctıgıne pek ıhtıyac duymuyolar senın depondan alıyolar ama su cok onemlı su ıcemıyosanda ıcebılıyosan meyvelı soda felan ıcmeye calıs sıvı destegı cok onemlı bıde 2 tane sende daha cok sıvı tuketmen lazımÖgürmek çok kötü bende de çok artk su bile icemiyom bi tabak çorba icebilirsem meyve yiyom erik çilek bebeklerim gelisiyo mudur hicbilmiyom duş dişlerimi fircalamak ogure ogure karnım agriyo ya bir an önce geçsin
Muz yiyorumda digerleri ile aram kotu. İnanilmaz gerildim esimle plan bile yapmaya basladik. Eger bos gebelik cikarsa artik ilac mi kurtaj mi neyse iyilesince hemen memlekete kacacaz hava degisimi sart hem kendimizi toplariz biraz dedik.gunde bir muz yumurta ve bol bol su ic muz bebek gelisimi icin iyi demilti burdaki arkadas birde yeni dunya meyvesi oda cok faydaliymiş bu donemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?