2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Muz yiyorumda digerleri ile aram kotu. İnanilmaz gerildim esimle plan bile yapmaya basladik. Eger bos gebelik cikarsa artik ilac mi kurtaj mi neyse iyilesince hemen memlekete kacacaz hava degisimi sart hem kendimizi toplariz biraz dedik.
sen bebegını hıc gorememısmıydın canım kalp atısı v.s

Günaydın kızlar güne çıkartarak başladık çok kötüyüm ne halim kaldı ne gücüm kuvvetim

benim de 9. haftada kanama oldu bir gece yattim hastanede evde yatiyorum. leke var rapor vercek dr bugün.

Günaydın kızlar güne çıkartarak başladık çok kötüyüm ne halim kaldı ne gücüm kuvvetim
canim ikiz ya betan daha çok yukseliyor arada serum taktir icine bulanti kesuci koydur duzenli bulanti ilaci kullaniyorum arada cikarsam da daha iyiyim.

Kızlar Günaydın. Dün şehir disindaydik eve dönünce ye kadar 3 kez çıkardım. Gelip uyudum uyanır uyanmaz bi daha aynı. İki gün önce de bulantım kesildi diye tedirgin olmuştum. Bi kaç günlük birden çıkardım. Bu arada çok hafif lekelenme var ya da enfeksiyondan dolayi akıntı tam bilemiyorum ama doktor a gitmedim bunun için. Ben çalışıyorum öğretmenim acaba rapor almam gerekir mi önemli midir?

kızlar günaydın sadece peynir yiyiyorum başka bişey yiyemiyorum bişi olmaz dimi yumurta ve süt içemiyorum bebeğimin gelişimine zararı olmaz inşallah

canım bende hergün lekelenme var 2 hafta önce sildikçe gelen bir kananam oldu dr.iğne yaptı düşük önleyici ve progestana devam dedi ama hala lekelenmem kesilmedi Allaha emanet inşallah bişey olmaz

canım bende hergün lekelenme var 2 hafta önce sildikçe gelen bir kananam oldu dr.iğne yaptı düşük önleyici ve progestana devam dedi ama hala lekelenmem kesilmedi Allaha emanet inşallah bişey olmaz

İnşallah canım. Tarihlerimiz hemen hemen aynı. Ben hiç bişey yiyemiyorum. Evden nefret ettim sürekli kokular geliyor sanki. Çok fena Haldeyim. .

Arkadaşlar bende aralık annesi olacam...Çok zor bir dönem inş. hepimiz atlatırız yakın zamanda şu zor dönemi bende cumartesi günü acillik oldum serum fln verdiler baş ağrısı,mide bulantısı,halsizlik ne ararsan vardı dün kendime anca geldim Allah yardımcımız olsun 16. haftaya kadar çekeceksiniz diyor doktor elden pek bişey gelmiyor

bebeği göremediğim için bgun tekrar gidicem inşallah gorurum
İnşallah hayırlı sonuçlar ile dönersin. Ama çok endişelenme kuzenimin bebeğini uzun bi süre goremediler. Şimdi 6. Ayında gayet de sağlıklı. O zaman o da çok endiselenmisti ama iki hafta sonra gitti hem kalp atışıni bile duydular. İnşallah senin de öyle olur.

ahh inşallah canım yaa cok istiyorum artık goremeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…