sen bebegını hıc gorememısmıydın canım kalp atısı v.sMuz yiyorumda digerleri ile aram kotu. İnanilmaz gerildim esimle plan bile yapmaya basladik. Eger bos gebelik cikarsa artik ilac mi kurtaj mi neyse iyilesince hemen memlekete kacacaz hava degisimi sart hem kendimizi toplariz biraz dedik.
Evet canım çukurambar eşimden dolayı anlaşması var o yüzden az öduyoruz biz fakat doğum paketleri falan var bir bak istersenSagol canim cevabin icin hangi koru acaba cukurambar mi ne kadar muayene ucreti acaba
gunaydın canım Allah yardımcın olsun bende daha uyuyamadım mıdem bulanıyoGünaydın kızlar güne çıkartarak başladık çok kötüyüm ne halim kaldı ne gücüm kuvvetim
benim de 9. haftada kanama oldu bir gece yattim hastanede evde yatiyorum. leke var rapor vercek dr bugün.Arkadaslar merhaba ben de aralik 2015 annesi olma yolundayim Allah nasip ederse :) 7. Haftamizdayiz.. benim son 1 haftadir kahverengi koyu cok silik akintim var.
Doktorum 1 hafta rapor verdi calisma sirt ustu yat dedi ve progestan verdi gunde 3 adet. Bebegimizde sorun olmadigini gelisiminin gayet iyi oldugunu soyledi. Ben biraz bunaldim paylasmak istedim. Yasayan var mi bu durumu..
canim ikiz ya betan daha çok yukseliyor arada serum taktir icine bulanti kesuci koydur duzenli bulanti ilaci kullaniyorum arada cikarsam da daha iyiyim.Günaydın kızlar güne çıkartarak başladık çok kötüyüm ne halim kaldı ne gücüm kuvvetim
ben de çıkararak başladımGünaydın kızlar gene bulantıli güne Merhaba dedim
Geçmiş olsun hepimize su bile içemiyorumben de çıkararak başladım( ilac içtim az önce ( 12 de bitse razıyım.
canım bende hergün lekelenme var 2 hafta önce sildikçe gelen bir kananam oldu dr.iğne yaptı düşük önleyici ve progestana devam dedi ama hala lekelenmem kesilmedi Allaha emanet inşallah bişey olmazKızlar Günaydın. Dün şehir disindaydik eve dönünce ye kadar 3 kez çıkardım. Gelip uyudum uyanır uyanmaz bi daha aynı. İki gün önce de bulantım kesildi diye tedirgin olmuştum. Bi kaç günlük birden çıkardım. Bu arada çok hafif lekelenme var ya da enfeksiyondan dolayi akıntı tam bilemiyorum ama doktor a gitmedim bunun için. Ben çalışıyorum öğretmenim acaba rapor almam gerekir mi önemli midir?
canım bende hergün lekelenme var 2 hafta önce sildikçe gelen bir kananam oldu dr.iğne yaptı düşük önleyici ve progestana devam dedi ama hala lekelenmem kesilmedi Allaha emanet inşallah bişey olmaz
bebeği göremediğim için bgun tekrar gidicem inşallah gorurumrandevun ne zaman benımkı ayın 12 sınde gecmıyo sankı zaman ne durumda bılmıyorum gelıstımı gelısmedımı buyudumu
İnşallah hayırlı sonuçlar ile dönersin. Ama çok endişelenme kuzenimin bebeğini uzun bi süre goremediler. Şimdi 6. Ayında gayet de sağlıklı. O zaman o da çok endiselenmisti ama iki hafta sonra gitti hem kalp atışıni bile duydular. İnşallah senin de öyle olur.bebeği göremediğim için bgun tekrar gidicem inşallah gorurum
ahh inşallah canım yaa cok istiyorum artık goremeyiİnşallah hayırlı sonuçlar ile dönersin. Ama çok endişelenme kuzenimin bebeğini uzun bi süre goremediler. Şimdi 6. Ayında gayet de sağlıklı. O zaman o da çok endiselenmisti ama iki hafta sonra gitti hem kalp atışıni bile duydular. İnşallah senin de öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?