Hu hu yasasin neresindesin cnm hangi hastaneye kime gidiyosun :)
sen duyamadın mı? bende duymadım henüz..Ben 6. haftada gitmiştim şimdi tekrar gitcem..Senle aynı sayılırız..Keseyi gördün ama değil mi?ahh inşallah canım yaa cok istiyorum artık goremeyi
merhaba forumda gezerken aralık annelerine göz atayım dedim kısmetse bende kasım annesi olacağım.sizin yazdığınız dikkatimi çekti.bende evimden nefret ettim bana pis kokuyor gibi geliyor.yeni evli olduğum için mobilya kokuları mahvediyor beni :) bir an önce geçer inşallah :)İnşallah canım. Tarihlerimiz hemen hemen aynı. Ben hiç bişey yiyemiyorum. Evden nefret ettim sürekli kokular geliyor sanki. Çok fena Haldeyim. .
bende 6+4 de gitmiştim goremedim de duyamadım da ama keseyi gordum evets
sen duyamadın mı? bende duymadım henüz..Ben 6. haftada gitmiştim şimdi tekrar gitcem..Senle aynı sayılırız..Keseyi gördün ama değil mi?
merhaba forumda gezerken aralık annelerine göz atayım dedim kısmetse bende kasım annesi olacağım.sizin yazdığınız dikkatimi çekti.bende evimden nefret ettim bana pis kokuyor gibi geliyor.yeni evli olduğum için mobilya kokuları mahvediyor beni :) bir an önce geçer inşallah :)
Aa normalde gobek varmi ki Bende 8.haftaya girdim ama Boyle birsey yok duz Karnim Bende mi sikinti var acabaFotografim uzerinden lutfen alinti yapmayin kizlar... belki silerim diyeKızlar sağdaki oğlumda ki göbek soldaki şimdiki göbeğim. Her ikiside sabah aç karnına ve 8.haftada çekildi suan göbeğim aldı başını gitti.. 52 kg mim. Oglumda çekildiği foto da 53 kg.mim şimdiden böyleyim. Wc ye de çıktım. Çok çirkin vücut şeklim.
Aa normalde gobek varmi ki Bende 8.haftaya girdim ama Boyle birsey yok duz Karnim Bende mi sikinti var acabaFotografim uzerinden lutfen alinti yapmayin kizlar... belki silerim diyeKızlar sağdaki oğlumda ki göbek soldaki şimdiki göbeğim. Her ikiside sabah aç karnına ve 8.haftada çekildi suan göbeğim aldı başını gitti.. 52 kg mim. Oglumda çekildiği foto da 53 kg.mim şimdiden böyleyim. Wc ye de çıktım. Çok çirkin vücut şeklim.
yok sıfır göbek var ben deAa normalde gobek varmi ki Bende 8.haftaya girdim ama Boyle birsey yok duz Karnim Bende mi sikinti var acaba
ya anlamadım ben deZonox 9 haftalik bu kadar göbek olur mu, şaşırdım? Ben de 8 haftalığım, hiçbişey yok
maalesef cnm.. 21 nisan da keseyi gördük dr 10 gün sonra gel dedi gittiimizde henüz bebek yok.daha öncede yazmıştım hep bende geç döllenme oldu . fakat şuan artık sınırdayız sanırım bugün daha iyi bi yere gideceğim birazdan bi umut dolaşıp duruyoruz bakalım Allahtan umut kesilmez..sen bebegını hıc gorememısmıydın canım kalp atısı v.s
Fotografim uzerinden lutfen alinti yapmayin kizlar... belki silerim diyeKızlar sağdaki oğlumda ki göbek soldaki şimdiki göbeğim. Her ikiside sabah aç karnına ve 8.haftada çekildi suan göbeğim aldı başını gitti.. 52 kg mim. Oglumda çekildiği foto da 53 kg.mim şimdiden böyleyim. Wc ye de çıktım. Çok çirkin vücut şeklim.
[/QUAnamorphic
Anam bu nebende 52 yim yok bende boyle bisey. onceden gobegin varmiydi
cnm haberdar et bizi bende göremedim birazdan gidecem inşallah hayırlı haberlerle döneriz..bebeği göremediğim için bgun tekrar gidicem inşallah gorurum
Allahalla Bende anlam veremedim yahu demekki bazen oluyor Boyleyok sıfır göbek var ben dedüzenli spor yapan biriyim ve normal doğum yaptım.. acaba 2. gebelik ondan mı bu kadar çok çıktı göbeğim.
bu arada bu göbek 1 haftadır var. normalde yok. bir de progestan kullanıyorum vajinal. acaba o mu bu kadar şişirdi?Allahalla Bende anlam veremedim yahu demekki bazen oluyor Boyle
Bende kullaniyorum ama agizdan 200mg vajinal oldugu icin yapiyor olabilir mi bilmiyorumbu arada bu göbek 1 haftadır var. normalde yok. bir de progestan kullanıyorum vajinal. acaba o mu bu kadar şişirdi?
ayyyy aynen yaaaaBen de yeni evliyim evim yeni eşyalarım yeni ama herseyden nefret ettim. Mutfağa hiç bi şekilde giremiyorum evin kapısından girdiğim anda koku başlıyor. Umarım yakın zamanda geçer. Çok zor bi durum. Gerçi bebeklerimiz iyi olsun da bunlara katlaniriz artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?