Bulantılı bir sabahtan, benden de günaydın kızlaar
ıyı haberlerını beklıyoruz canım yaz mutlakamaalesef cnm.. 21 nisan da keseyi gördük dr 10 gün sonra gel dedi gittiimizde henüz bebek yok.daha öncede yazmıştım hep bende geç döllenme oldu . fakat şuan artık sınırdayız sanırım bugün daha iyi bi yere gideceğim birazdan bi umut dolaşıp duruyoruz bakalım Allahtan umut kesilmez..
zaten dr. kesin boş gebelik bu keseyi almalıyız demedi direk. ama o yuz ifadesi ve saskınlık yetti bizi korkutmaya biraz daha bekleyelim belki oluşur dedi.. belki ???
bendede var o gobekten vucutla alakalı sanırımbu arada bu göbek 1 haftadır var. normalde yok. bir de progestan kullanıyorum vajinal. acaba o mu bu kadar şişirdi?
aynen canım benimde öyle heryer kokuyor eczaneden şu gripken takılan bezler var ya ondan alıcam olmadı sürekli burnumu kapıyorum evin içinde tabiki yemekte yapamıyorm olan eşime oldu bulaşık yemek ondaİnşallah canım. Tarihlerimiz hemen hemen aynı. Ben hiç bişey yiyemiyorum. Evden nefret ettim sürekli kokular geliyor sanki. Çok fena Haldeyim. .
Canım muayene 45 lira, doğumu ben sormadım ama bir arkadaşım var ekimde doğumu. O da çınarlıya gidiyor. 1.500 müş. Haftaya pazartesi kontrolüm var unutmazsam soracağım dra.Canım cinarlida doğuma ne kadar dediler sana bi de muayene ücreti?
ne güzzel darısı başıma bugunkızlar doktordan geldim
8+2 herşey yolunda :) pıt pıt duydum bebişin kalp atışlarını
aYNEN BENİMDE BÖYLE ZONOX.ŞİŞKİNLİKTEN GALİBA. :sFotografim uzerinden lutfen alinti yapmayin kizlar... belki silerim diyeKızlar sağdaki oğlumda ki göbek soldaki şimdiki göbeğim. Her ikiside sabah aç karnına ve 8.haftada çekildi suan göbeğim aldı başını gitti.. 52 kg mim. Oglumda çekildiği foto da 53 kg.mim şimdiden böyleyim. Wc ye de çıktım. Çok çirkin vücut şeklim.
Sorduğun zaman beni de bilgilendirir misin canım ?Canım muayene 45 lira, doğumu ben sormadım ama bir arkadaşım var ekimde doğumu. O da çınarlıya gidiyor. 1.500 müş. Haftaya pazartesi kontrolüm var unutmazsam soracağım dra.
Tabii canımSorduğun zaman beni de bilgilendirir misin canım ?
ayh üzüldüm ya ben de belki benimde geçer die sevinmiştim artk hap kullanıyorum yoksa bulantılardan kafayı yicektimKendi kendime resmen nazar ettim yaa bulantilar tam gaz devam artık midemdekileri görmekten gina geldi
Ilk 3 ay sadece vücudunu susuz bırakma yeter. 3 aylık süreçte bizden beslenmiyor :)kızlar günaydın sadece peynir yiyiyorum başka bişey yiyemiyorum bişi olmaz dimi yumurta ve süt içemiyorum bebeğimin gelişimine zararı olmaz inşallah
zonox benim de böyle göbeğim oğlumda da böyleydi. 3. ayımda mecbur hamile kıyafetlerine geçiyorum. Yapıyla alakalı bişey. Ablamda hiç çıkmamıştı ama benim oğlanda da bunda da gözle görülür fark var.
Kızlar ilk gebeliğimde 5. Ayda zor bela çıkmıştı göbek. Normalde karın kaslı biriyim. Bildiğiniz baklava modundayim. Şu halime inanamıyorum. 9 aya kadar yuvarlanirim herhalde :ıyı haberlerını beklıyoruz canım yaz mutlaka
bendede var o gobekten vucutla alakalı sanırım
ilk gebeliğimde 250 tl ye yaptırmıştım kan ve USG ile ölçülerine. Şimdiki doktor bu ölçümler de uzman olduğu için artı para vermicemYa kızlar sıze bırsey soracagım su ıkılı test olayı varya 11- 13 haftada yapılan ... onda kan verıyorsun ve senı detaylı ultrasonammı alıyor doktor benım kontrolum cuma gunu ozel hastane medıkana ya gıdıyorum o bana soylıycek ama fıyat nasıl cıkartır bılmıyorum bazıları devlette yaptırmıs bu devlette yaptıranlar kanı verıolarda detaylı ultrasonuda mı orda yaptırıyorlar benı aydınlatırmısısnız bu konuda kafam karıstı ıyıcene
gaz olabilir herhalde ay ne bileyim böyle gidersem fena olacak valla :)aYNEN BENİMDE BÖYLE ZONOX.ŞİŞKİNLİKTEN GALİBA. :s
Ben Varım canımKizlar izmirden olan war mi?
bilmukabilIsteyim ve çok uykum var
ınsallah gorursun canımbebeği göremediğim için bgun tekrar gidicem inşallah gorurum
ben canım ılk dogumumda dusuk tehlıkesı gecırdıgım ıcın 4 ay progestan kullandım normal dogum yaptımgünaydın hanımlar... progestan kullanıp normal doğum yapan var mı aramızda ya da tanıdığınız var mı ? Benim ablam günde 3 tane içiyordu doğum zamanı açılması olmadı diye mecburi sezeryan oldu yakın arkadaşımda da aynı durum oldu. bende su an günde bir tane hap progestan içiyorum, normal doğum yapmak istiyorum ama progestan bunu engelliyor mu var mı bir bileniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?