canım ben devlet kadın doguma gıdıyorum ıkılı testte kan almıyolar orda ayrıntılı ultrasona alıyolar dırek 3 lude kan alıyolar tekrar ayrıntılı bakıyolarYa kızlar sıze bırsey soracagım su ıkılı test olayı varya 11- 13 haftada yapılan ... onda kan verıyorsun ve senı detaylı ultrasonammı alıyor doktor benım kontrolum cuma gunu ozel hastane medıkana ya gıdıyorum o bana soylıycek ama fıyat nasıl cıkartır bılmıyorum bazıları devlette yaptırmıs bu devlette yaptıranlar kanı verıolarda detaylı ultrasonuda mı orda yaptırıyorlar benı aydınlatırmısısnız bu konuda kafam karıstı ıyıcene
aynen canım ıkıncı gebelık oldugu ıcın bıde benım halımı gormen lazım bıldıgın 6 aylık hamıle gıbıyımyok sıfır göbek var ben dedüzenli spor yapan biriyim ve normal doğum yaptım.. acaba 2. gebelik ondan mı bu kadar çok çıktı göbeğim.
100 tkl sadece ultrosonmu ?canım ben devlet kadın doguma gıdıyorum ıkılı testte kan almıyolar orda ayrıntılı ultrasona alıyolar dırek 3 lude kan alıyolar tekrar ayrıntılı bakıyolar
Benimki soyle oldu; once normal muayene oldum kendi doktoruma. Sonra baska bir bolume aldilar beni. Oradaki diger kadin dogumcu ense burun kemigi vs vs olcup yatay ve dikey bebegi gosterdi, kalp atislarini dinletti, parmaklarini saydi, ayaklarini capraz yapmisti onu gosterdi. Sonra bir rapor yaZip kan vermem icin baska yere yonlendirdi. Kan sonuclari bir hafta sonra cikacak, kan ile birlikte ense burun raporunu kendi doktorumuza gosterecegiz islem tamamlanacak.canım ben devlet kadın doguma gıdıyorum ıkılı testte kan almıyolar orda ayrıntılı ultrasona alıyolar dırek 3 lude kan alıyolar tekrar ayrıntılı bakıyolar
ozelde kan alabılıyo olabılırler canım onu bılmıyorum ama benım gıttıgım hastanede ıkılıde kan almıyolar zaten ıkılı test o kadar onemlı deıl benım saglıklı cıkan bebegım 3 luye gırmeden 4 gun once hasta oldugunu ogrendım ıkılıde kucuk oldugu ıcın gorunmuyo pek100 tkl sadece ultrosonmu ?
benım gıttıgımde sadece ayrıntılı ultrason yapılıyo canım burun kemıgı ense kalınlıgı v.s ölçuluyo kanı 3 lude alıyolarBenimki soyle oldu; once normal muayene oldum kendi doktoruma. Sonra baska bir bolume aldilar beni. Oradaki diger kadin dogumcu ense burun kemigi vs vs olcup yatay ve dikey bebegi gosterdi, kalp atislarini dinletti, parmaklarini saydi, ayaklarini capraz yapmisti onu gosterdi. Sonra bir rapor yaZip kan vermem icin baska yere yonlendirdi. Kan sonuclari bir hafta sonra cikacak, kan ile birlikte ense burun raporunu kendi doktorumuza gosterecegiz islem tamamlanacak.
Devlette de ayri periontoloji odalari var, orada yapiyorlar, kani da orada aliyorlar ama 2 ay onceden randevular doluyor.BUNU KASIM ANNELERINDEN BIRI CEVAPLAMIS CANM
benımde dudaklarımın kenarları fena ucuk gıbı cok cırkın hıssedıyorum kendımı saclarımda aktı sakar eşek gıbı gezıyorumYa ben sabah uyandım dudağımın Çevresi yara dökmüş ya bu ne ya aynaya bakamıyorum 1 hafta dışarı çıkamam ben bu tiple Hayalimdeki hamilelik ile gerçekteki hamilelik Arasında çok fark var ahahahahha
vıks felan koklamayı denesene canım belkı ıse yararya kızlar çok fena burnum tıkandı açılmıyor nabıcam ben ya
senın deneyımlerıne gore bu sefer nasıl yol ızleyeceksın kuzum yanı kan vermeyecekmısın yıne ?ozelde kan alabılıyo olabılırler canım onu bılmıyorum ama benım gıttıgım hastanede ıkılıde kan almıyolar zaten ıkılı test o kadar onemlı deıl benım saglıklı cıkan bebegım 3 luye gırmeden 4 gun once hasta oldugunu ogrendım ıkılıde kucuk oldugu ıcın gorunmuyo pek
benım gıttıgımde sadece ayrıntılı ultrason yapılıyo canım burun kemıgı ense kalınlıgı v.s ölçuluyo kanı 3 lude alıyolar
kime gidiyorsun canımArkadaşım ben koru hastanesine gidiyorum. Memnun kaldım simdilik
yok canım ben ıkılı teste guvenmedıgım ıcın yıne aynı sekılde sadece ultrasona gırcem kan vermeyı dusunmuyorum ama belkı doktorum sakat gebelık gecırdıgım ıcın ısterse o zaman verebılırım ama bana bırakırsa secımı aldırmam kansenın deneyımlerıne gore bu sefer nasıl yol ızleyeceksın kuzum yanı kan vermeyecekmısın yıne ?
şuan deniyorum ama işe yaramıyor canım görsen çok garip sanki burnumda bir hava var o orayı tıkıyor gibivıks felan koklamayı denesene canım belkı ıse yarar
kan basıncın arttıgı ıcın canım o hamılelıkte normal bendede hemen hemen gebelıgın basından berı oluyo ınsallah gecer en yakın zamanda bebegıne daha cok kan gıdıyo sımdı oda burun tıkanıklıgı yapıyoşuan deniyorum ama işe yaramıyor canım görsen çok garip sanki burnumda bir hava var o orayı tıkıyor gibi
Kime gidiyorsun canim lokmanda muayene, dogum ucretleri ne kadar? Bi de ilac ise yaradimi? Bana da doktorum verdi bi ilac ama ise yaramadilokman hekime başladım canım doktorla elektriğimiz tuttu eşiminde benimde.. şükürler olsun.. vinerac diye bir şey verdi bakalım bugün içmeye başlayacağım işe yararsa hepinize yazarım hemencik.. ben çektim sizler çekmeyin inşallah canıımmm
aaa çok enterasan ya ilk kez duyuyorumkan basıncın arttıgı ıcın canım o hamılelıkte normal bendede hemen hemen gebelıgın basından berı oluyo ınsallah gecer en yakın zamanda bebegıne daha cok kan gıdıyo sımdı oda burun tıkanıklıgı yapıyo
yakında duzelır canım arada tıkanmaların olcak yıne ama bebegın artık kendı vucuduna gıden kanı kendısı pompalıyo mınıcık kalbıyle oyh yerım onun mınık kalbınıaaa çok enterasan ya ilk kez duyuyorumama geçsin çok zor nefes alıyorum
3 lu ne zaman oluyor ?yok canım ben ıkılı teste guvenmedıgım ıcın yıne aynı sekılde sadece ultrasona gırcem kan vermeyı dusunmuyorum ama belkı doktorum sakat gebelık gecırdıgım ıcın ısterse o zaman verebılırım ama bana bırakırsa secımı aldırmam kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?