2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım ben devlet kadın doguma gıdıyorum ıkılı testte kan almıyolar orda ayrıntılı ultrasona alıyolar dırek 3 lude kan alıyolar tekrar ayrıntılı bakıyolar

yok sıfır göbek var ben de düzenli spor yapan biriyim ve normal doğum yaptım.. acaba 2. gebelik ondan mı bu kadar çok çıktı göbeğim.
aynen canım ıkıncı gebelık oldugu ıcın bıde benım halımı gormen lazım bıldıgın 6 aylık hamıle gıbıyım

canım ben devlet kadın doguma gıdıyorum ıkılı testte kan almıyolar orda ayrıntılı ultrasona alıyolar dırek 3 lude kan alıyolar tekrar ayrıntılı bakıyolar
Benimki soyle oldu; once normal muayene oldum kendi doktoruma. Sonra baska bir bolume aldilar beni. Oradaki diger kadin dogumcu ense burun kemigi vs vs olcup yatay ve dikey bebegi gosterdi, kalp atislarini dinletti, parmaklarini saydi, ayaklarini capraz yapmisti onu gosterdi. Sonra bir rapor yaZip kan vermem icin baska yere yonlendirdi. Kan sonuclari bir hafta sonra cikacak, kan ile birlikte ense burun raporunu kendi doktorumuza gosterecegiz islem tamamlanacak.
Devlette de ayri periontoloji odalari var, orada yapiyorlar, kani da orada aliyorlar ama 2 ay onceden randevular doluyor.BUNU KASIM ANNELERINDEN BIRI CEVAPLAMIS CANM

Mrb kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür geçmişi okudumda bir cogunuzda migde bulantısı var ben ilk gebeligimdede yasamadim bundada yok çok şükür arada bulantı geliyor ama geçiyor hic cikarmadim şimdiye kadar 1 haziranda randevum hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla alırız yavrularimizi kucağımıza

Ya ben sabah uyandım dudağımın Çevresi yara dökmüş ya bu ne ya aynaya bakamıyorum 1 hafta dışarı çıkamam ben bu tiple Hayalimdeki hamilelik ile gerçekteki hamilelik Arasında çok fark var ahahahahha

100 tkl sadece ultrosonmu ?
ozelde kan alabılıyo olabılırler canım onu bılmıyorum ama benım gıttıgım hastanede ıkılıde kan almıyolar zaten ıkılı test o kadar onemlı deıl benım saglıklı cıkan bebegım 3 luye gırmeden 4 gun once hasta oldugunu ogrendım ıkılıde kucuk oldugu ıcın gorunmuyo pek

benım gıttıgımde sadece ayrıntılı ultrason yapılıyo canım burun kemıgı ense kalınlıgı v.s ölçuluyo kanı 3 lude alıyolar

Ya ben sabah uyandım dudağımın Çevresi yara dökmüş ya bu ne ya aynaya bakamıyorum 1 hafta dışarı çıkamam ben bu tiple Hayalimdeki hamilelik ile gerçekteki hamilelik Arasında çok fark var ahahahahha
benımde dudaklarımın kenarları fena ucuk gıbı cok cırkın hıssedıyorum kendımı saclarımda aktı sakar eşek gıbı gezıyorum ılk 3 aydan sonra duzelcez ama o zamana kadar bunalıma gırmezsek

senın deneyımlerıne gore bu sefer nasıl yol ızleyeceksın kuzum yanı kan vermeyecekmısın yıne ?

benım gıttıgımde sadece ayrıntılı ultrason yapılıyo canım burun kemıgı ense kalınlıgı v.s ölçuluyo kanı 3 lude alıyolar

senın deneyımlerıne gore bu sefer nasıl yol ızleyeceksın kuzum yanı kan vermeyecekmısın yıne ?
yok canım ben ıkılı teste guvenmedıgım ıcın yıne aynı sekılde sadece ultrasona gırcem kan vermeyı dusunmuyorum ama belkı doktorum sakat gebelık gecırdıgım ıcın ısterse o zaman verebılırım ama bana bırakırsa secımı aldırmam kan

şuan deniyorum ama işe yaramıyor canım görsen çok garip sanki burnumda bir hava var o orayı tıkıyor gibi
kan basıncın arttıgı ıcın canım o hamılelıkte normal bendede hemen hemen gebelıgın basından berı oluyo ınsallah gecer en yakın zamanda bebegıne daha cok kan gıdıyo sımdı oda burun tıkanıklıgı yapıyo

Kime gidiyorsun canim lokmanda muayene, dogum ucretleri ne kadar? Bi de ilac ise yaradimi? Bana da doktorum verdi bi ilac ama ise yaramadi

aaa çok enterasan ya ilk kez duyuyorum ama geçsin çok zor nefes alıyorum

aaa çok enterasan ya ilk kez duyuyorum ama geçsin çok zor nefes alıyorum
yakında duzelır canım arada tıkanmaların olcak yıne ama bebegın artık kendı vucuduna gıden kanı kendısı pompalıyo mınıcık kalbıyle oyh yerım onun mınık kalbını o yuzdende bızım kan basıncımız artıyo elınden geldıgınce soluna yatmaya calıs mınıgıne kan akısı daha rahat olsun sende rahatlarsın

3 lu ne zaman oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…