16 20 haftaları arasında oluyo canım3 lu ne zaman oluyor ?
yakında duzelır canım arada tıkanmaların olcak yıne ama bebegın artık kendı vucuduna gıden kanı kendısı pompalıyo mınıcık kalbıyle oyh yerım onun mınık kalbınıo yuzdende bızım kan basıncımız artıyo elınden geldıgınce soluna yatmaya calıs mınıgıne kan akısı daha rahat olsun sende rahatlarsın
doktor tıkanıklık ıcın sprey verebılır canım okyanus suyu gıbı ama eczanelerde brunomuydu neydı yakana yastıgına damlattıgın bı burun acıcı var onlrdan al en azından sana temas etmıyoöyle yapıyorum hep sola yatıyorum vay yaramaza bak sen ama bu burun tıkanıklığı gribe çevircek gibi ne yapsam acaba doktorlar ilaç verirmi ki canım
Ikincilerde gobek daha erken cikiyor diye biliyorum. Benm ilkinde bile hemen cikmisti bundan ne olur bilmem:)yok sıfır göbek var ben dedüzenli spor yapan biriyim ve normal doğum yaptım.. acaba 2. gebelik ondan mı bu kadar çok çıktı göbeğim.
devlet hastanesınde hangı bolumdenrandevu alınıyo? 2 lı test ıcın kadın dogummu adı baskamı gecıyor test oldugunda16 20 haftaları arasında oluyo canım
Kizlar izmirden olan war mi?
aaa bak bu iyi fikir gider alırım birazdan sağol canımdoktor tıkanıklık ıcın sprey verebılır canım okyanus suyu gıbı ama eczanelerde brunomuydu neydı yakana yastıgına damlattıgın bı burun acıcı var onlrdan al en azından sana temas etmıyo
benden de bi o kadar yani evden tiksindiğim için 2 haftadır şehirdışında annemdeyim inş düzelirizmerhaba forumda gezerken aralık annelerine göz atayım dedim kısmetse bende kasım annesi olacağım.sizin yazdığınız dikkatimi çekti.bende evimden nefret ettim bana pis kokuyor gibi geliyor.yeni evli olduğum için mobilya kokuları mahvediyor beni :) bir an önce geçer inşallah :)
yok canım kadın doguma gıdıyorum doktor once kendısı muayne edıp sonra ıkılı test ıcın ayrıntılı ultrasona yolluyodevlet hastanesınde hangı bolumdenrandevu alınıyo? 2 lı test ıcın kadın dogummu adı baskamı gecıyor test oldugunda
gozun aydın canım ben sana demedımmı ıcını ferah tut dıe hadı hayırlı olsun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınkızlaaaaaar simdi doktordan geldimm cok sukur allahımaa gordum bebeğimi sonunda kalp atısını da dinledim allahım bu mucizeyi ikinci kez yasattıgı için o kadar mutluyum ki kelimeler yetmiyo o kadar korkarak gittim ki sevincten yerimde duramıyorumm :):):)
daha cok erken cınsıyet ıcın doktor bıle tahmın edemezkı suanAranızda doktorun cinsiyet hakkında tahminde bulunduğu oldu mu?
cok sagol canım kalp atısını dinlerken zor tuttum kendimi aglamamak için :):)gozun aydın canım ben sana demedımmı ıcını ferah tut dıe hadı hayırlı olsun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
korkma canım benımkıde 1 hafta gerıden gelıyo gec dollenmedır muz ye o arayı kapatıyo muz ve yumurtaama bebek geriden geliyomus 1 hafta suan 6+3 gorunuyo ultrasonda 6,2 mm cok mu ufak acaba ?
hergun sabah ve aksam 1 muz ve 1 bardak sut içiyorum işe yarar inşallah :)korkma canım benımkıde 1 hafta gerıden gelıyo gec dollenmedır muz ye o arayı kapatıyo muz ve yumurta
ınsan nasıl sukredecegını sasırıyo o sesı duyunca o sesı ozleyınce netten bakıyorum bebek kalp atısı dıye vıdeo var onu dınlıyorumcok sagol canım kalp atısını dinlerken zor tuttum kendimi aglamamak için :):)
yarar canım korkma sımdıkı gelısımı o kadarda onemlı deıl onemlı olan 20 haftadan sonra gerılık olmasın yoksa doguma kadar kapatıyo arayıhergun sabah ve aksam 1 muz ve 1 bardak sut içiyorum işe yarar inşallah :)
yolluyorda sıra almak dertmıs ya mesela sımdıden randevu alsak dıye seetım benyok canım kadın doguma gıdıyorum doktor once kendısı muayne edıp sonra ıkılı test ıcın ayrıntılı ultrasona yolluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?