2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

öyle yapıyorum hep sola yatıyorum vay yaramaza bak sen ama bu burun tıkanıklığı gribe çevircek gibi ne yapsam acaba doktorlar ilaç verirmi ki canım

öyle yapıyorum hep sola yatıyorum vay yaramaza bak sen ama bu burun tıkanıklığı gribe çevircek gibi ne yapsam acaba doktorlar ilaç verirmi ki canım
doktor tıkanıklık ıcın sprey verebılır canım okyanus suyu gıbı ama eczanelerde brunomuydu neydı yakana yastıgına damlattıgın bı burun acıcı var onlrdan al en azından sana temas etmıyo

yok sıfır göbek var ben de düzenli spor yapan biriyim ve normal doğum yaptım.. acaba 2. gebelik ondan mı bu kadar çok çıktı göbeğim.
Ikincilerde gobek daha erken cikiyor diye biliyorum. Benm ilkinde bile hemen cikmisti bundan ne olur bilmem:)

doktor tıkanıklık ıcın sprey verebılır canım okyanus suyu gıbı ama eczanelerde brunomuydu neydı yakana yastıgına damlattıgın bı burun acıcı var onlrdan al en azından sana temas etmıyo
aaa bak bu iyi fikir gider alırım birazdan sağol canım

kızlaaaaaar simdi doktordan geldimm cok sukur allahımaa gordum bebeğimi sonunda kalp atısını da dinledim allahım bu mucizeyi ikinci kez yasattıgı için o kadar mutluyum ki kelimeler yetmiyo o kadar korkarak gittim ki sevincten yerimde duramıyorumm :):):)

benden de bi o kadar yani evden tiksindiğim için 2 haftadır şehirdışında annemdeyim inş düzeliriz

devlet hastanesınde hangı bolumdenrandevu alınıyo? 2 lı test ıcın kadın dogummu adı baskamı gecıyor test oldugunda
yok canım kadın doguma gıdıyorum doktor once kendısı muayne edıp sonra ıkılı test ıcın ayrıntılı ultrasona yolluyo

gozun aydın canım ben sana demedımmı ıcını ferah tut dıe hadı hayırlı olsun Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

ama bebek geriden geliyomus 1 hafta suan 6+3 gorunuyo ultrasonda 6,2 mm cok mu ufak acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…