2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yolluyorda sıra almak dertmıs ya mesela sımdıden randevu alsak dıye seetım ben
cok uzun bı zamana veremıyo canım bebegının haftasına gore en fazla 1 hafta sonraya verıyo 13 haftalıksa hemen yada bı ıkı gune verıyo 14 haftayı gecmemek gerektıgı ıcın

yarar canım korkma sımdıkı gelısımı o kadarda onemlı deıl onemlı olan 20 haftadan sonra gerılık olmasın yoksa doguma kadar kapatıyo arayı
aynen canım 1 hafta sonra tekrar cagırdı inşallah tekrar görücem bebegimi cok sabırsızlanıyorum :):)

benımde dudaklarımın kenarları fena ucuk gıbı cok cırkın hıssedıyorum kendımı saclarımda aktı sakar eşek gıbı gezıyorum ılk 3 aydan sonra duzelcez ama o zamana kadar bunalıma gırmezsek
Aynen ya şimdiden bunalıma girdim Allahtan ben saçımı boyamıyodum normalde bi o konuda rahat olucam galiba ama evet Dediğin gibi uçuktan Yüzüm görünmüyor aynaya bakasın gelmiyor şah idim şah Abbas oldum ahahha

hahaha aynı durumdayım valla bıde sıvılceler cabası hadı yuzumde cıkanı anladım sac dıplerımde bıle cıktı cok sınır bozucu sanırım hamıle olmasaydım adet donemım olcaktı bı gecırsek 1 ayı daha

Çok güzel canım ya hadi gözün Aydın olsun inşallah bu haftaya kadar duymamış mıydın kalp atışını sen yok sa geç mi gittin bende hala gitmedim de ondan soruyorum korkuyorum bişi olucak die diorum ne kadar geç gitsem okadar iyi

Kime gidiyorsun canim lokmanda muayene, dogum ucretleri ne kadar? Bi de ilac ise yaradimi? Bana da doktorum verdi bi ilac ama ise yaramadi
Bahar hanıma gidiyrm canım çok tatlı şeker mi şeker bir kadın.. ilaç dün iyi geldi gibi iyiydim ama bugün az da olsa var gene.. ama tabi ki ilaçsız güne nazaran çok çok iyiyim..

ücretlere gelince muayene ücreti 45 Tl.. normal doğum 1190 Tl.. sezeryan 1450 Tl.. epidural 1690 Tl..
doğumda 1 gece+refakatçi..
sezeryanda ve epidural de 2 gece+refekatçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…