Özge hanıma gidiyorum.kime gidiyorsun canım
cok uzun bı zamana veremıyo canım bebegının haftasına gore en fazla 1 hafta sonraya verıyo 13 haftalıksa hemen yada bı ıkı gune verıyo 14 haftayı gecmemek gerektıgı ıcınyolluyorda sıra almak dertmıs ya mesela sımdıden randevu alsak dıye seetım ben
aynen canım 1 hafta sonra tekrar cagırdı inşallah tekrar görücem bebegimi cok sabırsızlanıyorum :):)yarar canım korkma sımdıkı gelısımı o kadarda onemlı deıl onemlı olan 20 haftadan sonra gerılık olmasın yoksa doguma kadar kapatıyo arayı
bazıları yazmıs 2 ayda sıra gelmıyor vs dıyecok uzun bı zamana veremıyo canım bebegının haftasına gore en fazla 1 hafta sonraya verıyo 13 haftalıksa hemen yada bı ıkı gune verıyo 14 haftayı gecmemek gerektıgı ıcın
benımde 8 gun kaldı zaman gecmıyo gıbıaynen canım 1 hafta sonra tekrar cagırdı inşallah tekrar görücem bebegimi cok sabırsızlanıyorum :):)
yok canım o ımkansız 14 haftadan sonra yapılmıyo bu test eger o kısıler 6 7 haftalıkken gıttıyse o zaman uzun surelı verılır ama yınede 14 haftayı gecemezbazıları yazmıs 2 ayda sıra gelmıyor vs dıye
Canım tuzlu su ile burnuna gargara yap iyi gelecekya kızlar çok fena burnum tıkandı açılmıyor nabıcam ben ya
zaman hemen gecsede gorsek bebeişleriiii :):)benımde 8 gun kaldı zaman gecmıyo gıbı
Aynen ya şimdiden bunalıma girdim Allahtan ben saçımı boyamıyodum normalde bi o konuda rahat olucam galiba ama evet Dediğin gibi uçuktan Yüzüm görünmüyor aynaya bakasın gelmiyor şah idim şah Abbas oldum ahahhabenımde dudaklarımın kenarları fena ucuk gıbı cok cırkın hıssedıyorum kendımı saclarımda aktı sakar eşek gıbı gezıyorumılk 3 aydan sonra duzelcez ama o zamana kadar bunalıma gırmezsek
bende ahmet beye gidiyorum aynı mı die merak ettim değilmişÖzge hanıma gidiyorum.
ınsallah kız bende cok merak edıyorum ne durumda gelıstımı gelısmedımı ıyımı hersey yolundamı ınsallah ultrasona gırdıgımde annesıne suprız yapıp hareketını gosterır :dzaman hemen gecsede gorsek bebeişleriiii :):)
suyu da burnuma çekmeyi hiç beceremiyorum ama deniycem canım valla ağzımdan nefes almaktan bir hoş oldum saolCanım tuzlu su ile burnuna gargara yap iyi gelecek
hahaha aynı durumdayım valla bıde sıvılceler cabası hadı yuzumde cıkanı anladım sac dıplerımde bıle cıktı cok sınır bozucu sanırım hamıle olmasaydım adet donemım olcaktı bı gecırsek 1 ayı dahaAynen ya şimdiden bunalıma girdim Allahtan ben saçımı boyamıyodum normalde bi o konuda rahat olucam galiba ama evet Dediğin gibi uçuktan Yüzüm görünmüyor aynaya bakasın gelmiyor şah idim şah Abbas oldum ahahha
Çok güzel canım ya hadi gözün Aydın olsun inşallah bu haftaya kadar duymamış mıydın kalp atışını sen yok sa geç mi gittin bende hala gitmedim de ondan soruyorum korkuyorum bişi olucak die diorum ne kadar geç gitsem okadar iyikızlaaaaaar simdi doktordan geldimm cok sukur allahımaa gordum bebeğimi sonunda kalp atısını da dinledim allahım bu mucizeyi ikinci kez yasattıgı için o kadar mutluyum ki kelimeler yetmiyo o kadar korkarak gittim ki sevincten yerimde duramıyorumm :):):)
kadın dogumdan randevu alayım ben devlette ozamanyok canım o ımkansız 14 haftadan sonra yapılmıyo bu test eger o kısıler 6 7 haftalıkken gıttıyse o zaman uzun surelı verılır ama yınede 14 haftayı gecemez
Bahar hanıma gidiyrm canım çok tatlı şeker mi şeker bir kadın.. ilaç dün iyi geldi gibi iyiydim ama bugün az da olsa var gene.. ama tabi ki ilaçsız güne nazaran çok çok iyiyim..Kime gidiyorsun canim lokmanda muayene, dogum ucretleri ne kadar? Bi de ilac ise yaradimi? Bana da doktorum verdi bi ilac ama ise yaramadi
Ama korudaki bütün doktorlar genelde iyi güzel bir hastanedebende ahmet beye gidiyorum aynı mı die merak ettim değilmiş
Evet bence de öyle canım ben de memnunumAma korudaki bütün doktorlar genelde iyi güzel bir hastanede
inşallah canım :))ınsallah kız bende cok merak edıyorum ne durumda gelıstımı gelısmedımı ıyımı hersey yolundamı ınsallah ultrasona gırdıgımde annesıne suprız yapıp hareketını gosterır :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?