aynen canım ıkıncı gebelık oldugu ıcın bıde benım halımı gormen lazım bıldıgın 6 aylık hamıle gıbıyım
demek ki 2. gebeliklerde erken çıkıyor kızlar.. ilk gebeliğimde 5. aydı şuan ki göbeğim gibiydiIkincilerde gobek daha erken cikiyor diye biliyorum. Benm ilkinde bile hemen cikmisti bundan ne olur bilmem:)
kızlaaaaaar simdi doktordan geldimm cok sukur allahımaa gordum bebeğimi sonunda kalp atısını da dinledim allahım bu mucizeyi ikinci kez yasattıgı için o kadar mutluyum ki kelimeler yetmiyo o kadar korkarak gittim ki sevincten yerimde duramıyorumm :):):)
iki kere gittim ama ne bebeği ne kalp atısını duyabilmiştim bugun hem gordum hem kalbini dinledim :):)Çok güzel canım ya hadi gözün Aydın olsun inşallah bu haftaya kadar duymamış mıydın kalp atışını sen yok sa geç mi gittin bende hala gitmedim de ondan soruyorum korkuyorum bişi olucak die diorum ne kadar geç gitsem okadar iyi
tesekkür ederim canım zaten bol bol haslanmıs yumurta muz sut ve kasar peynırı yemege calısıyorum ama su cok içemiyorum midemi bulandırıyodemek ki 2. gebeliklerde erken çıkıyor kızlar.. ilk gebeliğimde 5. aydı şuan ki göbeğim gibiydisanırım 5 ay sonra beni yuvarlayarak götürürler
hayırlı olsun senin adına çok mutlu oldum :) geriden gelmesine pek takılma. yumurta ye bol bol protein al. arayı kapatır miniğin merak etme.
benimde 1 hafta sonra adet gunum benim agrılar bi hafta once basladıgı için sancılarım var ufak ufak :):)kızlar bugün adet günüm normalde. sivilce çıktı bende de ve karnımda hafif adet ağrısı var.. ama canım yine de tatlı istemiyor
su içmelisin canım. çok önemli.. yani günde 2 lt olmasada en azından ayran, meyve suyu (kendi yaptığın komposto) içerek 1 lt tamamlatesekkür ederim canım zaten bol bol haslanmıs yumurta muz sut ve kasar peynırı yemege calısıyorum ama su cok içemiyorum midemi bulandırıyo
elimden geldiğince içmeye calısıyorum ama 1-1,5 ltre zor oluyo :Ssu içmelisin canım. çok önemli.. yani günde 2 lt olmasada en azından ayran, meyve suyu (kendi yaptığın komposto) içerek 1 lt tamamla
6+4 TE GITTIM KALP ATISI ICIN BANA 6+3 DEDI KESE EBATINISORDUM ARTIK KESEYE DEGIL BEBEGE BAKIYORUZ DEDI VE 6 MM OLDUGUNU 6 HAFTLAIK 6 MM COK NORMAL DEDI.ama bebek geriden geliyomus 1 hafta suan 6+3 gorunuyo ultrasonda 6,2 mm cok mu ufak acaba ?
benim bildiğim o sorun devlet hastanesinde oluyo sadece özel her türlü kabul eder.Kizlarr birde arkadas dun tarama testleri baslamadan doktoruna kararver ondan sonra kabul etmiyo doktorlar dedi var mi oyle bir sey daha yeni bebisler niye kabul etmesinler ki
Oh süper ozaman canım benim Rabbim daim etsin eline sağlıkla almayı nasip etsin inşallah darısı benim Başımaiki kere gittim ama ne bebeği ne kalp atısını duyabilmiştim bugun hem gordum hem kalbini dinledim :):)
bende öyle kuru kuru öğürüyordum 2 gündür çıkarmaya başladımCikarsam yine iyi de çıktığı yok ya cok kötü ya bulanıyor oguruyorum Afedersin ogurdukce daha çok bulanıyor
ayy ben yanıyorum inş kızım olurErkek mi olucak acaba marifetname de okudum şimdi yanma olursa kız soğuma olursa erkek dio
amin canım inşallah :)Oh süper ozaman canım benim Rabbim daim etsin eline sağlıkla almayı nasip etsin inşallah darısı benim Başıma
oğlun var madem inş bu defa kızın olur canım ikisininde tadı başkadır eminimFotografim uzerinden lutfen alinti yapmayin kizlar... belki silerim diyeKızlar sağdaki oğlumda ki göbek soldaki şimdiki göbeğim. Her ikiside sabah aç karnına ve 8.haftada çekildi suan göbeğim aldı başını gitti.. 52 kg mim. Oglumda çekildiği foto da 53 kg.mim şimdiden böyleyim. Wc ye de çıktım. Çok çirkin vücut şeklim.
zayıflıkla alakalı olabilir zayıflarda karın daha erken çıkıyoAa normalde gobek varmi ki Bende 8.haftaya girdim ama Boyle birsey yok duz Karnim Bende mi sikinti var acaba
kanın ve ult aynı gün yapılması gerekiyor ve değerleri bi makinaya giriyorlar annenin yaşı kilosuyla birlikte bi risk oranı çıkartıyorlar canım o yüzden hepsini aynı yerde yaptırmak gerek -benceYa kızlar sıze bırsey soracagım su ıkılı test olayı varya 11- 13 haftada yapılan ... onda kan verıyorsun ve senı detaylı ultrasonammı alıyor doktor benım kontrolum cuma gunu ozel hastane medıkana ya gıdıyorum o bana soylıycek ama fıyat nasıl cıkartır bılmıyorum bazıları devlette yaptırmıs bu devlette yaptıranlar kanı verıolarda detaylı ultrasonuda mı orda yaptırıyorlar benı aydınlatırmısısnız bu konuda kafam karıstı ıyıcene
hangi hapı kullanıyorsun canımayh üzüldüm ya ben de belki benimde geçer die sevinmiştim artk hap kullanıyorum yoksa bulantılardan kafayı yicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?