2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aynen canım ıkıncı gebelık oldugu ıcın bıde benım halımı gormen lazım bıldıgın 6 aylık hamıle gıbıyım

Ikincilerde gobek daha erken cikiyor diye biliyorum. Benm ilkinde bile hemen cikmisti bundan ne olur bilmem:)
demek ki 2. gebeliklerde erken çıkıyor kızlar.. ilk gebeliğimde 5. aydı şuan ki göbeğim gibiydi sanırım 5 ay sonra beni yuvarlayarak götürürler

hayırlı olsun senin adına çok mutlu oldum :) geriden gelmesine pek takılma. yumurta ye bol bol protein al. arayı kapatır miniğin merak etme.

kızlar bugün adet günüm normalde. sivilce çıktı bende de ve karnımda hafif adet ağrısı var.. ama canım yine de tatlı istemiyor

iki kere gittim ama ne bebeği ne kalp atısını duyabilmiştim bugun hem gordum hem kalbini dinledim :):)

tesekkür ederim canım zaten bol bol haslanmıs yumurta muz sut ve kasar peynırı yemege calısıyorum ama su cok içemiyorum midemi bulandırıyo

kızlar bugün adet günüm normalde. sivilce çıktı bende de ve karnımda hafif adet ağrısı var.. ama canım yine de tatlı istemiyor
benimde 1 hafta sonra adet gunum benim agrılar bi hafta once basladıgı için sancılarım var ufak ufak :):)

tesekkür ederim canım zaten bol bol haslanmıs yumurta muz sut ve kasar peynırı yemege calısıyorum ama su cok içemiyorum midemi bulandırıyo
su içmelisin canım. çok önemli.. yani günde 2 lt olmasada en azından ayran, meyve suyu (kendi yaptığın komposto) içerek 1 lt tamamla

Kizlarr birde arkadas dun tarama testleri baslamadan doktoruna kararver ondan sonra kabul etmiyo doktorlar dedi var mi oyle bir sey daha yeni bebisler niye kabul etmesinler ki
benim bildiğim o sorun devlet hastanesinde oluyo sadece özel her türlü kabul eder.

Cikarsam yine iyi de çıktığı yok ya cok kötü ya bulanıyor oguruyorum Afedersin ogurdukce daha çok bulanıyor
bende öyle kuru kuru öğürüyordum 2 gündür çıkarmaya başladım mide o kadar çok öğürmek geliyo ki sanki iç organlarım dışarı çıkcakmış gibi geliyor. dünkü kusmamdan hatıra bel ağrısıyla kasık ağrısı kaldı dünden beri geçmedi dr.a sordum bebeğe zararı olmaz dedi ama kendini çok zorlarsan kanama alanı oluşabilir dedi allah korusun dikkat edin yani arkadaşlar fazla öğürmeyin

oğlun var madem inş bu defa kızın olur canım ikisininde tadı başkadır eminim

KIZLAR SONUNDA DUN AILELERE ILAN ETTIM GEBELIGI AMA COK TEDIRGINIM BIRSEY OLUCAK NAZAR DEGICEK DIYE COK KORKUYORUM.ALLAH SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..

kanın ve ult aynı gün yapılması gerekiyor ve değerleri bi makinaya giriyorlar annenin yaşı kilosuyla birlikte bi risk oranı çıkartıyorlar canım o yüzden hepsini aynı yerde yaptırmak gerek -bence

Ya sinir oldum iyice tuvalette peçeteye az az geliyo crimino jelden bide bakiorum ki içim dolu parmagimla çıkartıyorum yaaa deli olucam parmagimin ilk bogumu kdr çok sokmuyorum ama neden böyle bn bunu iki aydır kullaniyom iki haftadır böyle gelio cildiricam yaaa

Kizlarrrr selaammm.. Aranizda 2li test yaptırmış olaniniz ya da yakın zamanda yaptiracak olaniniz var mi ? Bizim 1 hafta sonra istedi doktorumuz ama gittiğim hastanede test 900 tl o yüzden devlette yaptirsam olur mu sizce ? Önerisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…