2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
900 tl'mii yahu 2li test kesin sonuç vermiyor bu sefer 3lü ve 4lüye yönlendiriyorlar yine yaptıracaksınız bnce başka hasteneleri araştırın

ben yaptırmayacağım hiçbirini

kızlar 7+3 um ben bazen oyle agrılarım oluyorkı ama artık yumurtalıklarımdakı batmalar bıttı sımdı dırek vajınal bolgede yanı rahım kısmında adet sancısı gıbı sancılarım oluyor.cok uzun surerse sag elınızı uzerıne koyup ayetel kursıyı okuyun cok etkılı oluyor.. nasıl gecer bu 7 ay allahımmm

arkadaşlar herkeze merhaba, çok yazmasamda yazılanları okuyorum, sayfalar çok çabuk ilerliyor. benimde dr randevum bugündü. iki hafta sonraya ikili test için çağırdı. valla nasıl geçicek bilmiyorum 7 ay rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize

Cok Tesekkur ederim canim uygunmus baya bende oraya gidebilirim

canım 900 tl çok değl mi ..ben de sormadım fiyatını öyleyse çok pahalıymış özele gidiyorum ben de

Kızlar saç boyamayi düşünüyor musunuz? Ben diplere degdirmeden saclarimdaki sarilari kapatıp doğal rengine boyatayim diyorum. Diplere değmedikten sonra zararı olur mu ki?

Sayfa ne çabuk ilerlemiş ben tatildeyken bugün 6.haftamız bitti ve benim çok bulantım oluyor dayanamıyorum başlarda hiç hissetmiyordum 3 gündür perişanım

bende de bu aralar öyle bence korkma normalmiş

Arkadaslar bugun kalp atislari icin doktora gittim 6+2 gunluk hamileyim kesem 20 mm ama bebis yok cok kotu oldum boyle bisey yasayan varmı

Arkadaslar bugun kalp atislari icin doktora gittim 6+2 gunluk hamileyim kese 20 mm ama bebek yok boyle bisey yasayan varmı

yok canım o ımkansız 14 haftadan sonra yapılmıyo bu test eger o kısıler 6 7 haftalıkken gıttıyse o zaman uzun surelı verılır ama yınede 14 haftayı gecemez
Şimdi ben doktora gittiğimde ikili test mi yapacak canım 11 haftalık olmuş olcam yoksa rutin kontrol e mi çağırdı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…