900 tl'mii yahu 2li test kesin sonuç vermiyor bu sefer 3lü ve 4lüye yönlendiriyorlar yine yaptıracaksınız bnce başka hasteneleri araştırınKizlarrrr selaammm.. Aranizda 2li test yaptırmış olaniniz ya da yakın zamanda yaptiracak olaniniz var mi ? Bizim 1 hafta sonra istedi doktorumuz ama gittiğim hastanede test 900 tl o yüzden devlette yaptirsam olur mu sizce ? Önerisi olan var mi
Gözün aydın canım, şükür. Sağsalim doğsun inş.iki kere gittim ama ne bebeği ne kalp atısını duyabilmiştim bugun hem gordum hem kalbini dinledim :):)
Cok Tesekkur ederim canim uygunmus baya bende oraya gidebilirimBahar hanıma gidiyrm canım çok tatlı şeker mi şeker bir kadın.. ilaç dün iyi geldi gibi iyiydim ama bugün az da olsa var gene.. ama tabi ki ilaçsız güne nazaran çok çok iyiyim..
ücretlere gelince muayene ücreti 45 Tl.. normal doğum 1190 Tl.. sezeryan 1450 Tl.. epidural 1690 Tl..
doğumda 1 gece+refakatçi..
sezeryanda ve epidural de 2 gece+refekatçi..
canım 900 tl çok değl mi ..ben de sormadım fiyatını öyleyse çok pahalıymış özele gidiyorum ben deKizlarrrr selaammm.. Aranizda 2li test yaptırmış olaniniz ya da yakın zamanda yaptiracak olaniniz var mi ? Bizim 1 hafta sonra istedi doktorumuz ama gittiğim hastanede test 900 tl o yüzden devlette yaptirsam olur mu sizce ? Önerisi olan var mi
Ya sinir oldum iyice tuvalette peçeteye az az geliyo crimino jelden bide bakiorum ki içim dolu parmagimla çıkartıyorum yaaa deli olucam parmagimin ilk bogumu kdr çok sokmuyorum ama neden böyle bn bunu iki aydır kullaniyom iki haftadır böyle gelio cildiricam yaaa
Benim burnum cok tikanir sinuzitten. Eczanede pompa benzeri birsey satılıyor.Tuzuyla birlikte. Ben cok sik kukullaniyorum tavsiye ederimya kızlar çok fena burnum tıkandı açılmıyor nabıcam ben ya
Zofran canımhangi hapı kullanıyorsun canım
gittim doktora canım tuzlu su aldırdı açılmıo resmen ağzımdan nefes alıyorumBenim burnum cok tikanir sinuzitten. Eczanede pompa benzeri birsey satılıyor.Tuzuyla birlikte. Ben cok sik kukullaniyorum tavsiye ederim
Doktorla da elektriğin tutarsa uygun canımCok Tesekkur ederim canim uygunmus baya bende oraya gidebilirim
Canim kac haftsliksin ben 6+2 kese var bebek yokGözün aydın canım, şükür. Sağsalim doğsun inş.
Darısı haftaya pazartesi benim başıma
gittim doktora canım tuzlu su aldırdı açılmıo resmen ağzımdan nefes alıyorum
Şimdi ben doktora gittiğimde ikili test mi yapacak canım 11 haftalık olmuş olcam yoksa rutin kontrol e mi çağırdı senceyok canım o ımkansız 14 haftadan sonra yapılmıyo bu test eger o kısıler 6 7 haftalıkken gıttıyse o zaman uzun surelı verılır ama yınede 14 haftayı gecemez
11 haftaysa ıkılı ıcın cagırmıs canımŞimdi ben doktora gittiğimde ikili test mi yapacak canım 11 haftalık olmuş olcam yoksa rutin kontrol e mi çağırdı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?