bı ay daha sabret canım bende boyucamda su bır ayı atlatım ben doktoruma sordum zarar verırmı dıye verır dedıKızlar saç boyamayi düşünüyor musunuz? Ben diplere degdirmeden saclarimdaki sarilari kapatıp doğal rengine boyatayim diyorum. Diplere değmedikten sonra zararı olur mu ki?
bı arkadasın daha basına geldı canım bugun gordu bebegını ınsallah sende en yakın zamanda gorursunArkadaslar bugun kalp atislari icin doktora gittim 6+2 gunluk hamileyim kese 20 mm ama bebek yok boyle bisey yasayan varmı
gozun aydın canım senı merak edıyodum bende ne yaptın dıyeçook şükür .. hem gördüm hem duyduuumD rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Eczaneye gidiyosun tuzlu su alcam diosun bi de şırınga veriolar canım şırıngaya çekiyorsun şırınganın iğnesini çıkarıp burnuna sıkıyorsun istersen avcuna döküp burnuna de çekebilirsiniz sana kalmışGeçmiş olsun. Ben cok cekerim ondan iyi biliyorumtuzlu su nasil aldırdı
6. haftadan sonra basladı hemen hemen hepımızde canım Allah yardımcımız olsunSayfa ne çabuk ilerlemiş ben tatildeyken bugün 6.haftamız bitti ve benim çok bulantım oluyor dayanamıyorumbaşlarda hiç hissetmiyordum 3 gündür perişanım
6+4 üz bugün canım. 27 nisanda bebek ve keseyi görmüştük ama kalp atışı için haftaya gideceğiz. Sen ne zaman gittin dra ? Geç döllenmede olabilir senin. İyi düşün iyi olsun canım.Canim kac haftsliksin ben 6+2 kese var bebek yok
amin canım ben henuz herkeze demedım cok yakınımda olan kısıler bılıyoKIZLAR SONUNDA DUN AILELERE ILAN ETTIM GEBELIGI AMA COK TEDIRGINIM BIRSEY OLUCAK NAZAR DEGICEK DIYE COK KORKUYORUM.ALLAH SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
6+4 üz bugün canım. 27 nisanda bebek ve keseyi görmüştük ama kalp atışı için haftaya gideceğiz. Sen ne zaman gittin dra ? Geç döllenmede olabilir senin. İyi düşün iyi olsun canım.[/ benimki geç dollenme evet bugün gittim doktora 6+2 günlük haftaya tekrar gel dedi ama umutlu değildi doktor
aminnn cumlemıze benımde randevum 8 gun sonra çatlıyorum burda 2 ay goz acıp kapayana kadar gectı 3 ayı doldursak zaman daha hızlı geccek emınım sımdı gecmıyoarkadaşlar herkeze merhaba, çok yazmasamda yazılanları okuyorum, sayfalar çok çabuk ilerliyor. benimde dr randevum bugündü. iki hafta sonraya ikili test için çağırdı. valla nasıl geçicek bilmiyorum 7 ay rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize
cuma günü bile kesen boş dediler bana. ben kalp atışı duyacam diye hevesliyken bebek bile yoktu ortada .. 5 haftalık falan dediler bide.. bugün asla o hastaneye gitmem dediğim bi yerde ki dr çook övdü arkadaşlar. ee bi de ona gideyim dedim. 7 +1 günlük çıktı bebeğim aslında bende öyle bekliyordum çünkü geç döllenme olduğunu biliyorum. dr. dediki boş mu dediler sana bak işte burda ekranda kalbi güm güm atıyordu hareket ediyodu sanki kımıl kımıl. 1 haftadır yaklaşık kalbi atıyor canlı dediinanmıosan bak dinle dedi pıt pıt... herşey 15 saniye ya sürdü ya sürmedi.. bu dr bu kadar kısa sürede görüo gösterio ama diğerleri hem çook geri söylüyor hem bebek yok diyor neden olabilir dedim cihazlarla alakalı dedi.. yani hastaneniz ya da dr tabiki önemli ama bizim şu erken dönemde kalp duymamız minicik bebeği görmemiz hep kaliteli cihazla alakalı.. sanırım ki asla gitmem dediğim hastanede doğum yapacam büyük konuşmamak lazımmışArkadaslar bugun kalp atislari icin doktora gittim 6+2 gunluk hamileyim kesem 20 mm ama bebis yok cok kotu oldum boyle bisey yasayan varmı
Bende bugün gittim zaten benimki geç dollenme ama doktor haftaya kürtaj dedi6+4 üz bugün canım. 27 nisanda bebek ve keseyi görmüştük ama kalp atışı için haftaya gideceğiz. Sen ne zaman gittin dra ? Geç döllenmede olabilir senin. İyi düşün iyi olsun canım.
o bana oncekı gebelıgımde olmustu canım kusmaktan kanama gecırmıstım ondan sonra kusarken yatakta yatarak kovaya kusmaya baslamıstım zorlanmamak ıcınbende öyle kuru kuru öğürüyordum 2 gündür çıkarmaya başladımmide o kadar çok öğürmek geliyo ki sanki iç organlarım dışarı çıkcakmış gibi geliyor. dünkü kusmamdan hatıra bel ağrısıyla kasık ağrısı kaldı dünden beri geçmedi dr.a sordum bebeğe zararı olmaz dedi ama kendini çok zorlarsan kanama alanı oluşabilir dedi allah korusun dikkat edin yani arkadaşlar fazla öğürmeyin
İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucagınacuma günü bile kesen boş dediler bana. ben kalp atışı duyacam diye hevesliyken bebek bile yoktu ortada .. 5 haftalık falan dediler bide.. bugün asla o hastaneye gitmem dediğim bi yerde ki dr çook övdü arkadaşlar. ee bi de ona gideyim dedim. 7 +1 günlük çıktı bebeğim aslında bende öyle bekliyordum çünkü geç döllenme olduğunu biliyorum. dr. dediki boş mu dediler sana bak işte burda ekranda kalbi güm güm atıyordu hareket ediyodu sanki kımıl kımıl. 1 haftadır yaklaşık kalbi atıyor canlı dediinanmıosan bak dinle dedi pıt pıt... herşey 15 saniye ya sürdü ya sürmedi.. bu dr bu kadar kısa sürede görüo gösterio ama diğerleri hem çook geri söylüyor hem bebek yok diyor neden olabilir dedim cihazlarla alakalı dedi.. yani hastaneniz ya da dr tabiki önemli ama bizim şu erken dönemde kalp duymamız minicik bebeği görmemiz hep kaliteli cihazla alakalı.. sanırım ki asla gitmem dediğim hastanede doğum yapacam büyük konuşmamak lazımmışD
Canım boş gebelikten şüpheleniyorsa 8 haftan bitene kadar bekle. Benim ilk hamileliğim boş gebelikti çok iyi anlıyorum seni. Kürtaj olduktan sonraki 2. ay oğluma hamile kalmıştım. Drlar 10 gün süre veriyorlar bebek görünmese bile yolk sac görülmeli. 10 gün o yüzde bekle bakalım. Hayırlısı olsun inş. canım.Bende bugün gittim zaten benimki geç dollenme ama doktor haftaya kürtaj dedi
cıhazdan cok doktor onemlı canım bana acıldekı doktor gelısmemıs kalp atısı yok alınması lazım duscek bu demıstı 2 gun sonra gıttıgımde duymustum kalp atısını dun bı arkadasla konustuk bana acılde denk gelen doktora gıtmıs hamılelıgınde cınsıyetını ogrenmek ıstıyorum demıs kadın dırek ölcek cocugun neyını merak edıyosun demıs cocuk suan 1,5 yasında tam bı sıpacuma günü bile kesen boş dediler bana. ben kalp atışı duyacam diye hevesliyken bebek bile yoktu ortada .. 5 haftalık falan dediler bide.. bugün asla o hastaneye gitmem dediğim bi yerde ki dr çook övdü arkadaşlar. ee bi de ona gideyim dedim. 7 +1 günlük çıktı bebeğim aslında bende öyle bekliyordum çünkü geç döllenme olduğunu biliyorum. dr. dediki boş mu dediler sana bak işte burda ekranda kalbi güm güm atıyordu hareket ediyodu sanki kımıl kımıl. 1 haftadır yaklaşık kalbi atıyor canlı dediinanmıosan bak dinle dedi pıt pıt... herşey 15 saniye ya sürdü ya sürmedi.. bu dr bu kadar kısa sürede görüo gösterio ama diğerleri hem çook geri söylüyor hem bebek yok diyor neden olabilir dedim cihazlarla alakalı dedi.. yani hastaneniz ya da dr tabiki önemli ama bizim şu erken dönemde kalp duymamız minicik bebeği görmemiz hep kaliteli cihazla alakalı.. sanırım ki asla gitmem dediğim hastanede doğum yapacam büyük konuşmamak lazımmışD
Bu doktorlar bize bunları neden yapıyorlar bilgilendirmiyorlar biz herseyi netten ogreniyoruzcıhazdan cok doktor onemlı canım bana acıldekı doktor gelısmemıs kalp atısı yok alınması lazım duscek bu demıstı 2 gun sonra gıttıgımde duymustum kalp atısını dun bı arkadasla konustuk bana acılde denk gelen doktora gıtmıs hamılelıgınde cınsıyetını ogrenmek ıstıyorum demıs kadın dırek ölcek cocugun neyını merak edıyosun demıs cocuk suan 1,5 yasında tam bı sıpa
yaaa bu antin kuntin doktorlar hep bizi mi bulur... amannn neyse ne ben bebişimi görmüşüm dahası var mıı ablasııııcıhazdan cok doktor onemlı canım bana acıldekı doktor gelısmemıs kalp atısı yok alınması lazım duscek bu demıstı 2 gun sonra gıttıgımde duymustum kalp atısını dun bı arkadasla konustuk bana acılde denk gelen doktora gıtmıs hamılelıgınde cınsıyetını ogrenmek ıstıyorum demıs kadın dırek ölcek cocugun neyını merak edıyosun demıs cocuk suan 1,5 yasında tam bı sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?