2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hee bi de şuan görünen doğum tarihini sat a göre hesaplamıştık. dr 20 aralık gibi dedi. onuda bi ara değiştirecem bakalım

of bendeki de ne bulantı ne mide ağrısı garip bir şey bir şey yediğim zaman hiç gitmiyor tadı rahatsız ediyor. çikolata falan yiyemiyorum eskiden çok yerdim. su bile tatsız geliyor

Bu doktorlar bize bunları neden yapıyorlar bilgilendirmiyorlar biz herseyi netten ogreniyoruz
bazılarında gercekten meslek askı var bazıları sadece para ıcın yapıyolar dogrusunu bulana kadarda boyle dengesızlere denk gelıyoruz malesef

of bendeki de ne bulantı ne mide ağrısı garip bir şey bir şey yediğim zaman hiç gitmiyor tadı rahatsız ediyor. çikolata falan yiyemiyorum eskiden çok yerdim. su bile tatsız geliyor
mide ekşimesi yaşıyosundur canım o bulantıdan daha kötu banada oluyo sureklı ıgrenc bı durum

Bebeklerinin kalp atışlarını duyan arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın darısıda biz bekleyenlere olsun
İnşallah bizde duyariz bebikimizin kalp atıslarini
Bende perşembe gidicem çok sabirsizlaniyorum
Allah isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu sağ salim alalim kucagimiza insallah

amin canım rabbım evlatlarımızı bızlere bagıslasın

Kızlar merhaba
Pek yazmasam da okuyorum arada
Halen gitmedim doktora
8.haftanin icindeyiz
Artık kalp atışı alınır sanırım
C.tesi için randevu alcak eşim inşallah

Bazi arkadaşlar bahsetmiş
Mide yanması ekşimesi falan
Benim normalde reflüm var
Ama bu kadar yoğun hissetmiyordum
Oglumun hamileliginde de son aylarda cok olmuştu
Ama bunda erken başladı
Ayrıca hiç iştahım yok
Meyve delisi olan ben meyve bile yemek istemiyorum
Bi de göğüslerimin ağrısı beni öldürcek
Var mı göğüslerindwn şikayeti olan
Ilk hamileligimde de bu agridan dolayi uyuyamiyordum.resmen
Bunda uyuyorum çünkü cok uykusuzum oğlum düzenli yatmadigi için
Şöyle doya doya deliksiz kaç yıl sonra uyurum acaba
İkinci de geliyor...

Bende göğüsler patlayacak derece şişti uçlarınada dokunamayi birak giysim değse bile ağrıyor en belirgin belirti bende bu diyebilirim.İstah benimde yok acmiyim tokmuyum bilmiyorum.midem çok tuhaf
Ben uykuya doydum valla oğlum 6.5 yasinda yeniden bebisten dolayı uykusuz kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…