2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Şuan bizim ailede teyzemin ikizi olucak dayımın bi oğlu olucak ben hamile kaldım annem motora bağlamış gibi ha bire örgü örüyo ama daha sıra bana gelmedi cinsiyeti belli değil diye ama ben el örgüsünün yerini hiç birşeye değişmem hazır yeleklere hırkalar Yün örgüler gibi sıcak tutmuyo

Ben çok severim örgü ormeyi tedavi surecincede ordum hem kız hem erkek :) yelekler elbiseler. ...battaniyeler en kötü dedim benim olmazsa olan eşe dosta veririm.

benim elim ayağım yanıyor kızlar., zaten hamile kaldığımı SAT tarihine 9 gün kala öğrenmiştim bu yanmalardan.. ateşim yükselmişti ben de 1 test aldım öylesine çıkmaz zaten diye.. 5 tl lik test akşam idrarı ile saniyede çıkarmıştı

Kaynanama bu tarz kundaklar ördüresim var Dayanamadim halsiz yatmaktan aradim kayinpedermi belirtiler gayet normal istifra etmekten yiyemeyen hastalarm var yatiyorlar hastanede sabret 3 aydan sonra rahatlicaksin anne olmak kolay degil dedi :)))

Eklentiler

• FB_IMG_1430597172473.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 120
senın kızın olcak benım neyım olcak cok merak edıyorum oncelerı üşüyodum şimdi yanıyorum tsortle gezıyorum gece yatarken sadece popomu örtuyorum gerısı acık

[QUOTE="Melodr, post: 40809582, member: 670nanama bu tarz kuyarıyor ördüresim var Dayanamadim halsiz yatmaktan aradim kayinpedermi belirtiler gayet normal istifra etmekten yiyemeyen hastalarm var yatiyorlar hastanede sabret 3 aydan sonra rahatlicaksin anne olmak kolay degil dedi :)))[/QUOTE]
Bende ormeyi dusunuyorum bunlardan gorumcem demisti cok ise yariyor diye

ya kızlar bugun ben bı acayıbım ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum kaburgalarım bırbırıne gırmıs gıbı acıyo

ya kızlar bugun ben bı acayıbım ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum kaburgalarım bırbırıne gırmıs gıbı acıyo
Bende bugün çok fenaydim canm telefonu daha yeni elime aliorum ölü gbi yattim cimcikleseler hissetmem öyle bir halsizlik ve baş agrisi sanki üzerimden tır gecmis uyuyamiyorumda

Yeni yunlerle hiç örgü gibi durmuyor bambu ipler var oruyorsunuz ama hazirdan farkı olmuyor. Anti alerjik oluyorlar zaten.ama tabiki zevkler ve renkler

Bende bugün çok fenaydim canm telefonu daha yeni elime aliorum ölü gbi yattim cimcikleseler hissetmem öyle bir halsizlik ve baş agrisi sanki üzerimden tır gecmis
bız ne olcaz gı boyle obur gebelıklerımde hatırlamıyorum bu kadar sıkıntı cektıgımı bende bugun yurudum guya geldıgımden berı sankı gırtlaklıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…