- 9 Ocak 2012
- 293
- 369
- 103
Benim annem hirkalar yelekler panikler.. Daha bebe yokken duzdu cogunu.. Lazim olur dursun deyip dururdu hep
Kızlar bebislerinize hiç örgü ordunuzmu
senın kızın olcakbenim elim ayağım yanıyor kızlar., zaten hamile kaldığımı SAT tarihine 9 gün kala öğrenmiştim bu yanmalardan.. ateşim yükselmişti ben de 1 test aldım öylesine çıkmaz zaten diye.. 5 tl lik test akşam idrarı ile saniyede çıkarmıştı
ay bu ne kadar tatlı bıseyyyKaynanama bu tarz kundaklar ördüresim varDayanamadim halsiz yatmaktan aradim kayinpedermi belirtiler gayet normal istifra etmekten yiyemeyen hastalarm var yatiyorlar hastanede sabret 3 aydan sonra rahatlicaksin anne olmak kolay degil dedi :)))
Bende hic sevmem orgu kiyafetleri, iyi soylemissin kayinvalidene ben giydirmesem bile kuserlerhayatta da örgü giydirmeyeceğim için örmedim. kayınvalideme de örme diye tembihledim açıkçası.
Benmde cok hosuma gitti cok güzel seyler var ya örgü bilmek lazimay bu ne kadar tatlı bıseyyy
öğrenmek lazım ben bıtek bogazlı kazak ormeyı bılıyorumBenmde cok hosuma gitti cok güzel seyler var ya örgü bilmek lazim
Bende bugün çok fenaydim canm telefonu daha yeni elime aliorum ölü gbi yattim cimcikleseler hissetmem öyle bir halsizlik ve baş agrisi sanki üzerimden tır gecmis uyuyamiyorumdaya kızlar bugun ben bı acayıbım ne oturabılıyorum ne yatabılıyorum kaburgalarım bırbırıne gırmıs gıbı acıyo
buna benzer var bende hedıye gelmıstı bı oncekı gebelıgımde kullanmak nasıp olmadı ınsallah buna olurEki Görüntüle 1516946 Buda battaniye
Bende bugün çok fenaydim canm telefonu daha yeni elime aliorum ölü gbi yattim cimcikleseler hissetmem öyle bir halsizlik ve baş agrisi sanki üzerimden tır gecmis
Ayyy ben çok seviyorum bu tarz şeyleri annem nasil örülüyormuş öğren deneyeyim diyoEki Görüntüle 1516946 Buda battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?