2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
senın kızın olcak benım neyım olcak cok merak edıyorum oncelerı üşüyodum şimdi yanıyorum tsortle gezıyorum gece yatarken sadece popomu örtuyorum gerısı acık
bana da senin kızın olacak gibi geliyor kızında benim gibi erken mi öğrendin canım? ben çok erken öğrendim. adetten hemen sonra hamile kaldım diye biliyorum. erken yumurtlamışım
çok şirin kız mı hissediyorsun canım? ben örgü giyemem ve çok fena alerjim var. bu nedenle bu bebeğimede giydirmeyeceğim. oğlumunda alerjisi çıkmıştı. beyaz tenli olduğu için vücudu kıpkırmızı kesilmişti.

Tıpkısının aynısındann istiorummm yaa maşallahh battaniyeside afilli

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-28-17-24-17.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 82
kızımdayken bobrek tası dusurdugum ıcın fark etmedım hamıle oldugumu adetımden bıgun sonra yaptıgım testte cıktı

Bende ayni senin gibi dusunuyorum heleki bebeklerimiz kisin dogacak yun orgu gibisi yok

Oyyyy maşallahh Bende yeşil gözlüyüm eşim kahverengi inşallah benden alir gözleri 25 Haziranda gel dedi saglik ocagindaki ebe aşı vurcakmis watsaptan yaziyo sasirdim :) teknolojinin gözünü seviyim
hahahaha kahkaha attım ya bızım saglık ocagındakı ebe arıyo oda ıyımıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…