- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
Toptan dengemiz bozuldu yıkılmıcazzzzbız ne olcaz gı boyle obur gebelıklerımde hatırlamıyorum bu kadar sıkıntı cektıgımı bende bugun yurudum guya geldıgımden berı sankı gırtlaklıyolar
bana da senin kızın olacak gibi geliyorsenın kızın olcakbenım neyım olcak cok merak edıyorum oncelerı üşüyodum şimdi yanıyorum tsortle gezıyorum gece yatarken sadece popomu örtuyorum gerısı acık
çok şirin kız mı hissediyorsun canım? ben örgü giyemem ve çok fena alerjim var. bu nedenle bu bebeğimede giydirmeyeceğim. oğlumunda alerjisi çıkmıştı. beyaz tenli olduğu için vücudu kıpkırmızı kesilmişti.Eki Görüntüle 1516943 Buda benim ordugum elbise
kızımdayken bobrek tası dusurdugum ıcın fark etmedım hamıle oldugumu adetımden bıgun sonra yaptıgım testte cıktıbana da senin kızın olacak gibi geliyorkızında benim gibi erken mi öğrendin canım? ben çok erken öğrendim. adetten hemen sonra hamile kaldım diye biliyorum. erken yumurtlamışım
çok şirin kız mı hissediyorsun canım? ben örgü giyemem ve çok fena alerjim var. bu nedenle bu bebeğimede giydirmeyeceğim. oğlumunda alerjisi çıkmıştı. beyaz tenli olduğu için vücudu kıpkırmızı kesilmişti.
Nerdensin hangi hastaneye doktora gidiyosun ben konak Gaziemir şifaya nurdan yildiza gidiyorum.Ben Varım canım
7 ayımız kaldı sabır sabırrr sabırrrToptan dengemiz bozuldu yıkılmıcazzzz
Nerdensin hangi hastaneye doktora gidiyosun ben konak Gaziemir şifaya nurdan yildiza gidiyorum cnm.Ben izmirden im canım :)
bebektenmı battanıyedenmıTıpkısının aynısındann istiorummm yaa maşallahh battaniyeside afilli
Ikisinideeeebebektenmı battanıyedenmı
Bende ayni senin gibi dusunuyorum heleki bebeklerimiz kisin dogacak yun orgu gibisi yokŞuan bizim ailede teyzemin ikizi olucak dayımın bi oğlu olucak ben hamile kaldım annem motora bağlamış gibi ha bire örgü örüyo ama daha sıra bana gelmedi cinsiyeti belli değil diye ama ben el örgüsünün yerini hiç birşeye değişmem hazır yeleklere hırkalar Yün örgüler gibi sıcak tutmuyo
aha bende bunu ıstıyom ınsallah bu seferkının gozunu kendıme benzetebılırımIkisinideeee
sagol canım amin :)"Gözün aydın canım, şükür. Sağsalim doğsun inş.
Darısı haftaya pazartesi benim başıma
Oyyy cok guzel ki buu...Kaynanama bu tarz kundaklar ördüresim varDayanamadim halsiz yatmaktan aradim kayinpedermi belirtiler gayet normal istifra etmekten yiyemeyen hastalarm var yatiyorlar hastanede sabret 3 aydan sonra rahatlicaksin anne olmak kolay degil dedi :)))
Oyyyy maşallahhaha bende bunu ıstıyom ınsallah bu seferkının gozunu kendıme benzetebılırım
hahahaha kahkaha attım ya bızım saglık ocagındakı ebe arıyo oda ıyımısOyyyy maşallahhBende yeşil gözlüyüm eşim kahverengi inşallah benden alir gözleri 25 Haziranda gel dedi saglik ocagindaki ebe aşı vurcakmis watsaptan yaziyo sasirdim :) teknolojinin gözünü seviyim
su guzellıge baksanaOyyyy maşallahhBende yeşil gözlüyüm eşim kahverengi inşallah benden alir gözleri 25 Haziranda gel dedi saglik ocagindaki ebe aşı vurcakmis watsaptan yaziyo sasirdim :) teknolojinin gözünü seviyim
Böyle görünce hemen doğsun istiyo insansu guzellıge baksana
amin canım ınsallah ekrandan berı mıncıklayasım gelıyo ya hele bı cımcıme var ısırasım gelıyoBöyle görünce hemen doğsun istiyo insanRabbim eli ayagi düzgün bakmaya kıyamayacagimiz bebisler nasip etsin insallah.
Cnm nasilsin nasil gidiyor seni cok takip edemedim varmi sikintin ne kadarlik oldu bebissagol canım amin :)"
iyiyim canım saol bebiş 7+4 oldu bugun doktora gittim hem bebeğimi hemde keseyi gördm cok sukur :) sen nasılsın senin ne kadarlık oldu bebiş :)Cnm nasilsin nasil gidiyor seni cok takip edemedim varmi sikintin ne kadarlik oldu bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?