2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bu hamilelik ne zor bi olay acaba eski enerjim tekrar geri gelicekmi çok merak ediyorum

Slm iyi geceler kızlar bende yarın sabah kalp atışını duymaya gidicem.inş duyarız bende bulantı yanma falan bi belirti yok ama cok fazla halsizlik yorgunluk var.gercektrn kendimi yaşlanmış hissediyorum.umarım hemen geçer bu durum
Bu arada Bende örgü örmek.annem Yelek'imizi örüyor zaten de bende battaniye örmek istiyorum

Ilkinde mol gebelik yasadim bir hafta oncr hastaneye gittim hersey iyidi bugun kalp atisi gozukmedi. Durmus ikinci kez bu aciyi yasamak cok kotu. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim

Akintimin rengi koyulasti bende icin rahat olsun goreyim bebegimi diye gittim. Ama dunya basima yikildi. Bu kadar cok isterken olmamasi... bizden sonrakiler de bebegi istemiyorlarmis kurtaja gelmislerdi ne garip biri istiyor olmuyor digeri bir cana kıyıyor

Bundan sonra hayirlisi olsun diye dua etmekten baska carem yok. Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…