iyiyim canım saol bebiş 7+4 oldu bugun doktora gittim hem bebeğimi hemde keseyi gördm cok sukur :) sen nasılsın senin ne kadarlık oldu bebiş
Ya cok sevindim cok sukur bizde 8haftalik olduk carsamba gidecegim doktora
Bende konak hayat hastahanesi Fügen Ünsala gidiyorumNerdensin hangi hastaneye doktora gidiyosun ben konak Gaziemir şifaya nurdan yildiza gidiyorum.
ne asisi merakettim ?eOyyyy maşallahhBende yeşil gözlüyüm eşim kahverengi inşallah benden alir gözleri 25 Haziranda gel dedi saglik ocagindaki ebe aşı vurcakmis watsaptan yaziyo sasirdim :) teknolojinin gözünü seviyim
Tetanoz aşısı canm.ne asisi merakettim ?e
Hasta hanenin iyi olduğunu duymuştum.Bende konak hayat hastahanesi Fügen Ünsala gidiyorum
28 nci gafra dedi bana doktorTetanoz aşısı canm.
Inan ben de cok merak ediyorUm. Annem 9 ay yasli gibi hissedeceksin demisti simdi.cok iyi anliyorum sanki hep enerjisiz olacakmisim gibiBu hamilelik ne zor bi olay acaba eski enerjim tekrar geri gelicekmi çok merak ediyorum
Cok üzüldüm canm ya ,hayırlısı neyse o olsun.üzme sen kendini inş Rabbim en yakın zamanda tekrar verir ve bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşMerhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Amin canim Rabbim sana hayirli ewlat nasip etsin inş.Merhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
5.ayın sonunda vurunuluo dedi bana ebe canm.Belli tarihler var vurulamayanlar şu şu tarihde vurulsun diye nette yazio.28 nci gafra dedi bana doktor
Çok üzüldüm canm ya hakkinizda hayirlisi olsun.Merhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?