başın saolsun canım Allah sabır versınMerhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
canim cok üzüldüm insallah en yakin zamanda saglikli bir bebegin olur. bi sorum olacakti kanaman mi oldu nasil farkettin rengi koyulasti dedin ya akintin hangi renktiAkintimin rengi koyulasti bende icin rahat olsun goreyim bebegimi diye gittim. Ama dunya basima yikildi. Bu kadar cok isterken olmamasi... bizden sonrakiler de bebegi istemiyorlarmis kurtaja gelmislerdi ne garip biri istiyor olmuyor digeri bir cana kıyıyor
mıde yanması bana cok oluyo canım daha cozum bulamadım bende yastıgını bıraz yuksek tut ama o bıraz rahatlatıyoKızlar mide yanması olan var mi? Çözümü var mi günlerdir uyku yok bana bu sebepten
Amin canim. Tesekkur ederimbaşın saolsun canım Allah sabır versın
Sari beyaz gibiydi sonra gun gectikce turuncu oldu en son da kahverengi oldu dun. Bugun de az var kahve gibi. Insallah olur hayirlisiyla bir mol gebelik yasadim simdi ki nedeni de arastiracaklar. Allah in izniyle olur insallah. Zaman hic gecmek bilmiyor icim o kadar cok aciyor ki...canim cok üzüldüm insallah en yakin zamanda saglikli bir bebegin olur. bi sorum olacakti kanaman mi oldu nasil farkettin rengi koyulasti dedin ya akintin hangi renkti
Allah sabir versin canim bende 2 sene hic hamile olamamistim bu ay sondu doktor asilama yapacakti geldi bebegim. bende tedirginim böyle haberleri duyunca cok üzülüyorum iki kez yasadiysan belki sebebi vardir sebebini ögrenirseniz en azindan bidahaki sefere ona göre yönlendirir doktorun. benimde bazen yorulunca falan normal akintim oluyor ic camasirimda beyaz krem gibi yada acik sari ama hic kahverengi falan olmadiSari beyaz gibiydi sonra gun gectikce turuncu oldu en son da kahverengi oldu dun. Bugun de az var kahve gibi. Insallah olur hayirlisiyla bir mol gebelik yasadim simdi ki nedeni de arastiracaklar. Allah in izniyle olur insallah. Zaman hic gecmek bilmiyor icim o kadar cok aciyor ki...
Insallah saglikla alorsin bebegini kucagina. ilki mol gebelikti simdikini de arastiracaklar ona gore hamilelik olacak insallah. Sari falansa onemli degil. Normal o akinti kokusu ve kasintin filan yoksa. Bu saatte neden uyumuyorsun uyu da bebegin dinlensin. Ben yarin kurtaja girecegim uyuyamiyorumAllah sabir versin canim bende 2 sene hic hamile olamamistim bu ay sondu doktor asilama yapacakti geldi bebegim. bende tedirginim böyle haberleri duyunca cok üzülüyorum iki kez yasadiysan belki sebebi vardir sebebini ögrenirseniz en azindan bidahaki sefere ona göre yönlendirir doktorun. benimde bazen yorulunca falan normal akintim oluyor ic camasirimda beyaz krem gibi yada acik sari ama hic kahverengi falan olmadi
burda saat 00.22 birde esim gececi ya yalnizim canim sikiliyor yatamiyorum hemenInsallah saglikla alorsin bebegini kucagina. ilki mol gebelikti simdikini de arastiracaklar ona gore hamilelik olacak insallah. Sari falansa onemli degil. Normal o akinti kokusu ve kasintin filan yoksa. Bu saatte neden uyumuyorsun uyu da bebegin dinlensin. Ben yarin kurtaja girecegim uyuyamiyorum
Nerdesin ki sen. Bende esin yokken uyuyamam hicburda saat 00.22 birde esim gececi ya yalnizim canim sikiliyor yatamiyorum hemen
ben almanyadayim canimNerdesin ki sen. Bende esin yokken uyuyamam hic
Tahmin ettim bir anda. Senin neden olmadi bebeginben almanyadayim canim
hic sebep yoktu doktora gidiyordum tam 1 sene olmustu esimin testleri iyiydi bendede birsey yoktu hic klomen verdi hep en son 10. ayda rahim filmim cekildi göbekten bide karinin asagisindan delmislerdi onlarda temiz cikti sükür iste ondan sonrada hep klomen yumurta takibi yapti doktorum yani yasim kücük diye asilamaya yaklasmadi hemen 22 yasindayim. ama 2. ay sondu yine olmazsa asilama yapacakti. bende internetten ovulasyon testi siparis etmistim ince cubuk gibi nasilsa lazim olur diyordum yanindada hamilelik testi yolluyorlar adetime 4 gün varken hic beklemeden test yaptim önce ovu testi koyu cikinca sasirmistim ardindan da gebelik testinde cok acik cizgi belirdi cok sasirdim her ay bosa cikiyordu oysa. cok güzel bir duygu simdiye kadar hersey cok iyi diyor doktorum cok memnun testlerimde bagisikliklarim var herseye. insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin Allah im hep öyle dua ettimTahmin ettim bir anda. Senin neden olmadi bebegin
Bende 20 yasindayim. Ne guzel vemis Allah im hic beklemedigin bir anda. Bende ikici hamileligimi ogrenince her gun dua ettim hayirli evladim olsun diye hayirli degilmis demek ki olmadi. Be testi oldunuz bize de test yapacaklar galiba neden boyle oluyor diye. Cok duydum senin gibi olanlari tam tup bebey ya da asilama yapacakken hamile kalanlarihic sebep yoktu doktora gidiyordum tam 1 sene olmustu esimin testleri iyiydi bendede birsey yoktu hic klomen verdi hep en son 10. ayda rahim filmim cekildi göbekten bide karinin asagisindan delmislerdi onlarda temiz cikti sükür iste ondan sonrada hep klomen yumurta takibi yapti doktorum yani yasim kücük diye asilamaya yaklasmadi hemen 22 yasindayim. ama 2. ay sondu yine olmazsa asilama yapacakti. bende internetten ovulasyon testi siparis etmistim ince cubuk gibi nasilsa lazim olur diyordum yanindada hamilelik testi yolluyorlar adetime 4 gün varken hic beklemeden test yaptim önce ovu testi koyu cikinca sasirmistim ardindan da gebelik testinde cok acik cizgi belirdi cok sasirdim her ay bosa cikiyordu oysa. cok güzel bir duygu simdiye kadar hersey cok iyi diyor doktorum cok memnun testlerimde bagisikliklarim var herseye. insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin Allah im hep öyle dua ettim
evet ya sürpriz gibi sanki. su kizamik toxoplazma cmv falan yapti doktorum canim. ikili testi doktorum önermedi bana yani yasiniz kücük daha ve testte zaten kesin var yada yok demiyorlar dedi .ki zaten bende hep cok okudum yok iste olabilir diyolarlar üclü dörtlü test yapip insani psikolojik olarak yikiyorlar ama cok saglikli bebekleri oluyor. zaten esim doktora sordu doktor kendisine bakabiliyormus burnuna ensesine ic organlarina kadar bakiyormus iyimi diye o yüzden onu yaptirmayi düsünmedimBende 20 yasindayim. Ne guzel vemis Allah im hic beklemedigin bir anda. Bende ikici hamileligimi ogrenince her gun dua ettim hayirli evladim olsun diye hayirli degilmis demek ki olmadi. Be testi oldunuz bize de test yapacaklar galiba neden boyle oluyor diye. Cok duydum senin gibi olanlari tam tup bebey ya da asilama yapacakken hamile kalanlari
Ikili testte ense kalinligina bakmasi yeter zaten. Doktorun da cok iyimis bu arada canim. Birini anlatti ikili testte bebeguniz hasta 6 parmakli filan dediler onun da 10 sene olmamis cocugu tam tup bebek yapacaken ayni ay olmus senin gibi. o da aldirmamis bebegi tasinmjs istanbul dan sonra cok saglikli kizi olmusevet ya sürpriz gibi sanki. su kizamik toxoplazma cmv falan yapti doktorum canim. ikili testi doktorum önermedi bana yani yasiniz kücük daha ve testte zaten kesin var yada yok demiyorlar dedi .ki zaten bende hep cok okudum yok iste olabilir diyolarlar üclü dörtlü test yapip insani psikolojik olarak yikiyorlar ama cok saglikli bebekleri oluyor. zaten esim doktora sordu doktor kendisine bakabiliyormus burnuna ensesine ic organlarina kadar bakiyormus iyimi diye o yüzden onu yaptirmayi düsünmedim
evet ya insan daha cok yipranir kötü seyler duydukca ben bebegime de böyle bi stres üzüntü halinde olarak sikinti yasatmak istemem acikcasi. Allah a güvendim o ne verirse en iyisini verir insallahIkili testte ense kalinligina bakmasi yeter zaten. Doktorun da cok iyimis bu arada canim. Birini anlatti ikili testte bebeguniz hasta 6 parmakli filan dediler onun da 10 sene olmamis cocugu tam tup bebek yapacaken ayni ay olmus senin gibi. o da aldirmamis bebegi tasinmjs istanbul dan sonra cok saglikli kizi olmus
Ben bastan beri cok stres yaptim ruyalarimda bile goruyordum bebegimin öldüğünü . Sen iyiki yapmiyorsun. Allah a guvenmelten ve duadan baska caremiz yok zaten. Tanistigimiza memnun oldum uyumaya calisacagim. Iyi gecelerevet ya insan daha cok yipranir kötü seyler duydukca ben bebegime de böyle bi stres üzüntü halinde olarak sikinti yasatmak istemem acikcasi. Allah a güvendim o ne verirse en iyisini verir insallah
iyi geceler canim bende memnun oldum seni tanidigima insallah yine gel buraya hayirli haberlerleBen bastan beri cok stres yaptim ruyalarimda bile goruyordum bebegimin öldüğünü . Sen iyiki yapmiyorsun. Allah a guvenmelten ve duadan baska caremiz yok zaten. Tanistigimiza memnun oldum uyumaya calisacagim. Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?