2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
normal canim hemen herkeste var o durum ben hamileligimi ögrendigimden beri en az 4 kilo verdim yinede biraz göbek cikti.bebek daha cok minik olsada rahimde genisliyor sonucta. ben hemen 6. haftamda hamile pantolonu aldim cünkü normalde giydiklerimizin beli dar oluyor ve siskinlikti vs derken ister istemez rahat edemiyoruz dar kiyafetlerde bu cok normal bir durum

ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı birden anormallik var diye düşündüm bu gün arkadaşımda görünce ooo maaşallah çok büyümüş karnın iç karnın yok herhalde dedi bi şey anlamadım ne demek istedi ama karnım inanılmaz kaşınıyor ve bebe yağı sürdükçe kuruyo anlamadım yani...

normalde karnin zayif ve düzse daha cabuk belli oluyor galiba onu demek istemistir. bir krem duydum ben ondan aldim lierac diye 3. aydan itibaren baslayin diyor ondan alabilirsin ama kasimayi önermiyorlar ama bnmde cok kasiniyor gögüsler karin bazen bacaklarim kasiyom bende

aynen benimde kaşınıyo ve belimde kaşınıyor bende kaşıyorum dayanamıyorum :) bu arada benim dr.çatlayacaksa hiç bir krem fayda etmez dedi...bilmiyorum çok kafam karıştı.en iyi gelen badem yağıymış ama onada kıl yapıyo diyolar

endıselenme canım suankı şişlik sadece adet goremedıgın ıcın ılk gebelıklerde karın 5 ayından once kolay kolay bellı olmuyo

bebe yagı kullan canım bıde kaşıma dayanmaya calıs kaşırsan çatlar

Günaydın nasıl alıntı yapacağım burdan beceremedim yukarda bebeğini kaybeden arkadasa geçmiş olsun çok üzüldüm bende korkuyorum çok akıntı oluyor ve cok bulantım gün boyu ruh gibiyim bu bebeğin düşmesi için sebep midir?

mıde yanması bana cok oluyo canım daha cozum bulamadım bende yastıgını bıraz yuksek tut ama o bıraz rahatlatıyo
Doktor dun gaviscon diye şurup verdi cnm mide yanmasina.hamilelikte ilaç kullanmayim fazla diye icmediydim kaç gündür.ablama sordum o da hamileyken kullanmış kullan doktorun verdiği kullanılmaz mi dedi..gece yatarken içtim de rahatlattı valla.

Son düzenleme:
Bnm karnım dümdüz.. Hatta daha da mi zayifladim ne

Ilkinde mol gebelik yasadim bir hafta oncr hastaneye gittim hersey iyidi bugun kalp atisi gozukmedi. Durmus ikinci kez bu aciyi yasamak cok kotu. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Canm bence araştırılsın neden oluyor bu diye kan pihtilasmasi veya genetik bir sorunmu varki allah sabır versin rabbim bi daha yasatmasin

günaydın kılzar..bugün yine çok kötüyüm afedersiniz ama öğürmekten uyuyamadım gece boyuiyiki bugün dersim yok okula gidecek halim de yok .. bitkinm yorgunum halsizim..ne zaman geçecek bu..artık kendime gelmek istiyorum..

Mesajın altındaki cevapla seçeneğine tikla canm msj otomatik yazım alanına yapistirilacak devamına mesajını yazarsin

Bana da hergün çıkarmak farz oldu artk evdennde yemeklerden de sinirimdende ölüyorumm nefffffreettt etttim artık herşeyden

3 kilo vermişim kızlar kendime inanamıyorum :)): hiç kusmadım bu arada sadece yemek yiyemiyorum

kızlar günaydın , en son dr.kontrolüne 9.hafta başlarken gitmiştim geçen hafta cmt yani dr.1 ay sonra gel dedi ve bir sürü tahlil yaptırmam için kağıt verdi sizce normalmi 1 ay çok uzun bir süre diil mi

kızlar günaydın , en son dr.kontrolüne 9.hafta başlarken gitmiştim geçen hafta cmt yani dr.1 ay sonra gel dedi ve bir sürü tahlil yaptırmam için kağıt verdi sizce normalmi 1 ay çok uzun bir süre diil mi
bnde cuma gittim 1 ay sonra çağırdı ama ben testlerimini hepsini yaptırıp verdim 7.haftada istedi benden testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…