2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben de benim göbek çıktı artık sanıyordum :d bu ne dir böylee sabahları azcık iyide buu saatlerden sonra coşuo göbekler
bende zaten gobek vardı bıde bebek eklenınce bu hale geldım :d 9 ay sonra kapıdan sıgamıcam sanırım

Selam kizlar Nasılsıniz? Yogundum bayadir giremedim bebisler ne alemde? bnmki kasiklarimdan cikariyo acısını derdi ne anlayamadim

Bana ara vermeden hamile kaldım diye büyük cesaret diyorlar bence üç çocuk büyük cesaret.Tebrikler:)

Bana ara vermeden hamile kaldım diye büyük cesaret diyorlar bence üç çocuk büyük cesaret.Tebrikler:)
benım ıkısının arası 20 ay suan bırı 9 bırı 11 yasında baya ara verdım ucuncuye oyle cesaret ettım gercı bazen korkuyorum bı cocugu yenınden buyutmekten ama Allah yardım eder

Kızlar kiloyu hiç takmayın derim. Yeterki bebekler sağlıklı olsun siz sağlıklı beslenin. Ben ilk hamileliğimde 25 kilo alıp 82 kiloyla doğuma gittim beş ay içinde hepsini verdim ve şimdi 2.Bebeğime hamileyim çok şükür. İsteyince veriliyor. Şuan 57 kiloyum hala...

Eklentiler

• received_10152804092522374.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…