ben de benim göbek çıktı artık sanıyordum :d bu ne dir böylee sabahları azcık iyide buu saatlerden sonra coşuo göbekler
masallah, saglikli olsunlarda dogumdan sonra veririz gobisleri :)bende zaten gobek vardı bıde bebek eklenınce bu hale geldım :d 9 ay sonra kapıdan sıgamıcam sanırım
Yokkjkj arrrrtikkkk kız bu senin karnin mi bnm ikiz bunun üçte biri yokturkızlar tipsiz oldum ben
ınsallah ama acılde kadınlar dogum yapmaya geldım sanıyolarmasallah, saglikli olsunlarda dogumdan sonra veririz gobisleri :)
şaka mı bu :) bu göbek senin mi gerçekten canım maşallah :)kızlar tipsiz oldum ben
Yokkjkj arrrrtikkkk kız bu senin karnin mi bnm ikiz bunun üçte biri yoktur
Canım kusura bakma ben kaç gündür giremedim çok yogundum. Duymadık daha yarın gideceğiz doktora sen bu arada gittin mi duyabildin mi kalp atışını?Bizim do
şaka olmasını cok ısterdımşaka mı bu :) bu göbek senin mi gerçekten canım maşallah :)
ben 28 haftada böyle oluyorum onceki gebeliktendir bu yaw:)kızlar tipsiz oldum ben
Kız dönüp dönüp bakiom benkızlar tipsiz oldum ben
benım her hamılelıgımde ıkız sanıyolar canım karnım cok buyuyoben 28 haftada böyle oluyorum onceki gebeliktendir bu yaw:)
Kız dönüp dönüp bakiom ben
karnının ıcı genıstırkızlar bende 59,5 la hamile kaldım 63,5 olmusum sok oldummmmama hiç göbek falan yok
Suanki gobeginmi bu ?????? Sakaaakızlar tipsiz oldum ben
aynen canım cektım attımSuanki gobeginmi bu ?????? Sakaaa
Bana ara vermeden hamile kaldım diye büyük cesaret diyorlar bence üç çocuk büyük cesaret.Tebrikler:)amin canım hosgeldın aramıza Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın benım ucuncu olcak nasıpse bu ben bıle ılkı gıbı heycanlıyım annelerde hepsınde heyccan oluyo ama babalar ıcın aynı seyı soyleyemem bız daha farklı yaşıyoruz herseyı
benım ıkısının arası 20 ay suan bırı 9 bırı 11 yasında baya ara verdım ucuncuye oyle cesaret ettımBana ara vermeden hamile kaldım diye büyük cesaret diyorlar bence üç çocuk büyük cesaret.Tebrikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?