Resmen büyütmüşsün ne güzel kocaman çocukların var. Tam rahata kavuşmuşken 3.demen bebekleri seven birisin. Ben oğlum kardeş kavramını bilsin diye istedim. Yoksa bir tanede ben sevgiyi doya doya yaşadım.benım ıkısının arası 20 ay suan bırı 9 bırı 11 yasında baya ara verdım ucuncuye oyle cesaret ettımgercı bazen korkuyorum bı cocugu yenınden buyutmekten ama Allah yardım eder
ben kilodan değilde hem doğumdan sonra orantısız kalmaktan hem de çatlamaktan korkuyorum. bi arkadaşın karnı ne kullandıysa fay hattı gibi kaldı öle. bende çatlamaya müsaitim bu genç yasımdaKızlar kiloyu hiç takmayın derim. Yeterki bebekler sağlıklı olsun siz sağlıklı beslenin. Ben ilk hamileliğimde 25 kilo alıp 82 kiloyla doğuma gittim beş ay içinde hepsini verdim ve şimdi 2.Bebeğime hamileyim çok şükür. İsteyince veriliyor. Şuan 57 kiloyum hala...
ben kendiminkine hic laf etmiyom ozaman bundan sonra :)aynen canım cektım attım
masallah sana valla yatdim edenin varmi yaninda ? Hamilelikte hic hali myok benim suan senin kucuck bebegin varKızlar kiloyu hiç takmayın derim. Yeterki bebekler sağlıklı olsun siz sağlıklı beslenin. Ben ilk hamileliğimde 25 kilo alıp 82 kiloyla doğuma gittim beş ay içinde hepsini verdim ve şimdi 2.Bebeğime hamileyim çok şükür. İsteyince veriliyor. Şuan 57 kiloyum hala...
bebeklerı cok sevıyorum ya hele o bacakları bogum bogum olyo ya tam ısırmalıkResmen büyütmüşsün ne güzel kocaman çocukların var. Tam rahata kavuşmuşken 3.demen bebekleri seven birisin. Ben oğlum kardeş kavramını bilsin diye istedim. Yoksa bir tanede ben sevgiyi doya doya yaşadım.
etme tabıben kendiminkine hic laf etmiyom ozaman bundan sonra :)
masallah sana valla yatdim edenin varmi yaninda ? Hamilelikte hic hali myok benim suan senin kucuck bebegin var
Suan biz 3 aylik hamielyizmi diyoruz ?etme tabıbeterın beterı var bak
valla kız kocaman oldu cokta yemek yemıyorum ama şişiyorum sanırım bu şişkınlık adet olamadıgımızdan deyıp kendımı rahatlatımde
Şuan 2,5 aylik hamileyiz 12.haftada 3 aylik dicez Allah izin verirse :))Suan biz 3 aylik hamielyizmi diyoruz ?
yok canım 2,5 12. haftadan sonra 3 dıcezSuan biz 3 aylik hamielyizmi diyoruz ?
amin :d canım cumlemıze ınsallahKiz allah iyiligini versin :) benim butun vucudum bu gobek kadar yoktur :)) allah saglik versin masallah sana
BENDE ANTALYA DAYIMÖğürmekten bihal oldum ya
mide ağrısından ve gaz sancısından mala bağladım tuzlu şeyler aç karnına bir kaşık bal ve armut demek istedim cnm :)BENDE ANTALYA DAYIMCANIM TUZLU ŞEYLER YE SABAH BAŞ YE BİR KAŞIM BİRDE ARMUT GEÇİRİYO
kızın olcak demekarkadaslar ruyamda uctur hep erkek bebegımın oldgnu goruyordum sızce bu ne demek :):)
canım aynı psikoloji bende de var :) göbişim vardı zaten şimdi üstüne bindi ama hala saklamaya çalışıyorum çünkü bu zamanda 11 haftalığım göbişin bu kadar çıkması mümkün değil :)şaka olmasını cok ısterdımama deıl onceden gobek vardı sınır oluyodum sımdı en azından hamıleyım dıye rahatım
Öğürmekten bihal oldum ya
miyorum ki sudan ve yumurtadan tiksindim bi muz kaldıhergun yumurta ve bırtane muz canım aradakı acıklıgı kapatıyo bıde bol su
aaaa cıddımısın oylemı oluyor:)esım hep kız dıor ben erkek dıorumm:)kızın olcak demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?