2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım ıkısının arası 20 ay suan bırı 9 bırı 11 yasında baya ara verdım ucuncuye oyle cesaret ettım gercı bazen korkuyorum bı cocugu yenınden buyutmekten ama Allah yardım eder
Resmen büyütmüşsün ne güzel kocaman çocukların var. Tam rahata kavuşmuşken 3.demen bebekleri seven birisin. Ben oğlum kardeş kavramını bilsin diye istedim. Yoksa bir tanede ben sevgiyi doya doya yaşadım.

ben kilodan değilde hem doğumdan sonra orantısız kalmaktan hem de çatlamaktan korkuyorum. bi arkadaşın karnı ne kullandıysa fay hattı gibi kaldı öle. bende çatlamaya müsaitim bu genç yasımda bile yok değil. ve ilerde sarkık göbekli bi anne olarak kalmak istemiyorum .. orantılı şişko kalsam hiç dert değil..

aynen canım cektım attım
ben kendiminkine hic laf etmiyom ozaman bundan sonra :)

masallah sana valla yatdim edenin varmi yaninda ? Hamilelikte hic hali myok benim suan senin kucuck bebegin var

bebeklerı cok sevıyorum ya hele o bacakları bogum bogum olyo ya tam ısırmalık

şaka olmasını cok ısterdım ama deıl onceden gobek vardı sınır oluyodum sımdı en azından hamıleyım dıye rahatım
canım aynı psikoloji bende de var :) göbişim vardı zaten şimdi üstüne bindi ama hala saklamaya çalışıyorum çünkü bu zamanda 11 haftalığım göbişin bu kadar çıkması mümkün değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…