2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun. Neden peki?
Canım moralini bozma en önemli faktör kalbinin atması kalbi attıktan sonra gerisi kolay . Bol bol su içeceksin ve tv bin karşısındaki koltuğa yatağını serip tüm gün tv izliyiceksin aslında bi bakıma da tatil yapmış olucaksınız son dinlenişlerin olucak çünki bu senin bebişini kucağına alana kadar protein ağırlıklı beslen ve yeni dünya meyvesini bol bol tüket canım kafana takma Rabbim bağışlasın sana inş kuzunu

valla bende dogumu bekluyiru, cok eskiden beri derler bu lafi

saolasın canım ucuncu kez duydum kalp atısını ama merak edıyodum acıkcası durumu ıyımı gerılıgı duzeldımı dıye 14 gun gerılıgı vardı suan 5 gune dusmus çok sevındım
Ay benimde 5 gün gerilik var nasıl beslendin canım bende dünden beri kafama takıyorum

Canım benim ne güzel yazmışsın moral oldu vallah güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimize

adana cok sıcak olmaya başladı haklısın.aynı şehirdeyiz.aman dikkat hasta olmayalım bu sıcaklarda.

kızlar bu arada dün doktora gittim ben yine,ikinci kez.cok kustuğum için arada serum takalım dedi.. hiç beslenemiyorum hiççç.. serum taktıran var mı peki..?

Canım benim ne güzel yazmışsın moral oldu vallah güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimize
Canim uzulme benim de kanamam olmustu hemde baya kipkirmizi bir gun surdu. Doktoru dinledim butun gun yattim hic bisey yapmadim. Insallah iyi olur hersey

Canım merhaba Bende medılıfe beylikdüzüne Doktor selda örnek'e gidiyorum.İŞuan memnnum..
muayene 50 tl Sgk lı Normal doğum 750 tl .Zorunlu sezeryan doğum 1.350 tl İsteğe bağlı sezeryan doğum 1.750 tl imiş...Şimdlik burdayım bakalım

Ya ilk kez duyuyorum bende kestirecektim tatile giderken hani boyayı anlarimda kesim?

canım bana çok saçma geliyor bu inanışlar ben kestirdim bile saçımı :) mantıklı olmak lazım sonuçta

benimde annem bunu dedikçe amaaan ne saçma şey yaa diyesim gelio ama aklının bir köşesine de ilişip kalıo insanın. ya bir şey olursa.. zaten uzun olan saçla hamile kaldım yaza girerken bayaa bi kısaltacaktım kısmette rapunzel olmak varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…