Canım moralini bozma en önemli faktör kalbinin atması kalbi attıktan sonra gerisi kolay . Bol bol su içeceksin ve tv bin karşısındaki koltuğa yatağını serip tüm gün tv izliyiceksin aslında bi bakıma da tatil yapmış olucaksınız son dinlenişlerin olucak çünki bu senin bebişini kucağına alana kadarGeçmiş olsun. Neden peki?
valla bende dogumu bekluyiru, cok eskiden beri derler bu lafikızlar ya saçlarım çok kötü durumda saç kestirmeyle ilgili bi hurafe var ya hamileyken saç kısaltmak çocuğun ömrünü kısaltırmış. şimdi bunu da duyunca nasıl kestircem bilmiyorum ama bu saçlarla 7 ay dayanmam imkansız. aslında çok saçma biliyorum ama böyle duyunca da insanın içine sinmiyor. siz ne düşünüyorsunuz saçınızı kestirir misiniz hamileyken???
Ay benimde 5 gün gerilik var nasıl beslendin canım bende dünden beri kafama takıyorumsaolasın canım ucuncu kez duydum kalp atısını ama merak edıyodum acıkcası durumu ıyımı gerılıgı duzeldımı dıye 14 gun gerılıgı vardı suan 5 gune dusmus çok sevındım
Canım benim ne güzel yazmışsın moral oldu vallahCanım moralini bozma en önemli faktör kalbinin atması kalbi attıktan sonra gerisi kolay . Bol bol su içeceksin ve tv bin karşısındaki koltuğa yatağını serip tüm gün tv izliyiceksin aslında bi bakıma da tatil yapmış olucaksınız son dinlenişlerin olucak çünki bu senin bebişini kucağına alana kadarprotein ağırlıklı beslen ve yeni dünya meyvesini bol bol tüket canım kafana takma Rabbim bağışlasın sana inş kuzunu
Son doğumum biraz riskli olmuştu ve dikişlerim tutmamıştı o zaman. Bu yüzden tekrar ameliyat olduğum için normal doğumu sakıncalı gördü ve direk sezeryan dedi.
Bakalım artık zamanla değişen bir şey olur mu??
Canim uzulme benim de kanamam olmustu hemde baya kipkirmizi bir gun surdu. Doktoru dinledim butun gun yattim hic bisey yapmadim. Insallah iyi olur herseyCanım benim ne güzel yazmışsın moral oldu vallahgüzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimize
hergun yumurta ve bırtane muz canım aradakı acıklıgı kapatıyo bıde bol suAy benimde 5 gün gerilik var nasıl beslendin canım bende dünden beri kafama takıyorum
Tabikii inşallah memnun kalirim da güzel yorumlar yaparim :/Bende avcialr medipol onur beye gidiyorum bu cumabikinci kez gidecegim yorumsuz birakma emi
Canım merhaba Bende medılıfe beylikdüzüne Doktor selda örnek'e gidiyorum.İŞuan memnnum..Hastane Medicana Beylikdüzü International İlk hamilelikte yapilan detayli kan testi idrar testi varya o 900tl tutunca hastanemi ve doktorumu degistirmek zorunda kaldim doğum fiyati zaten 6.000tl idi. O yüzden Avcilar hospitalden randevu aldim ve fiyatlari öğrendim. Muayene 60tl Nil Hanim in 100 tl. Ikili test fiyati 125 TL. Doğum normal 1.000tl sezeryan 1.500 TL imis. Bu cumartesi randevum var memnun kalirsam yazarim size
Canım gördün mü bebisi çok sevindim..Ben de biraz tontişim görünmez die korkuyodum ama tatloş tatlış görünüm yaa cnm ben
kızlar ya saçlarım çok kötü durumda saç kestirmeyle ilgili bi hurafe var ya hamileyken saç kısaltmak çocuğun ömrünü kısaltırmış. şimdi bunu da duyunca nasıl kestircem bilmiyorum ama bu saçlarla 7 ay dayanmam imkansız. aslında çok saçma biliyorum ama böyle duyunca da insanın içine sinmiyor. siz ne düşünüyorsunuz saçınızı kestirir misiniz hamileyken???
İnşallah benimde düzelir canım benim sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımızaCanim uzulme benim de kanamam olmustu hemde baya kipkirmizi bir gun surdu. Doktoru dinledim butun gun yattim hic bisey yapmadim. Insallah iyi olur hersey
canım bana çok saçma geliyor bu inanışlar ben kestirdim bile saçımı :) mantıklı olmak lazım sonuçtakızlar ya saçlarım çok kötü durumda saç kestirmeyle ilgili bi hurafe var ya hamileyken saç kısaltmak çocuğun ömrünü kısaltırmış. şimdi bunu da duyunca nasıl kestircem bilmiyorum ama bu saçlarla 7 ay dayanmam imkansız. aslında çok saçma biliyorum ama böyle duyunca da insanın içine sinmiyor. siz ne düşünüyorsunuz saçınızı kestirir misiniz hamileyken???
Canım maşallah sana:)Bende böyleym işte ya göbeğim çok çıkıyor:Neden acaba Kaç kilosunkızlar tipsiz oldum ben
benimde annem bunu dedikçe amaaan ne saçma şey yaa diyesim gelio ama aklının bir köşesine de ilişip kalıo insanın. ya bir şey olursa.. zaten uzun olan saçla hamile kaldım yaza girerken bayaa bi kısaltacaktım kısmette rapunzel olmak varmışkızlar ya saçlarım çok kötü durumda saç kestirmeyle ilgili bi hurafe var ya hamileyken saç kısaltmak çocuğun ömrünü kısaltırmış. şimdi bunu da duyunca nasıl kestircem bilmiyorum ama bu saçlarla 7 ay dayanmam imkansız. aslında çok saçma biliyorum ama böyle duyunca da insanın içine sinmiyor. siz ne düşünüyorsunuz saçınızı kestirir misiniz hamileyken???
o hurafeyı bende duymustum :S sac kesımındekıYa ilk kez duyuyorum bende kestirecektim tatile giderken hani boyayı anlarimda kesim?
ben de benim göbek çıktı artık sanıyordum :d bu ne dir böylee sabahları azcık iyide buu saatlerden sonra coşuo göbeklerkızlar tipsiz oldum ben
73le kaldım 74 kıloyum canım ama dur emın olım tartılım ıkı dakıkaCanım maşallah sana:)Bende böyleym işte ya göbeğim çok çıkıyor:Neden acaba Kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?