2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba gün lerimiz seninle çok yakin aynı kan pıhtılaşma sorunumuz var sendede mide bulantısı kusma vs varmı bende yokta yine korkuyorum kalp atışı varmı yokmu diye

kızlar günaydın , en son dr.kontrolüne 9.hafta başlarken gitmiştim geçen hafta cmt yani dr.1 ay sonra gel dedi ve bir sürü tahlil yaptırmam için kağıt verdi sizce normalmi 1 ay çok uzun bir süre diil mi
Benim doktorum 5.haftada beni ilk kez gördü, 7. haftada çağırdı (bi sürü kan ve idrar tahlilini de 7.haftaya hazırlamamı istedi) Sonra da 1 ay sonasına çağırdı. Yani sanrm 7.-8. haftadan sonra 1 aya çağırması normal :)

Merhaba gün lerimiz seninle çok yakin aynı kan pıhtılaşma sorunumuz var sendede mide bulantısı kusma vs varmı bende yokta yine korkuyorum kalp atışı varmı yokmu diye

Bende mide bulantısı oluyor ,bazen kusuyorum bazen sadece bulantı. Ama şöyle bir şey var ben ilk bebegimde kalbinin durduğunu bilmeden 1,5 hafta karnımda tasimisim. Ve kusuyordum bulan tim da bir kesilme olmamıştı. Kan ağrı vs hiç bir şey olmadı. O yüzden bulantilar bence kıstas değil buna olmasi da normal olmamasi da. Bende her gün korkuyorum bir şey oldu mu diye . Cuma günü randevum var bakalım ne diyecek doktor. Senin hangi genlerde pihtilasma var. kaçlık iğne vuruyorsun?

Merhaba anne adayları...
2014 ekim annesi ve 2015 aralık anne adayıyım :)
İkinci gebelik ilki gibi heyecanlı oluyor mu diye merak ederdim. Çok heyecanlıyım hem de çok :))) geçmişi okuyamadım haliyle birlikte bu heyecanı paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için burdayım. Dertlerimiz sorunlarımız ortak inş.hepimiz sağlıklı bir gebelikle nur topu gibi evlatlarımıza kavuşuruz.

Gogus agrin devam eduyormuydu pek i ? Tu mbelirtiler duruyormuydu ?

Merhaba hosgeldin deneyimlerin onemli bizi micin emin ol :)

Bende heterozigot 677 cleaksin 0.4 ve coraspirin 100 bende salı günü gidicem isallah rabbim bebeklerimizi sağlıklı bize bağışlar

amin canım hosgeldın aramıza Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın benım ucuncu olcak nasıpse bu ben bıle ılkı gıbı heycanlıyım annelerde hepsınde heyccan oluyo ama babalar ıcın aynı seyı soyleyemem bız daha farklı yaşıyoruz herseyı

Bende avcialr medipol onur beye gidiyorum bu cumabikinci kez gidecegim yorumsuz birakma emi

Şimdi doktordan geldim arkadaşlar düşük tehlikem varmış moralim sıfır çok kötü hissediyorum

Bende heterozigot 677 cleaksin 0.4 ve coraspirin 100 bende salı günü gidicem isallah rabbim bebeklerimizi sağlıklı bize bağışlar

Endişelenme canım çok yüksek değil değerlerin. Bende iki gende homozigot 0.6 iğne kullanıyorum. Amin canım inşallah.

Niye sezeryan olacaksin peki

kızlar ya saçlarım çok kötü durumda saç kestirmeyle ilgili bi hurafe var ya hamileyken saç kısaltmak çocuğun ömrünü kısaltırmış. şimdi bunu da duyunca nasıl kestircem bilmiyorum ama bu saçlarla 7 ay dayanmam imkansız. aslında çok saçma biliyorum ama böyle duyunca da insanın içine sinmiyor. siz ne düşünüyorsunuz saçınızı kestirir misiniz hamileyken???

şükürler olsun ki bende bugun bebeğimi gördüm kalp atışını dinletmedi ama atmaya başlamış dedi. 2 hafta sonra gel dedi ben haftaya salı başka doktora gidecem inşallah

Geçmiş olsun. Neden peki?
Sabah kanamam vardı canım acile gittik serum taktılar iğne yaptılar hamilelik değerlerim çok sınırdaymış doğru doktoru bulmak çok önemli şu kısa zamanda değiştirdiğim 3. Doktor diğerleri aynı tahlillere bakıp herşey yolunda demişlerdi dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bizdende Rabbim bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin

Evet duruyordu. öğrendikten sonra herşey bıçak gibi kesildi. Mide bulantisi yok göğüs uçları normale döndü. Hatta karnım bile dümdüz oluverdi :/ o yüzden şimdi bulantimda olsa korkuyorum.
allah birdaha gostermesin cnm ya insan korkuyir ama agti olsa bir turlu olmasa bir turlu

7 ay önce doğum yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İlk Hamileliğimde acemiliği, merakı, hissettiklerimi çok net hatırlıyorum :)
merak bizi oldurecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…