- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Meraba, ben de siteye yeni katıldım sayılır. Allahım bi daha yaşatmasın bu acıyı, en kısa zamanda tekrar güzel haber al inşallah.Merhaba. Bebegimin kalbi durmus yarin kurtaj olacagim 2 defa Allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Merhaba gün lerimiz seninle çok yakin aynı kan pıhtılaşma sorunumuz var sendede mide bulantısı kusma vs varmı bende yokta yine korkuyorum kalp atışı varmı yokmu diyeCanım geçmiş olsun. İstersen günlük iğne cizelgesi hazırla ve alarm kur. Her iğneyi yaptıktan sonra o güne bir işaret koy. Bir iki ay değil ki dokuz ay boyunca bu iğneyi her gün vurulacagiz. Dikkatli olmak lazım.
Bu arada tüm arkadaşlara geçmiş olsun insallah daha büyük sorunlar olmadan atlatiriz bu ayları...
Benim doktorum 5.haftada beni ilk kez gördü, 7. haftada çağırdı (bi sürü kan ve idrar tahlilini de 7.haftaya hazırlamamı istedi) Sonra da 1 ay sonasına çağırdı. Yani sanrm 7.-8. haftadan sonra 1 aya çağırması normal :)kızlar günaydın , en son dr.kontrolüne 9.hafta başlarken gitmiştim geçen hafta cmt yani dr.1 ay sonra gel dedi ve bir sürü tahlil yaptırmam için kağıt verdi sizce normalmi 1 ay çok uzun bir süre diil mi
Merhaba gün lerimiz seninle çok yakin aynı kan pıhtılaşma sorunumuz var sendede mide bulantısı kusma vs varmı bende yokta yine korkuyorum kalp atışı varmı yokmu diye
Gogus agrin devam eduyormuydu pek i ? Tu mbelirtiler duruyormuydu ?Bende mide bulantısı oluyor ,bazen kusuyorum bazen sadece bulantı. Ama şöyle bir şey var ben ilk bebegimde kalbinin durduğunu bilmeden 1,5 hafta karnımda tasimisim. Ve kusuyordum bulan tim da bir kesilme olmamıştı. Kan ağrı vs hiç bir şey olmadı. O yüzden bulantilar bence kıstas değil buna olmasi da normal olmamasi da. Bende her gün korkuyorum bir şey oldu mu diye . Cuma günü randevum var bakalım ne diyecek doktor. Senin hangi genlerde pihtilasma var. kaçlık iğne vuruyorsun?
Merhaba hosgeldin deneyimlerin onemli bizi micin emin ol :)Merhaba anne adayları...
2014 ekim annesi ve 2015 aralık anne adayıyım :)
İkinci gebelik ilki gibi heyecanlı oluyor mu diye merak ederdim. Çok heyecanlıyım hem de çok :))) geçmişi okuyamadım haliyle birlikte bu heyecanı paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için burdayım. Dertlerimiz sorunlarımız ortak inş.hepimiz sağlıklı bir gebelikle nur topu gibi evlatlarımıza kavuşuruz.
Bende heterozigot 677 cleaksin 0.4 ve coraspirin 100 bende salı günü gidicem isallah rabbim bebeklerimizi sağlıklı bize bağışlarBende mide bulantısı oluyor ,bazen kusuyorum bazen sadece bulantı. Ama şöyle bir şey var ben ilk bebegimde kalbinin durduğunu bilmeden 1,5 hafta karnımda tasimisim. Ve kusuyordum bulan tim da bir kesilme olmamıştı. Kan ağrı vs hiç bir şey olmadı. O yüzden bulantilar bence kıstas değil buna olmasi da normal olmamasi da. Bende her gün korkuyorum bir şey oldu mu diye . Cuma günü randevum var bakalım ne diyecek doktor. Senin hangi genlerde pihtilasma var. kaçlık iğne vuruyorsun?
amin canım hosgeldın aramıza Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın benım ucuncu olcak nasıpse bu ben bıle ılkı gıbı heycanlıyım annelerde hepsınde heyccan oluyo ama babalar ıcın aynı seyı soyleyemem bız daha farklı yaşıyoruz herseyıMerhaba anne adayları...
2014 ekim annesi ve 2015 aralık anne adayıyım :)
İkinci gebelik ilki gibi heyecanlı oluyor mu diye merak ederdim. Çok heyecanlıyım hem de çok :))) geçmişi okuyamadım haliyle birlikte bu heyecanı paylaşmak birbirimize yardımcı olmak için burdayım. Dertlerimiz sorunlarımız ortak inş.hepimiz sağlıklı bir gebelikle nur topu gibi evlatlarımıza kavuşuruz.
Bende avcialr medipol onur beye gidiyorum bu cumabikinci kez gidecegim yorumsuz birakma emiHastane Medicana Beylikdüzü International İlk hamilelikte yapilan detayli kan testi idrar testi varya o 900tl tutunca hastanemi ve doktorumu degistirmek zorunda kaldim doğum fiyati zaten 6.000tl idi. O yüzden Avcilar hospitalden randevu aldim ve fiyatlari öğrendim. Muayene 60tl Nil Hanim in 100 tl. Ikili test fiyati 125 TL. Doğum normal 1.000tl sezeryan 1.500 TL imis. Bu cumartesi randevum var memnun kalirsam yazarim size
Gogus agrin devam eduyormuydu pek i ? Tu mbelirtiler duruyormuydu ?
Bende heterozigot 677 cleaksin 0.4 ve coraspirin 100 bende salı günü gidicem isallah rabbim bebeklerimizi sağlıklı bize bağışlar
Şimdi doktordan geldim arkadaşlar düşük tehlikem varmış moralim sıfır çok kötü hissediyorum
7 ay önce doğum yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İlk Hamileliğimde acemiliği, merakı, hissettiklerimi çok net hatırlıyorum :)Merhaba hosgeldin deneyimlerin onemli bizi micin emin ol :)
Niye sezeryan olacaksin pekiGünaydın kızlar.. Dün akşam mide bulantım vardı ve Adana nın meşhur sıcağında sabaha kadar üşüdüm, buz tuttum desem yeridir. hayırlısı ile bir geçseydi şu günler.
Doktorun son muayenesinden sonra dediği şey kasım ayında doğum yapacağım ve sezeryan olacak büyük ihtimal.
Sabah kanamam vardı canım acile gittik serum taktılar iğne yaptılar hamilelik değerlerim çok sınırdaymış doğru doktoru bulmak çok önemli şu kısa zamanda değiştirdiğim 3. Doktor diğerleri aynı tahlillere bakıp herşey yolunda demişlerdi dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bizdende Rabbim bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsinGeçmiş olsun. Neden peki?
allah birdaha gostermesin cnm ya insan korkuyir ama agti olsa bir turlu olmasa bir turluEvet duruyordu. öğrendikten sonra herşey bıçak gibi kesildi. Mide bulantisi yok göğüs uçları normale döndü. Hatta karnım bile dümdüz oluverdi :/ o yüzden şimdi bulantimda olsa korkuyorum.
merak bizi oldurecek :)7 ay önce doğum yapmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. İlk Hamileliğimde acemiliği, merakı, hissettiklerimi çok net hatırlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?