2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet
gebelıgın başlarında kılo vermek ıyı aslında kılolu olanlar ıcın helede ama ben vermek yerıne dırek almaya gectım :S
evet canim helede yiyorsan ben cok az seyler yiyebiliyorum 300 400 kalori zor aliyorumdur. acliktan zaten hep cikariyordum acken bide burnuna pis koku geliyorsa direk ögürüyorsun dünde ilk kez yedigimin hepsini cikardim ve gece 3 te wc ye kalktigimdada cikardim. tamam cikarmaya bisey demiyorum ama su kokular beni mahvetti

Bide benim canim hep ama.hep tatli istiyor cukulata verin bana baklava verin sobiyet verin dondurma verin yemek vermeyin bunlar beni rahatlatiyor

Herşey senin elinde doğumdan sonra kendine bakar sağlıklı beslenirsen kilolar sen farketmeden gidiyor. Etrafındakiler kalorili bir dünya şeyi süt yapıyor diye sunar sende yersen birçok kişi gibi doğum kiloya ek yapar daha da şişersin. Birkaç ay sonra vücudun şekil alması için bazı hareketler var düzenli bir ay bile yapsan farkediyor. Vücut şekil almaya çok müsait durumda oluyor. Çatlak Konusuna gelirsek. Bol su içmek çok işe yarıyor diyorlar bende az bir çatlak oldu ama kötü durmuyor gayet karizma diyip kendimi kandırıyorum. Tavsiye üzerine pahalı bir jel almıştım işe yaramadı.badem yağı bebek yağı falan da aynı işi görüyor bence düzenli kullanmanı öneririm. Kakao yağını da çok öneriyorlar.

bi krem alacam yakınlarda yine de.. eczaneden bi yağ aldım göğsüme kullanıyorum şimdilik arada. inşallah bende senin kadar şanslı olurum öyle homini gırtlakta değilim zaten bebiş doğunca emzirirken peşinden koşarken derken eski halimize döneriz inşallah..

ben kendiminkine hic laf etmiyom ozaman bundan sonra :)

masallah sana valla yatdim edenin varmi yaninda ? Hamilelikte hic hali myok benim suan senin kucuck bebegin var
Benim de hiç halim yok. Sürekli yorgunum. Yardım edenim yok. Eşim saolsun o akşamdan bana yemek yapıyor sonraki gün için. Bebeğime tüm gücümü harcıyorum.

Henüz benim bebek ayaklanması peşinden koşacağım zamanlarda karnım büyümüş olacak Allah güç versin bana... Evet şimdiden ara ara göğsüne Lansinoh sür derim son ayda da hergün sür. Doğumdan sonra herkesin en önemli derdi göğüs ağrısı korkutmak istemem ama çok iyi hazırlanmak gerek ben çok çektim önceden krem kullanmama rağmen. İnş.siz çekmezsiniz.

bende okadar ısterdımkı evde oturmayı .rabbım bırde calısanlara yardım etsın ınş..
Aynen canim daha oncede yazmistim burda allah calisanlara yardimci olsun diye.ben de calisiyordum.ofisimi kapattim korunmayi birakinca,zor olacagini biliyordum

yogun bir sekilde akmadikca bisey olmaz canim,bende de oluyor arada oyle,onemsemiyorum pek alistim.bu arada bende izmirdeyim

bunu öğrendiğim iyi oldu ben henüz sadece estetik açıdan düşünüyordum hatta doğum sonrası hiiç aklıma bile gelmiodu. o kadar uzaak hissediyorum ki aralık ayı gelmeyecek sanki ..

Şimdi doktordan geldim arkadaşlar düşük tehlikem varmış moralim sıfır çok kötü hissediyorum
1 damla bile kanamasi olan herkese dusuk tehlikesi diyorlar,cok takma kafana,burda cogumuzun oldu ve oluyor kanamasi hepimiz hala burdayiz cok sukur,benimde oluyor arada cok onemsemiyorum.ilacini icip istirahat et,biseycik olmaz

kızlar tipsiz oldum ben
ayyy canım bu ne hal ben de aynıyım ya görsen halimi.. site de hamile olduğumu bilmeyen kalmadı.. 4 5 aylık mı nasıl sakladın bu karnı diyorlar yaa... bu arada kullandığımız progestron ilaçlarıda su tutup şişmemizi sağlıyormuş
ben de ilk gebeliğimde 9 kg aldım. bebeğin eşi suyu 5 kg dı. kendime 4 kg almıştım ama emzirme döneminde tosun olmuştum. ama hepsini emzirmemin 1. yılı bittiğinde vermiştim ben de çok korkmuyorum bu nedenle
arkadaslar ruyamda uctur hep erkek bebegımın oldgnu goruyordum sızce bu ne demek :):)
tersi çıkar. oğlumda hep kız görürdüm oğlum oldu. bunda hep erkek oluyor bakalım kız olacak mı :)
canım vücudun çatlama meyilliyse ne kullanırsan çatlıyor. ben hiç çatlamadım ama benim ailemdede çatlak yok tek yapman gereken aşırı kilo alma yine kullan yağlarını ama en önemlisi fazla kilo almamak ve bol bol su içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…