Evet lierac hatta az birşey var hala daha kullanmadım. Bana işe yaramıyormuş gibi geldi belki kişiden kişiye değişir.hangi jeli kullanmistin bende lierac var
Bende karın ağrısı yok canm ama ara sıra bende de sol kasıkta batmalar oluyo ağrılar şiddetli değilse kanamanda yoksa bence korkma artık bebeğimiz yavaş yavaş büyüyor ama ben ćok tehlikedeym hala artık işe bile gitmiyorm yatiyorm zaten daha şimdiden çok şiddetli bulantılar yaşıyorm vajinadaki batmalarda jelden olabilir takma benceBenim de rahim kurutmasi bekleniyor. Henüz kanama yok. Kesenin hemen yanında ve cok yakınında kanama alanı. Benim 8 hafta 4 günlükhaftaya salı jelim bitiyor ben de Dr kontrolüne gidicem. Bunun dışında Karnım agriyor arada ve sol kaşık sancısı, vajinanin altında iğne batması hissediyorum. Sence normal mi canim
evet aksamlari daha fazla.oluyorkızlar akşam olunca sizinde şikayetleriniz artıyor mu?
bir de en baştan beri sağ kasıkta olan ağrılarım ki bebeğimde sağda bi kaç gündür sol kasık ağrısı çekiyorum. sanki nöbetleşe geliyorlar midem bulansa yansa kasık ağrım olmuo mide sıkıntım olmasa kasık ağrısı artıyo.. ilginç..
Benim de nerdeyse bu kadar canımdemekkı senınde karnın genıs canım benım şişmeye alıskınsu bıle ıcsem hemen 3 4 aylık oluyodum 9 ay sonra vapur gıbı gezcez
valla ben gobek onde yuruyorum geçen eşim gordu ustume dar tsort gıymıstım gobegı gorunce alay ettı benleBenim de nerdeyse bu kadar canımİç karnım dar sanırım, oğlanda da böyle olmuştum. 1 kilo almışım daha ama 5-6 kilo almış gibi hissediyorum kendimi
sen kac odedin pekiAaa demek doktorum başta o yüzden yazmadı benm ankarada ki doktorum başta yazmadı sonra memlekette bulantısı dayanamadım doktora gittim o yazdı belki de ankaradaki masraflı die yazmadım ama değer valla ben bu ilaç sayesinde biraz düzeldim
Aynen yaavalla ben gobek onde yuruyorum geçen eşim gordu ustume dar tsort gıymıstım gobegı gorunce alay ettı benle
benim altinda vardi gecti uc gunde 1 proluton igne yarim doz oluyorumbenim de kesemin tam yanında kanama alanım var ama henüz aktif değil! sizin de böyle miydi? vajinal jel kullanıyorum başlamasın diyesizin kesenin neresinde kanama?
eskı sayfam benle bırlıkte hamıle olan cogu arkadaslar dogum yaptı ben 5 ay kalabıldım onlarlaMayıs anneleri doğuruyor çok tatlılar canım ya
ben sureklı esofman pijama sımdılık ıdare edıyorum onumuzdekı ay havalarda ısınınca hamıle cıcılerıne baslıcam sanırımAynen yaaBen bugün hamile kot pantolonu giydim artık, dayanılacak gibi değil artık diğer kıyafetler
Eşofmanda bir garip oluyor bende =) Alttan yukarı çekiyor gibi =)) Azcık daha ısınsın havalarda tayt, kapri, şort felan başlasakben sureklı esofman pijama sımdılık ıdare edıyorum onumuzdekı ay havalarda ısınınca hamıle cıcılerıne baslıcam sanırım
Hadi yaaaeşim gelınce yıne bana acil yolu gorunuyo kızlar çok aşırı şiddetli öksurugum var kasıklarıma agrı gırdı artık öksurmekten bıde kulak ve baş agrısı başıma razıyımda şu öksurugu durdurtmam lazım bebege bıse olcak yoksa cok zorlanmaya basladım
valla oyle bı ısınsada havalar cıcı olsak kendımı cok cırkın hıssedıyorumEşofmanda bir garip oluyor bende =) Alttan yukarı çekiyor gibi =)) Azcık daha ısınsın havalarda tayt, kapri, şort felan başlasak
Yok beee ne çirkini canım yaa, dombik oluyoruz hepimiz sadecevalla oyle bı ısınsada havalar cıcı olsak kendımı cok cırkın hıssedıyorum
nefes tıkanıklıgım ıcın evde kendım ventolın kullanıyorum motorum var onunla ama diğerlerıne cozum bulamadım ınsallah bebege bısey olmaz hıc boyle oldugumu hatırlamıyorum en cokta ateslenmekten korkuyorumHadi yaaaİlaçlar rahatlatmıştı sanki niye oldu ki gene böyle. Dikkat et canım
ben baya bı dombık oldum sımdıdenYok beee ne çirkini canım yaa, dombik oluyoruz hepimiz sadece
Allah korusun canım yaa, banyoda sıcak suyla buhar yapıp teneffüs ettin mi ? Rahatlatır sanki.nefes tıkanıklıgım ıcın evde kendım ventolın kullanıyorum motorum var onunla ama diğerlerıne cozum bulamadım ınsallah bebege bısey olmaz hıc boyle oldugumu hatırlamıyorum en cokta ateslenmekten korkuyorum
ben baya bı dombık oldum sımdıdenyakında kapıdan sıgmam ben
sıcak su pek işlemıyo bana ciğerlerım fena durumda yemek bıle yıyemez oldum bide kafamın dıplerınde hep sıvılceler cıktı cok can sıkıcı :SAllah korusun canım yaa, banyoda sıcak suyla buhar yapıp teneffüs ettin mi ? Rahatlatır sanki.
Al benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?