Mrb kızlar geçmiş msjları okuyamadm bende 6+5 hamileyim 5. Haftadan itibaren bende de haftada bir kanama geliyo daha sonra yavaş yavaş kahverengiye dönüyo doktor banada kese etrafında kanama var çok tehlikeli dedi kalp atışlarını falan duydum çok şükür şuan progestan kullanp yatıyorm bende çok korkuyorm ne olacak böyle1 damla bile kanamasi olan herkese dusuk tehlikesi diyorlar,cok takma kafana,burda cogumuzun oldu ve oluyor kanamasi hepimiz hala burdayiz cok sukur,benimde oluyor arada cok onemsemiyorum.ilacini icip istirahat et,biseycik olmaz
hangi jeli kullanmistin bende lierac varHerşey senin elinde doğumdan sonra kendine bakar sağlıklı beslenirsen kilolar sen farketmeden gidiyor. Etrafındakiler kalorili bir dünya şeyi süt yapıyor diye sunar sende yersen birçok kişi gibi doğum kiloya ek yapar daha da şişersin. Birkaç ay sonra vücudun şekil alması için bazı hareketler var düzenli
bir ay bile yapsan farkediyor. Vücut şekil almaya çok müsait durumda oluyor. Çatlak Konusuna gelirsek. Bol su içmek çok işe yarıyor diyorlar bende az bir çatlak oldu ama kötü durmuyor gayet karizma diyip kendimi
kandırıyorum. Tavsiye üzerine pahalı bir jel almıştım işe yaramadı.badem yağı bebek yağı falan da aynı işi görüyor bence düzenli kullanmanı öneririm. Kakao yağını da çok öneriyorlar.
maşallah şaşırmadan geçemedim kız bu ne halkızlar tipsiz oldum ben
benim de kesemin tam yanında kanama alanım var ama henüz aktif değil! sizin de böyle miydi? vajinal jel kullanıyorum başlamasın diyeMrb kızlar geçmiş msjları okuyamadm bende 6+5 hamileyim 5. Haftadan itibaren bende de haftada bir kanama geliyo daha sonra yavaş yavaş kahverengiye dönüyo doktor banada kese etrafında kanama var çok tehlikeli dedi kalp atışlarını falan duydum çok şükür şuan progestan kullanp yatıyorm bende çok korkuyorm ne olacak böyle
İkidir görüyorum canım çok tatlışCanım gördün mü bebisi çok sevindim..
Mayıs anneleri doğuruyor çok tatlılar canım yacanım yaaahemencecik gelsin o gün inşallah normal halimi çok özledimmmm
Benimkide kesenin etrafındaymş canm o yüzden kanamam oluyormş doktor zaten ya bunu kanamayla atarsn dışarı yada rahim kurutur dedi bana jel falan da vermedi düşük tehlikem oldugu için igne verdi bide progeston hap kullaniyorm ne olacagini bilmiyorm işte seninki kaç haftaliktibenim de kesemin tam yanında kanama alanım var ama henüz aktif değil! sizin de böyle miydi? vajinal jel kullanıyorum başlamasın diyesizin kesenin neresinde kanama?
Benim karnımda sana yaklasıyo :)) Ama senin üçüncü olucak bu kadar sismesi normal benm daha birincide balon oldukızlar tipsiz oldum ben
Benim de rahim kurutmasi bekleniyor. Henüz kanama yok. Kesenin hemen yanında ve cok yakınında kanama alanı. Benim 8 hafta 4 günlükBenimkide kesenin etrafındaymş canm o yüzden kanamam oluyormş doktor zaten ya bunu kanamayla atarsn dışarı yada rahim kurutur dedi bana jel falan da vermedi düşük tehlikem oldugu için igne verdi bide progeston hap kullaniyorm ne olacagini bilmiyorm işte seninki kaç haftalikti
Ben de kullanıyorum hayata döndüm adeta inş paket sınırı filan yoktur aldığımda 10 adet vardıBen kullanıyorum 1 haftadır. 2.5 yaşında oğlum var yatalak hale gelmiştim kusmaktan. 9 haftalık hamileyim malesef kullanmak zorundayım yoksa hayatımı idame ettiremiyorum.
Aaa demek doktorum başta o yüzden yazmadı benm ankarada ki doktorum başta yazmadı sonra memlekette bulantısı dayanamadım doktora gittim o yazdı belki de ankaradaki masraflı die yazmadım ama değer valla ben bu ilaç sayesinde biraz düzeldimzofrani dr yazmasina ragmen odemedi 40 tl 10 tane var icinde. üç gune bitiyor. metpamedle dönüşümlü iciyorum az da olsa cikariyorum yine de. tv de yemek bile cikarma sebebi
hayırlı olsun canım maşallah Allah aynen devamını göstersin inşallahKızlar bugünkontrolünm var hersey yolunda hazirandaa randevu verdi doktorum
Doğum yapanlar yaşadıklarını hrr fırsatta anlatsın bence yeni olanlar daha bilinçli olur. Bu muallak yorucuydu benim için.bunu öğrendiğim iyi oldu ben henüz sadece estetik açıdan düşünüyordum hatta doğum sonrası hiiç aklıma bile gelmiodu. o kadar uzaak hissediyorum ki aralık ayı gelmeyecek sanki ..
amin canım hayırlısı saglıklısı olsunda desene 3 erkek olcakmaşallah şaşırmadan geçemedim kız bu ne halerkek karnı bu arada bu, benden sölemesi. tabi hayırlısını versin Rabbim evvela
Kiiizzzz bu gobek gercek mi bu kadar kisa surede nasil yaptin bu gobegi masallah:)))kızlar tipsiz oldum ben
demekkı senınde karnın genıs canım benım şişmeye alıskınBenim karnımda sana yaklasıyo :)) Ama senin üçüncü olucak bu kadar sismesi normal benm daha birincide balon oldu
bende anlamadımkı canımKiiizzzz bu gobek gercek mi bu kadar kisa surede nasil yaptin bu gobegi masallah:)))
Ben gördüm inanınca isteyince bir de bol bol emziricem gidiyor. Bebek için sağlıklı beslenmeli korkmadan. Kilo gider hiç endişelenme :)ayyy canım bu ne halben de aynıyım ya görsen halimi.. site de hamile olduğumu bilmeyen kalmadı.. 4 5 aylık mı nasıl sakladın bu karnı diyorlar yaa... bu arada kullandığımız progestron ilaçlarıda su tutup şişmemizi sağlıyormuş
ben de ilk gebeliğimde 9 kg aldım. bebeğin eşi suyu 5 kg dı. kendime 4 kg almıştım ama emzirme döneminde tosun olmuştum. ama hepsini emzirmemin 1. yılı bittiğinde vermiştimben de çok korkmuyorum bu nedenle
tersi çıkar. oğlumda hep kız görürdüm oğlum oldu. bunda hep erkek oluyor bakalım kız olacak mı :)
canım vücudun çatlama meyilliyse ne kullanırsan çatlıyor. ben hiç çatlamadım ama benim ailemdede çatlak yoktek yapman gereken aşırı kilo alma yine kullan yağlarını ama en önemlisi fazla kilo almamak ve bol bol su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?