Ayyy geçmiş olsunn yaa biran önce geçer insallaheşim gelınce yıne bana acil yolu gorunuyo kızlar çok aşırı şiddetli öksurugum var kasıklarıma agrı gırdı artık öksurmekten bıde kulak ve baş agrısı başıma razıyımda şu öksurugu durdurtmam lazım bebege bıse olcak yoksa cok zorlanmaya basladım
Ahh canım yaa inş. çabucak toparlarsınsıcak su pek işlemıyo bana ciğerlerım fena durumda yemek bıle yıyemez oldum bide kafamın dıplerınde hep sıvılceler cıktı cok can sıkıcı :S
ınsallah canım Allah bu haldeyken kımseye hastalık vermesın cok zorAhh canım yaa inş. çabucak toparlarsın
ınsallah canım bı gecse hayırlısıylaAyyy geçmiş olsunn yaa biran önce geçer insallah
Sağol canım teşekkür ederim hepimize inşallah bütün bebeklerimizehayırlı olsun canım maşallah Allah aynen devamını göstersin inşallah
Çok geçmiş olsunselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
Doktora gitmen iyi olmuş canm bol vitamin meyve ve sıcak bisiler iç yaa bir an önce geçsinselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
Ahh yaaa tekrar geçmiş olsun canımselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
geçmiş olsun canim.selam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
Ins gecer hemen canımselam kızlar doktora gıttım oksıjen bagladılar yıne öksuruk ıcın bısey veremem dedı doktor bebege zararı olur dıye karaturpla balı tuketmemı soyledı kulagımada baktı orta kulak ıltıhabı olmusum :S onun ıcınde damla verdı ınsallah gecer
Kızlar erken değil mi krem şçinBayanlar çatlak kremi kullanacakmisiniz? Bildiğiniz iyi bi ürün var mı ?
Ya arkadaşım 1 kutu lierac almış bir de bebe Yağı ikisi bir tüm hamileliğine yermiş , sıfır çatlak şu an3. Aydan başlayın diyolar ama. Bilemedim canım mustela da var fiyatları biraz pahalı
Bende kakao yağı duymuştum palmers markasının hamileler icin özel. Benim Karnım çok çıkmadı ama kaşınma ya başladı şimdiden vallaYa arkadaşım 1 kutu lierac almış bir de bebe Yağı ikisi bir tüm hamileliğine yermiş , sıfır çatlak şu an
Oğlumda bebe yağı kullanmıştım. Önemli olan nemli kalması vücudun canım, marka pek önemli değil. Ama mustela nın doğumdan sonra göğüs ucu kremi çok işe yaramıştıBayanlar çatlak kremi kullanacakmisiniz? Bildiğiniz iyi bi ürün var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?