2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım seni korkutmak istemem ama ben 3 kere dış gebelik geçirdim değerler böyle ilk önce düzenli sonradan artış azalmaya başladı bence sen tetikte dur kendini dinle inşallah öyle değildir ama durum onu gösteriyor gibi
Ya canım peki sende kahverengi Akıntı gelmismiydi bende iki gundur geliyor bugun biraz daha fazla geldi :( ama soyle bisy var ilk iki testi aynı yerde sonraki testi baska yerde yaptım değişiyor ya farklılık gösterebilir diye düşündüm peki sen nasıl atlattın bu Süreci anlatırmısin bana biraz yardım eder mısın

hayırlı pazarlar kızlar, rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

ben de geçmişte bi olumsuzluk yaşamıştım. hayat zor sınavlardan geçiriyor insanı. allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

ben de sabah mide bulantısı ishal kusma öksürük ile uyandım. günüm böyle geçiyor bi de çalışıyorum. bişey yemeye korkuyorum. interneti açtım önüme hamilelikte gıda zehirlenmesi başlığı gelmez mi, ishal ve kusma yaşayan varmı hamilelik belirtişimi yoksa gıda zehirlenmesi olabilir mi?

Arkadaşlar şimdi benim sizden öğrenmek istediğim , ben 5 haftayı tamamen bitirdim yarın 6 dan gün almaya başlıyıcam allahın izniyle . Ilk doktor kontrolüm de yarın olucak . Yarın doktora gittiğimde neler le karşılaşıcam benden önde giden hamişlere sorayım ☺️ kese bebek kalp atışları hangilerini duyabilirim vajinal usg olur büyük ihtimal

Arkadaşlar şimdi benim sizden öğrenmek istediğim , ben 5 haftayı tamamen bitirdim yarın 6 dan gün almaya başlıyıcam allahın izniyle . Ilk doktor kontrolüm de yarın olucak . Yarın doktora gittiğimde neler le karşılaşıcam benden önde giden hamişlere sorayım ☺️ kese bebek kalp atışları hangilerini duyabilirim vajinal usg olur büyük ihtimal
karından usg ıle kesenı kesın gorursun canım bebegını ve kalp atısını gorme ıhtımalınde var vajınal yapılırsa daha net gorursun ama daha kalbı atmaya baslamamıs olabılır cogumuz hemen hemen 6+3 4 gunde duyduk ınsallah gıttıgınde duyarsın mınıgının pıtpıtlarını

Kızlar merhabalar, Dün gece cok garip bir rüya gördüm, güya hastaneye kan vermişim sonuclarımı almaya gitmişim ve sonucları bana veren hemşire bana sonuclarıma bakarak 12 haftalik hamilesin ve cinsiyeti erkek dedi bende kağıttan nasıl anlaşılıyor ki cinsiyeti artik anlaşılıyor filan dedi iyi bir rüyami bebeğimin biseyi yoktur insallah ya

Kızlar merhabalar, Dün gece cok garip bir rüya gördüm, güya hastaneye kan vermişim sonuclarımı almaya gitmişim ve sonucları bana veren hemşire bana sonuclarıma bakarak 12 haftalik hamilesin ve cinsiyeti erkek dedi bende kağıttan nasıl anlaşılıyor ki cinsiyeti artik anlaşılıyor filan dedi iyi bir rüyami bebeğimin biseyi yoktur insallah ya
telas yapma canım hamılelıkte bu tur ruyalar cok normal bende daha once kızım olcanı gormustum bırazda sureklı bebeklerı dusunmekten oluo bılınc altımızın oyunları

ya ne biliyim ben insan panikliyor ilk bebegimde hic rüya bile görmüyordum garip geldi.
yok canım telaslanma nettende bakabılırsın hamılelerının bebeklerıyle ılgılı ruya gormelerı cok yaygın bak netten buldum

hamilelik döneminiz boyunca böyle tatsız rüyalar görmenin gayet normal olduğunu ve sizi korkutmaması gerektiğini bilin. Aslında, karnınızda taşıdığınız bebeğinize olan sevginizden ötürü onun kırılganlığına ve savunmasızlığına ilişkin taşıdığınız endişeler ve bunların rüyalarınızda şekle şemale girmesi o kadar da tuhaf değil

karından usg ıle kesenı kesın gorursun canım bebegını ve kalp atısını gorme ıhtımalınde var vajınal yapılırsa daha net gorursun ama daha kalbı atmaya baslamamıs olabılır cogumuz hemen hemen 6+3 4 gunde duyduk ınsallah gıttıgınde duyarsın mınıgının pıtpıtlarını
Hadi ya okuduğum yazılara göre 5. Haftanın ortalarında kalp atmaya başlıyor muş vajinal usg den bakıldığında duyulmaz sesi ama kalbinin hareketi görülür diye yazıyodu . Sizinki geç duyulduysa iyi bari şimdi duymasaydım pipiriklenir panik yapardım hemen teşekkür ederim canım ☺️

Hadi ya okuduğum yazılara göre 5. Haftanın ortalarında kalp atmaya başlıyor muş vajinal usg den bakıldığında duyulmaz sesi ama kalbinin hareketi görülür diye yazıyodu . Sizinki geç duyulduysa iyi bari şimdi duymasaydım pipiriklenir panik yapardım hemen teşekkür ederim canım ☺️
yok canım hıc pımpırıklenme oncekı gebelıgımdede 7 haftayı bı kac gun gecınce duyulmustu benım 8 haftaya kadar yolu var bunda karından ultrasonla 6+3 ken dısardan duydum ınsallah sende yarın duyarsın o huzur sesını duymasanda gorursun pıtpıtlarını

Ya canım peki sende kahverengi Akıntı gelmismiydi bende iki gundur geliyor bugun biraz daha fazla geldi :( ama soyle bisy var ilk iki testi aynı yerde sonraki testi baska yerde yaptım değişiyor ya farklılık gösterebilir diye düşündüm peki sen nasıl atlattın bu Süreci anlatırmısin bana biraz yardım eder mısın

Cnm insaAllah dis gebelik degildir Bende agustos ayinda dis gebelik yasadim adetim 6 gun gecince test yaptirmistim degerim 850 cikmisti doktor dis gebelik olabilr deger 6 gune gore dusuk demisti ve oylede oldu benim en bariz belirtim surekli ince pis bi agrim vardi sol tarafimda kanamamda 4+7 baslamisti hastaneye yatisim oldu 1,5-2 ayda hem kurtaj hemde igneyle atlatmistim ama her anlamda cok yipranmistim :-( insaAllah yasamasin sen cnm Rabbim yardimcin olsun

yok canım telaslanma nettende bakabılırsın hamılelerının bebeklerıyle ılgılı ruya gormelerı cok yaygın bak netten buldum

hamilelik döneminiz boyunca böyle tatsız rüyalar görmenin gayet normal olduğunu ve sizi korkutmaması gerektiğini bilin. Aslında, karnınızda taşıdığınız bebeğinize olan sevginizden ötürü onun kırılganlığına ve savunmasızlığına ilişkin taşıdığınız endişeler ve bunların rüyalarınızda şekle şemale girmesi o kadar da tuhaf değil
Doğru aslinda :) ah bu analik :)

Doğru aslinda :) ah bu analik :)
sen bıde tekmelerını hıssetmeye basladıktan sonra gor analıgı sımdı hıssedemıyoruz azcık oynamalar baslasın onun keyfı hıc bıseyde yok uyudugunda oynamıycak o zaman telaslancaksın :D ben oyle acile gıttıgımı bılıyorum bişeymı oldu dıye :D ense yapıyodu velet :D

sen bıde tekmelerını hıssetmeye basladıktan sonra gor analıgı sımdı hıssedemıyoruz azcık oynamalar baslasın onun keyfı hıc bıseyde yok uyudugunda oynamıycak o zaman telaslancaksın :KK70: ben oyle acile gıttıgımı bılıyorum bişeymı oldu dıye :KK70: ense yapıyodu velet :KK70:

Bisey sorucam oyle olunca durtunce uyanmiyo mu?

Back
X