2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlarr benım nıye mıdem bulanmıyor yaa kendımı hıc hamıle gibi hissedemıyorum gebelıkten önce nasılsam aynen devam sadece göüs agrıyor ve halsızlık var başka belirti yyok.
k.rengi lekelenmem olmuştu dun akşam eşimle yuruyuş yapınca yıne gun ıcınde az az gelınce acıle gıttım bebegımı gördümmm :KK74: koca kafam benım dr kanamanın keseden kaynaklanmadıgını soyledi şükürler olsun. ilaç yazdı ama nobetcı eczane çok uzaktaydı yarın alıp başlıycam :KK55:

Merhaba:) Nasilsiniz?
Hamilelik belirtisi olarak neleri yasiyorsunuz kizlar? Bende pek bir sey yok asiri uyku istegi disinda, hamilelikten mi kaynaklandi yoksa benim bu haftaki yogun tempomdan mi bilemedim...
Hamilelige alismaya calisiyorum, bebek istiyorduk ama karar vereli cok uzun zaman olmamisti. Bu kadar cabuk olacagini tahmin etmemistim. Yine de cok mutluyum, bu ilk haftalari atlatsak cok rahatlayacagim. İnsalla saglikli keyifli bir 9 ay geciririz hepimiz...
Selamlar...

kızlarr benım nıye mıdem bulanmıyor yaa kendımı hıc hamıle gibi hissedemıyorum gebelıkten önce nasılsam aynen devam sadece göüs agrıyor ve halsızlık var başka belirti yyok.
k.rengi lekelenmem olmuştu dun akşam eşimle yuruyuş yapınca yıne gun ıcınde az az gelınce acıle gıttım bebegımı gördümmm :KK74: koca kafam benım dr kanamanın keseden kaynaklanmadıgını soyledi şükürler olsun. ilaç yazdı ama nobetcı eczane çok uzaktaydı yarın alıp başlıycam :KK55:
Ben de senin gibiyim, 7.haftadasin belki bundan sonra baslar belirtiler.. :)

sen bıde tekmelerını hıssetmeye basladıktan sonra gor analıgı sımdı hıssedemıyoruz azcık oynamalar baslasın onun keyfı hıc bıseyde yok uyudugunda oynamıycak o zaman telaslancaksın :KK70: ben oyle acile gıttıgımı bılıyorum bişeymı oldu dıye :KK70: ense yapıyodu velet :KK70:
Bilmem mi ilk bebeğim son ayinda 3 kez kordon dolandirmisti boynuna .normalde kimil kimil olan bebej biranda durulmustu cok kotkmustuk hastaneye gitti meger kordonu dolamis zilli :) annelik cok zor 9 ay icerdeyken acaba iyimi diye paralaniyiorsun doguyor goruyor mu,duyuyor mu ,algiliyor mu hersey iyimi sonra ne zaman yürüyecek, ne zaman dişleri cikacak, ne zaman konuşak derken ki benimki 2 yasinda akici konusamiyor hala baba mama dede filan diyor cok üzülüyorum uzamlar 4 yasina kadar normaldir desede insan kafayi takiyor ki kizim cok zeki lep demeden leblebi ama konusmuyor diye ben üzülüyorum sabirla bekliyorum, özetle hayatim iki bölüm anne olmadan önce anne olduktan sonra :)

Domates salatalik kesiyorum bol tuz.. Ohh mis gibi geliyor yoksa acliktan olucem. Ole bole de degil yiyorum yiyorum doymuyorum..

Bilmem mi ilk bebeğim son ayinda 3 kez kordon dolandirmisti boynuna .normalde kimil kimil olan bebej biranda durulmustu cok kotkmustuk hastaneye gitti meger kordonu dolamis zilli :) annelik cok zor 9 ay icerdeyken acaba iyimi diye paralaniyiorsun doguyor goruyor mu,duyuyor mu ,algiliyor mu hersey iyimi sonra ne zaman yürüyecek, ne zaman dişleri cikacak, ne zaman konuşak derken ki benimki 2 yasinda akici konusamiyor hala baba mama dede filan diyor cok üzülüyorum uzamlar 4 yasina kadar normaldir desede insan kafayi takiyor ki kizim cok zeki lep demeden leblebi ama konusmuyor diye ben üzülüyorum sabirla bekliyorum, özetle hayatim iki bölüm anne olmadan önce anne olduktan sonra :)
benım kucuk oglumda gec konustu canım ama sımdı 9 yasında maşşallah cenesı durmuyo endişelenme açılır oda yakında ozellıkle kardesı oldugunda daha cok açılır

Domates salatalik kesiyorum bol tuz.. Ohh mis gibi geliyor yoksa acliktan olucem. Ole bole de degil yiyorum yiyorum doymuyorum..
bende ole hep acımm ha bıre bişeyler yemek ıstıyorum cabuk acıkıyorum mide bulantısıda yok yandımmm çok kılo alcam

Ama ben normaldede seker sevmem caya atmam tatli fazla tuketmem kac gundur aksamlari kirmizi et tuketiorum elim ayam titrio et yemessem cok ilginc hamilelik ya ben nednse erkek hissediorum :))))
bende çikolatasız duramam normalde kızıma hamıleyken tiksınmıstım patetes kızartması cok severdım ondanda tıksınmıstım sureklı et peynır yemek ıstıyodum sabahın 4unde kalkıp peynır yedıgımı bılıyorum bunda bende sureklı et yemek ıstıyorum ama kızartma felan deıl sulu yemegın ıcınde ayh agzım sulandı :S anlatırken

benım kucuk oglumda gec konustu canım ama sımdı 9 yasında maşşallah cenesı durmuyo endişelenme açılır oda yakında ozellıkle kardesı oldugunda daha cok açılır
Ne bileyim cok istiyorum konussun bi anormaigi olmadigina eminim her dedigimi yapiyor mesela namaz kiliyor güya, elini mikrofon yapip sarki soyluo guya,kitap alip aciyor okuyormus gibi sesler cikaroyor gibi gibi seyler ama insan yinede istigir ki dillensin hayirlisi bekliyorum bende :)

Back
X