- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
ne demek cnmmm her aldığım bilgiyi paylaşcam banada yeni iş çıktı :) sgk paramı ödemiyo rişte bi sorun o :))))Ellerine sağlık tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek cnmmm her aldığım bilgiyi paylaşcam banada yeni iş çıktı :) sgk paramı ödemiyo rişte bi sorun o :))))Ellerine sağlık tatlım
Neden ödemiyorkine demek cnmmm her aldığım bilgiyi paylaşcam banada yeni iş çıktı :) sgk paramı ödemiyo rişte bi sorun o :))))
Bende merak ettim bilmiyorum nasıl bişey acepCanım bu kapak mama hazırlamak için kap kapaģı da bunun altı nirelerde acep
Ben havuç suyu artırır diye duydumEn az 3 lt iciyorum canim.hurmayi doguma yakin ye dediler erken doguma sebep olabilirmis![]()
kız dalga geçiyorum yahu :) 170 arayıp duruyorumya beni artık kendi bünyelerine alcaklar diyorum onun için dedim öyle :) şakacıktan yaniNeden ödemiyorki
Kız yok antik kuntik icatlar çıkartıyorlar (ayyy benim öģrenciler duymasın bu lafımı)içınde 3 bölmesi var bunun ićine mama tozu koyuyorsun üstten çevriliyor mama hazırlıyorsun diye biliyorum kullanmadım aa gördum benzerini farklı amaçlada kullanılıyor olabilir.ya zuhal tam cahil hissettim kendimi ya kapak mama nedir canım ben bilmiyorum![]()
Hee bende şaşırdım senin için araştırma yapmaya başlıcaktım sigortada tanıdık çalışan var onu arıcaktımkız dalga geçiyorum yahu :) 170 arayıp duruyorumya beni artık kendi bünyelerine alcaklar diyorum onun için dedim öyle :) şakacıktan yani
genelde prima premium almislar ben molfix göbek oyuntulu aldım bez.unibaby yenidogan termometre uzaktan ölçer marka hatirlamiyorum otribebe aspirator tırnak makası wee var bende pisik kremi sudokrem onarılmış ben niveanin set aldım
lansinoh göğüs kremi canped mesane pedi aldım ben büyük deterjan hacisakir granul aldım.
genelde prima premium almislar ben molfix göbek oyuntulu aldım bez.unibaby yenidogan termometre uzaktan ölçer marka hatirlamiyorum otribebe aspirator tırnak makası wee var bende pisik kremi sudokrem onarılmış ben niveanin set aldım
lansinoh göğüs kremi canped mesane pedi aldım ben büyük deterjan hacisakir granul aldım.
canım deneyimli bir anne değilim ama :) araştırmalar sonucunda ve arkadasların tavsiyeleri ile ben sunlara karar verdim bez premium care ıslak bendil yenidogan unibaby termometre vardı almadım burun aspiratörü bebedor, tırnak makası bebedor ucu kolay kavranabilen, pişik kremi eart mama angel, göğüs kremi lansinoh, hasta bezi depen tek kullanımlık külotlar, çamasır deterjanı dalan roxy, çanta henüz karar vermedim, kuvet filesi bbay jem
yok kız şaka yapıyorum :))) yinede sağol cnmm tasarımcıyım ben ya mesleğimi değişmedim henüz :)))) sadece fazla araştırmacı tasarımcı :)Hee bende şaşırdım senin için araştırma yapmaya başlıcaktım sigortada tanıdık çalışan var onu arıcaktım![]()
Ah o su günde iki litreyi zor içiyorumEn az 3 lt iciyorum canim.hurmayi doguma yakin ye dediler erken doguma sebep olabilirmis![]()
Sezeryanda dikişlerden dolayı korse acıtmaz mı?Teşekkür ederim tatlım yaw bu lohusalıkta ki korse takma işine de el atsanasezeryan olursam da korse takcam toparlasın diye fikri olan var mı
benim de sezeryan canım doktora sordum bir hafta sonra doğum korsesi kullanabilirsin dedi ama kafam karşıtı dikişler acırSezeryanda dikişlerden dolayı korse acıtmaz mı?
benim de sezeryan canım doktora sordum bir hafta sonra doğum korsesi kullanabilirsin dedi ama kafam karşıtı dikişler acır
önmli değil cnm senn için araştırdım linkleri paylaşıyorum bu korse olayı pek doğru değilmiş bilgin olsun
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/02/sezaryen-veya-normal-dogumdan-sonra.html
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/sezaryen-ve-dormal-dogumdan-sonra-korse-kullanmak.html
ha yok ben illa kullancam diyorsan onuda araştırayım:)
Benim acıtmıştı canım giyemiyordum korseyi annem mermerşahin kumaşla sıkıca sarmıştıSezeryanda dikişlerden dolayı korse acıtmaz mı?
Çok güzelmiş hayırlı olsunODAMIZ :)
biraz dip dibe ama güzel oldu bee
bu keçeden yapılan bebek kitabı içinde oynayabileceği şeyler var hatta dur videosunuda atayım çok beyendim çok eğitici
hediye mi geldiben anlayamadım ve çok merak ettim açıkçası :)
ay ben çok severim böyle incik cincik seyler yapmayı :))) yaprım su tatile bi çıksamİlk defa gördüm. Çok güzel ve eğitici. Vaktin varsa ve becerebiliyorsan yap tabii. Süper olur.![]()