2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Biliyorum canım. Onu da yaparım. Şimdi acil çözüm olarak aklıma sıcak su torbası geldi de. Onu merak ettim. Zararı olur mu diye. Sancı baya kıvrandırdı. Şimdi geçti, iyiyim. ;)
Canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koyma bir muz bir kaşık turk kahvesi üzerine limon sık bir bardak kola ve ılık duş tez zamanda iyi olursun inşallah

Kızlar hepinize teşekkür ederim ben dün gebelik zehirlenmesinden şüphelendim ve çok korktum uç gece sağ kasık ağrısı ve baş dönmesi yüzünden uyuyamadım doktorum Allaha şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi de rahatladım Allah kimseyi evladı ile sınamasın

Ben de raf aldım .sonra gidip kova masrafa bebek askısı aldım.kuvet kalmamıştı .
Gogusler sutle 1 beden daha kesın buyur
Ne rafı aldın? Ben görmedim. A101 de miydi?
İlk gittiğim A101 de küvet kalmamıştı, biberon temizleme fırçası hiç gelmemiş. Ordan biberon, askı(2 takım), emzirme sütyeni aldım. Küvet olmayınca kova ile maşrafayı da almadım.

2.gittiğim A101de de 2 adet küvet kalmış. Hemen birini kaptım. :KK66: Kova, maşrafa, biberon fırçası ve tekrar askı (3takım oldu, abartmış mıyım? :KK66: ) aldım. Orada da emzirme sütyeni ve küçük boy biberon kalmamıştı.

geçmiş olsun kuzum :KK43: ben de sık sık ishal oluyorum ama sancı yapmıyo hiç.
meltemcivil meltemcivil ishal neyse de sancı olayı çok kötü :(

Bi ara bende olmuştum leblebi muz falan yedim iyi geldi hic sicak su torbasina gerek yok bence
N nefesim-35 besinlerle ishali atlatırım ama çok sancı çekince acil çözüm önerisi olarak sıcak su torbası aklıma geldi. Kimse önermeyince yapmadım.

Ben bebek yaklaşik 1 yasına gelene kadar çalişmiycam, sonra da kısmetse kendi işimi açacagim
meltemcivil meltemcivil ohhh ne güzel. ;)

Canım çok geçmiş olsun sıcak su torbası koyma bir muz bir kaşık turk kahvesi üzerine limon sık bir bardak kola ve ılık duş tez zamanda iyi olursun inşallah
sermin79 sermin79 teşekkür ederim. Herkes aynı şeyi söyleyince sıcak su torbası koymadım. Niyetim üzerine oturmaktı ama sanırım sakıncalı. O yüzden yapmadım.

Tekrar soracam ki :KK54: bu göbişlerimiz ne kadar daha büyür sizce ki
Daha büyüyecekler canım. İyice hareketlerimiz kısıtlanacak.

Kızlar hepinize teşekkür ederim ben dün gebelik zehirlenmesinden şüphelendim ve çok korktum uç gece sağ kasık ağrısı ve baş dönmesi yüzünden uyuyamadım doktorum Allaha şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi de rahatladım Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Amin. Gözün aydın canım.

Oo sana da yaramış napalım çocuklar için üzülüyorum aslında bu tatillere ama kendi açımdan baktığımda halay çekecem neredeyse bugün pertim wc ye bile giremedim okulda o çocuklara susun demek bile eziyet artık bir de ben sesimi yükselttikće çocuklara benim bebiş alttan beni tepikliyor :)
tatlım çarşamba öğleden sonra tatil mi ..normalde tatil oluyordu ama haberlerde tatil değil gibi görülüyor:KK43:

Back
X