- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Sağol aylacım, yok yormadim zaten, sürekli makinaya bişeyler atıp yıkadm o kadarMaşallah bebişine dikkat et yorma işleri bitircem diye kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol aylacım, yok yormadim zaten, sürekli makinaya bişeyler atıp yıkadm o kadarMaşallah bebişine dikkat et yorma işleri bitircem diye kendini
Sorma cnm bnm ya hele ben heryerim agriyor valla donerken bile agirlik yapar oldu belim sirtim karnim catkiycamAynen hangi pozisyon da uyuyacagımı şaştım yaw![]()
ayy fena olmuş ya çok geçmiş olsun meltemcim bugün kontrol vardı senin güzel geçmiş galiba tos tos olmuş kızın ohh darısı benim başıma
Ay cok alemsiniz valla yaaa cok gecmis olsun cnm bizim adamda diyor gece karnina elimi koydum o nasil tekme nasil vuruykr cat cat diye ya bu cocukkızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanedemanyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma
![]()
Maşallah
Maşallh kuzuyaaSağlıkla gelsin inşallah
![]()
aynen aynen benin 33~2 de 2600gr di :)
oy fena yaballah hirdaha gostermesin
uykusuzum geceleri uyuyamam gibi sikintim var
13 ~7 cikti 14~9 okursa hastaneye gitmem gerekli saat basi olcuyorum![]()
Yazık olcaktı Allahtan bebişin odasına gelmedi( off Allah kolaylık versin cnm bnm
İlk geçmiş olsun tatlım. Sıkıntı yapma. Cana gelcegine mala gelsin. Hepsi halledilir hayırlısı ile.
Bebisine Maşaallahkoooocaman olmuş annesi veeee donmus hayırlısı ile
![]()
Maşallah cnmm ikinize de güzel haberlerle gelmişsin büyüdü kuZucuklaryrn da bizim kontrol var bakalım 33+6 oluyo
Sağolun kizlar Cevaplariniz için.Bende bugün gittim bbaktim birşeyler var aldim taşima koltuğu,yorgan yastik,biberon,biberon temizleme fircasi ve emzirme sütyeni hepsini de beğendim güzeller
Yani.
tekrar gecmis olsun canim umarim bir daha yaşanmaz bu durum.
masallah canim bebise 2 kg olmus nerdeyse.boyuda uzun gibime geldi sence:)
kızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanedemanyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma
![]()
Alir annesi ya almaz mi? Simdi en hızlı kılo alma donemlerindeler ztn.Bende 30 ekime aldirdimya randevuyu bakalim merakla bekliyorum valla nolcak diye cok sabirsizimbizim pasa kg aldimi cok merak ediyorum dikkat ettom yediklerime bu hafta ama bakiciz ,) insallah almistir meltemcim
Yazık kız eşin de panik olmuştur senin için :)) aslında en azından iki yılda bir peteklerin havalarinin alınması lazım hem bu tarz bi tehlike olmaz hem de daha güzel ısıtıyor evi
sonunda efe oglana bi hastane cıkışı begenebildimben bu cocuga neden bişey begenemiyorum ya. kendime bile daha kolay begeniyorum
![]()
Merhaba kizlar bugün 8.5 saatimiz arastirma hastanesinde geçti.aksam 9 da eve geldik.normal doktor perinatolojiye gitmene gerek yok dedi.ama acil doktorlarina sevk etti.suyum geliyo mu diye test yaptılar.catala cik dediler ciktim ama canim öyle yandi ki icime bir alet sokunca.Allahim dedim doğum nasil acilidir kimbilir.o anda bi kadin çığlıklar atarak geldi.4 hstane gezmisler hicbir devlet hastanesi almamış.o hastaneye girer girmez bebegin başı görünmüş.avaz avaz bagiriyordu.gözüm cok korktu.acil doktorlari yan odada dogurttular kadinin doğumhaneye gidecek vakti kalmamis.sonra iki defa ultrasonda incelediler bebegi.tahlil nst sonuclari da iyi.o yuzden bizce suyu dalalp atisi da normal.haftasiyla uyumlu diyerek gönderdiler.Rabbime şükür.İnş yeni bi sorun görüp yollamzlar artik doğuma kadar
kızlar dun saglam cıkan ıdrar tahlılım bugun sancıyla uyandım yıne gıttım acıle aşırı enfeksıyon cıktı antıbıyotık verdı doktor bıde serum bagladılar bu arada eşimde gulme krızıne soktu benı hastanedemanyak elıne hemsırenın steteskopunu almıs bebegın kalbını dınlıcekmıs tutmus karnıma
![]()
Hayirlisi olsun canim en azindan mutlu bir olay icin ayriliyorsun.Günaydın kizlarrrr bugün işyerinde son günüm işten ayrılıyorum biraz burugum 5 yillik seruvenim sona eriyor![]()
Bence de çok hızlı geçti. Anlamadım bile.yarın güzel haberlerini zi bekliyorum denizcim
kuzular nasıl büyüdü deme ya cinsiyeti neydi acaba, 2 litesti, 3 lü testi derken şaka maka topun ağzına geldik zaman çabuk geçti gibi gelmeye başladı :)
Teşekkür ederim tatlımyarın güzel haberlerini bekliyoruz gül :) sağlıkla gidip gelirsin umarım
Çok az kaldı en azından uykusuz gecelerde yanımızda meleğimiz de olacakSorma cnm bnm ya hele ben heryerim agriyor valla donerken bile agirlik yapar oldu belim sirtim karnim catkiycam
Haftaya gorecegiz minnaki bakalim ne durumda cirpi oglumAlir annesi ya almaz mi? Simdi en hızlı kılo alma donemlerindeler ztn.