2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayy arka arkaya gidiyoruz negzeel :rolleyes:

değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm. :KK9:

el-ele-elle :KK35:

ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?

ben de ben de ben de istemiyoruuum :KK34:

ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle döneriz:KK68:senin kaçta cnm randevu?

1000 TL ye, mdf den, evet camlar bildiğimiz cam, aralara kalın çıtalar atıldıgı ıcın kolay kolay kırılmaz dedı. Carrefourun arkasında, esenyurt oluyo aslında.

kızlar meraba bi kac gündür yazamadım yine karaciğer enzimlerim malesef gitgide artıyor iyice cogaldı kasıntıda feci durumda korkuyorum valla allahım inş hayırlısını nasip eder bugün doktora gidicez tekrar bakalım ne dicek nolur nolmaz diye haftasonu temizlik işlerini hallettirdim meleğim erken falan gelecek diye :/ artık allaha sıgındık saglıcakla gelsinde nasıl ne zman gelmek istiyorsa öyle olsun allahtan hayırlısı sizde dua edin inş olur mu

gecmıs olsun tatlım, inş kısa zamanda su kasıntı ılletınden kurtulursun :(

Amin ins cnmya saglikla dogsun baska bisey istemiyrm devlete gittim 33 haftalk ckti anlamadm 2kg 86 gr 43cm dedi kalp atislri norml dedi fitil verdi progrstanin kndi doktrumu aradm dun,aksamo fln anlttm asistanina dogumdn cktktn snra arick bklm ne dick kafasi yukarda

demek kı bebegın onden gıdıyo canım, masallah gelısımı ıyı.

Ayyy ben çok özledim, inşallah görürüz gülcemalini. Hastane-doğum hakkında da bilgi almaya devam edicez, inşallah bi aksilik olmaz, sormam gereken bi detay var mı acaba aklında? 1 saat sonra çıkarım evden :KK68:
umarım görürüz folikcim, ben bebek için neler istiyorlar diye sorarım diye düşündüm umarım unutmam

Ya şu erken doğum senaryolarını duyup stres olmaktan biz de dogurucaz yakında :) Hepımızde erken doğum korkusu var valla :))
zaten o senaryolar sayesinde bütün işlere hız vermedik mi bebek eşyaları yıkanmaya başlandı çoğumuzun çantaları bile hazır bende sürekli geç kalmışım gibi evde işlenmeye başladım işler bitsin diye ne olur ne olmaz gerçi çarşamba günü yıkamaya başlıycam bebeğimin eşyalarını tek korkum ben yıkamadan gelmesi çocuk çıplak kalacak

zaten o senaryolar sayesinde bütün işlere hız vermedik mi bebek eşyaları yıkanmaya başlandı çoğumuzun çantaları bile hazır bende sürekli geç kalmışım gibi evde işlenmeye başladım işler bitsin diye ne olur ne olmaz gerçi çarşamba günü yıkamaya başlıycam bebeğimin eşyalarını tek korkum ben yıkamadan gelmesi çocuk çıplak kalacak

ha ha :) aslında haklısın walla, benım de totomu kaldıracak halım yoktu, erken dogumları gordukce mılletı sıkıstrdım hadı hadı dıe, bu cmt de kv ıle son alıs verıse cıkıyoruz, sonraya sadece kıyafet yıkamalar kalacak ınsallah :)

yoksa bız dogurunca başlardık ıslere :)

Back
X