- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
- 63
facede aralık anneleri grubundan biri canım ..bebeğe ciğer geliştici yapmışlar bekliyorlarmış ..kim gitti doğuma yaa daha çok erken değilmi ayyy fenalık geldi bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facede aralık anneleri grubundan biri canım ..bebeğe ciğer geliştici yapmışlar bekliyorlarmış ..kim gitti doğuma yaa daha çok erken değilmi ayyy fenalık geldi bana![]()
hehe ye tatlım ye kim tutar meltemi be afiyet olsun :)
ayy arka arkaya gidiyoruz negzeel
değerin 12. gün için oldukça iyi, şimdiden hayırlı olsun, aksi bir durum yaşamazsan mesela değerin düşüşe geçmezse gebesin cnm.
el-ele-elle
ne kadara yaptırmıştın dünürcüğüm dolabı, bi de dolabında bildiğimiz cam mı kullandın ya da başka malzeme mi? beylikdüzü'nün neresinde tam olarak?
ben de ben de ben de istemiyoruuum
ay bugün 3'ledik, hadi inşallah güzel haberlerle dönerizsenin kaçta cnm randevu?
kızlar meraba bi kac gündür yazamadım yine karaciğer enzimlerim malesef gitgide artıyor iyice cogaldı kasıntıda feci durumda korkuyorum valla allahım inş hayırlısını nasip eder bugün doktora gidicez tekrar bakalım ne dicek nolur nolmaz diye haftasonu temizlik işlerini hallettirdim meleğim erken falan gelecek diye :/ artık allaha sıgındık saglıcakla gelsinde nasıl ne zman gelmek istiyorsa öyle olsun allahtan hayırlısı sizde dua edin inş olur mu
Amin ins cnmya saglikla dogsun baska bisey istemiyrm devlete gittim 33 haftalk ckti anlamadm 2kg 86 gr 43cm dedi kalp atislri norml dedi fitil verdi progrstanin kndi doktrumu aradm dun,aksamo fln anlttm asistanina dogumdn cktktn snra arick bklm ne dick kafasi yukarda
kızlar yine aralık anneleri grubundan bir kişi 32+6 da bugün doğuma alınmış Rabbim yardımcısı olsundoğumlar başladı
![]()
umarım görürüz folikcim, ben bebek için neler istiyorlar diye sorarım diye düşündüm umarım unutmamAyyy ben çok özledim, inşallah görürüz gülcemalini. Hastane-doğum hakkında da bilgi almaya devam edicez, inşallah bi aksilik olmaz, sormam gereken bi detay var mı acaba aklında? 1 saat sonra çıkarım evden![]()
oo tam tos tos olmuş esmer ya sen hazırlıklarına hız ver kuzum demekki önden gidiyor bıdık bebeğinGttk kalp atislri norml cikti 2kg 86gr 43 cm ckti norml drdi bklm kndi doktoruma snlttm,donucklr bna bklm cnm saolun
HADİ YAAA MEVLAM KOLAYLIK VERSİNfacede aralık anneleri grubundan biri canım ..bebeğe ciğer geliştici yapmışlar bekliyorlarmış ..
ayy kim doğuruyor ya daha erken yazık bebeğe sağlıkla atlatırlar inşallahkımmıs o, burdan bırı mı?
ben beklemeye karar verdim meltem yara yerleri iyileşmez falan diye korktum be kuzum ama dr sorayım o zaman belki fikrim değişirsen de ye leyloş :)
Heralde cnm oylede cok korkuttu bizi cimcime dundn beri korkuyla yasiyrm cok sukur2 suan hareketlndiMaş
allah Can'ım kilosu iyi olduğu için artık yeri dar geliyo kuzuya
zaten o senaryolar sayesinde bütün işlere hız vermedik mi bebek eşyaları yıkanmaya başlandı çoğumuzun çantaları bile hazır bende sürekli geç kalmışım gibi evde işlenmeye başladım işler bitsin diye ne olur ne olmaz gerçi çarşamba günü yıkamaya başlıycam bebeğimin eşyalarını tek korkum ben yıkamadan gelmesi çocuk çıplak kalacakYa şu erken doğum senaryolarını duyup stres olmaktan biz de dogurucaz yakında :) Hepımızde erken doğum korkusu var valla :))
Evet massal4lah cadi korkuttu bizidemek kı bebegın onden gıdıyo canım, masallah gelısımı ıyı.
ayy kim doğuruyor ya daha erken yazık bebeğe sağlıkla atlatırlar inşallah
ben beklemeye karar verdim meltem yara yerleri iyileşmez falan diye korktum be kuzum ama dr sorayım o zaman belki fikrim değişir
aslında iyi olmuş ona sende rahat edersin biraz bırak başkaları ilgilensin sen dinlen ohh misss uzat ayaklarını keyfine bak :)Esimi sardi ztn telas bnlik bisey kalmadi hazir olda bekliyrm cnm bi besigi eksik
zaten o senaryolar sayesinde bütün işlere hız vermedik mi bebek eşyaları yıkanmaya başlandı çoğumuzun çantaları bile hazır bende sürekli geç kalmışım gibi evde işlenmeye başladım işler bitsin diye ne olur ne olmaz gerçi çarşamba günü yıkamaya başlıycam bebeğimin eşyalarını tek korkum ben yıkamadan gelmesi çocuk çıplak kalacak