2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim genel itibari ile iyi gecmis randevun.bel ağrisina takilma yeterki hayirlisi ile Nil bebek doğsun.demek sanci cikti ama hissetmiyorsun yalanci sancidir heralde.
Bu arada seni çok relax gordum normal doğuma hazir gibi:)

Bu nasil bir arkadaştirki hamile arkadaşina böyle bir şey yapiyor herkese ikram ediyor ama sana nispet yapiyor ikram etmiyor düşman bile yapmaz.
Ama senin kalbin temiz olduğu için Allah mükafatınida veriyor sen hiç takma canim.
Canin bişey çekerse sen kilometrelere aldirmadan benden iste canim seve seve yaparim dünürüme.:KK19:
evet gülaycım ya güzel geçti sancı normalmiş artık olurmuş bu aşamadan sonra bebek de çok aşağıda olunca artık
evet ya aslında deli gibi korkuyorum da bakma sen normal doğum daha çok kafama yatıyor tabi korkmuyor da değilim yani :):KK70:

canım malesef deme. olsun bebek iyi olsun yeter.
benim bebek 28. haftadan beri kafası aşağıda ama doktorum sezeryan yapmaya kararlı. bende normal istiyorum ama tuo bebek tedavisi ile hamile kaldım diye riske girmek istemiyor 38. haftamda sezeryan olacak nasip olursa.. inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına al. çok ta takma normal olsun diye.. hersey nasip
Bende polikistik o.s. Var ve normal dogum olursa cok iyi olacak tabi bebegim iyi olsun da gerisi yalan Allah hepimizi yavrularimiza kavustursun senin niye normal istemiyor ki

leylam355 leylam355 Maşallah nil kuzuma, tosbik olmuş yahu :nazar: Bel ağrısı içinse ayakta 1 saatten fazla kalmamaya çalış. Bana drum demişti. Bende de bel fıtığı var. Eğer 1 saatten fazla kalırsan 1 hafta ağrısını sen çekersin demişti. Haklı da maalesef. Dikkat et canım hem kuzuna hem kendine.
D Dekalpy Ne fesat insanlar var yahu. Allah'a havale et canım. Bak kalbin nasıl temizmiş senin. Allah böyle insanlardan korusun hepimizi.

evet gülaycım ya güzel geçti sancı normalmiş artık olurmuş bu aşamadan sonra bebek de çok aşağıda olunca artık
evet ya aslında deli gibi korkuyorum da bakma sen normal doğum daha çok kafama yatıyor tabi korkmuyor da değilim yani :):KK70:
Canım gözün aydın son eşiğe gelmişsin bunun ötesi doğum allahın izniyle Allah bir nefeste kurtarsın inşallah hepimzi ama şu an en hazır sen gibi gözüküyorsun hem fizyolojik hem psikolojik hadi bakalim:) kasık ağrıların da rahmi doğuma hazırliyor kendini hiç tedirgin olma arkadaşım.

2 hafta sonra gelmemi istedi aslında normalde 3 hafta sonra çağırırdım ama bebek aşağıda diye böyle yapalım program ondan sonra haftada bir olacak dedi
hmm anladım. negzel, daha sık görüşücez artık.
2 paket alicam canm, sonra 2 numaraya gecicez heralde
gg'den alıcaksan onlar 90'lık 2 paket fazla gelir cnm.
Aminnn canımın içiii hepimizi inşallah :KK19::nazar:ayy evet daha da yüzünü göremeyiz artk di mi doğunca süpriz olcak bnmki :KK48:
aynen sürpriz :KK9:
ayy canım ya bende aynı şeyleri düşünüyorum kuzum iyi ki varsınız pınarcım tabi ki de tanışırız hem de çok güzel olur hem damadımı görürüm sende gelinini :) hem niye yalnız olasın ben varım canım biz varız her daim kızlar benim desteğe ihtiyacım var de hop ben yanındayım kızlarda yanında olur elbette :KK60:
yaparız bi bahar buluşması neden olmasın :rolleyes:

leylam355 leylam355 Maşallah nil kuzuma, tosbik olmuş yahu :nazar: Bel ağrısı içinse ayakta 1 saatten fazla kalmamaya çalış. Bana drum demişti. Bende de bel fıtığı var. Eğer 1 saatten fazla kalırsan 1 hafta ağrısını sen çekersin demişti. Haklı da maalesef. Dikkat et canım hem kuzuna hem kendine.
D Dekalpy Ne fesat insanlar var yahu. Allah'a havale et canım. Bak kalbin nasıl temizmiş senin. Allah böyle insanlardan korusun hepimizi.
sağol canım arkadaşım gerçekten tosbik olmuş ve dr lar arası usg bilgisi ne kadar farklıymış
gerçekten ayakta kalınca kötü oluyor dediğin doğru
sen yakışıklı borayı normal doğumla mı dünya ya getirdin o zamanda bel fıtığı varmıy dı

Boşver biz deli cesaretini takinip gidip catir catir doğuracaz inşallah:KK70:

Canim genel itibari ile iyi gecmis randevun.bel ağrisina takilma yeterki hayirlisi ile Nil bebek doğsun.demek sanci cikti ama hissetmiyorsun yalanci sancidir heralde.
Bu arada seni çok relax gordum normal doğuma hazir gibi:)

Bu nasil bir arkadaştirki hamile arkadaşina böyle bir şey yapiyor herkese ikram ediyor ama sana nispet yapiyor ikram etmiyor düşman bile yapmaz.
Ama senin kalbin temiz olduğu için Allah mükafatınida veriyor sen hiç takma canim.
Canin bişey çekerse sen kilometrelere aldirmadan benden iste canim seve seve yaparim dünürüme.:KK19:
Gülaycımmm cnmm dünürüm yaparsın sen bilmez miyim :KK19:maalesef böyle insanlar var işte ama takdiri ilahi de var :anneadayı:

sağol canım arkadaşım gerçekten tosbik olmuş ve dr lar arası usg bilgisi ne kadar farklıymış
gerçekten ayakta kalınca kötü oluyor dediğin doğru
sen yakışıklı borayı normal doğumla mı dünya ya getirdin o zamanda bel fıtığı varmıy dı
Bel fıtığı lise zamanından hatıra.
Canım bekarken kist ameliyatı olmuştum. İlk sezeryan kesim o zaman olmuştu. Sonra Borayı da mecbur sezeryanla aldı drum. İrice bir bebişti, normal zaten olmazmış senin demişti. Şimdi bu doğumum mecburen sezeryan olacak. Tarih bile verdi dr. 14 ya da 15 aralıkta alacakmış kızçemi =)

Bende sadece ben boyle dusunuyorum saniyordum:KK48:dogum sonrasini dusundukce uykularim kaciyor simdiden.
Evet canim 2-3 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.

Tabi ki yalnız değilsin canım benim ben kafayı yicem bunu düşünmekten :)) ama geçen hafta dayanamadım eşime anlattım durumu hemde eksiksiz senin annen kardeşin ya sahiplenirse diye çocuğum onları sever beni sevmezse fln diye hem ağladım hem konuştum iyiki de konuşmuşum valla içim rahatladı eşim anlayışlidir Allahtan merak etme sen annesisin herkes yerini bilecek sen bana güven fln diye kaç saat açıklama yaptı adam bence sende esinle kaygılarını konuş cnm inan çok işe yarıyor

Canım gözün aydın son eşiğe gelmişsin bunun ötesi doğum allahın izniyle Allah bir nefeste kurtarsın inşallah hepimzi ama şu an en hazır sen gibi gözüküyorsun hem fizyolojik hem psikolojik hadi bakalim:) kasık ağrıların da rahmi doğuma hazırliyor kendini hiç tedirgin olma arkadaşım.
umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza hergün aklım da bunlarla dolanıyorum hepimize dua ediyorum sürekli
sanırım öyle gibi oluyor zuhal ya ben başkalarını ilk olur diye beklerken kendimden daha çok şüphe etmeye başladım hehe ilk ben doğurursam sakın şaşırmayın ama psikolojik kısmı biraz garip bugün dr bebek iyice aşağa inmiş diyince kanalamı girmiş dedim dr güldü ve oo kanalda olsan sen duramazsın herşeyi hissedersin dedi o zaman biraz korkar gibi oldum:KK70:

Bel fıtığı lise zamanından hatıra.
Canım bekarken kist ameliyatı olmuştum. İlk sezeryan kesim o zaman olmuştu. Sonra Borayı da mecbur sezeryanla aldı drum. İrice bir bebişti, normal zaten olmazmış senin demişti. Şimdi bu doğumum mecburen sezeryan olacak. Tarih bile verdi dr. 14 ya da 15 aralıkta alacakmış kızçemi =)
ayy canım ya sende dikka et kendine bak doğumdan sonra pınarla buluşalım diye konuştuk kuzularımızı tanıştırıcaz inşallah hepsi oynarlar bora da abilik yapar bebeklerimize

Sağol cnm öyle yaptım içimden Allaha havale ettim Allah da duydu gönlümün sesini demek ki :KK22:bende çok dikkat ediyorum hareketlerime bel fıtığım tetiklenmesin diye inş atlatırız az kaldı zatenn son düzlüğe girdik :KK52:gülaycımın dediği gibi çatır çatır doğurcaz inşallah :KK73: Gul_ay01 Gul_ay01

ayy canım ya sende dikka et kendine bak doğumdan sonra pınarla buluşalım diye konuştuk kuzularımızı tanıştırıcaz inşallah hepsi oynarlar bora da abilik yapar bebeklerimize
Ederim tatlım çok sağol. İnşallah canım nasip olursa çok isterim. Boraya hamileyken tanıştığım 2009 ekim anneleriyle hala görüşüyoruz.

verdiler ama hatta iki tane çizği vardı ama hangisi benimki hangisi bebeğin anlamadım dr dosyama koydu kağıdı bide sende aynı şeyi yaptılarmı elime bir buton verdiler bebek her kıpırdadığında buna bas dediler bende bastım ama sanki bebek az hareket etti gibi geldi 15 dk. da 7 kez bastım acaba normalmi ya çok üzüldüm neden bakmadım diye :KK51:pınar ya neyse 2 hafta sonra tekrar giricem zaman hem bakarım hemde sorarım
Bana buton falan vermediler oyle yattim cekildi.
o iki cizgiden 130 civarinda olan bebegin kalp atisi digeri sancindir canim

Back
X