Vallahi ya denk,getrsen bole fenk gelmez tam bi videolukmusSorma ya esime dedim dogum sancısı cekerken bana bu anı anlat tekrar nesem yerine gelir azcik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ya denk,getrsen bole fenk gelmez tam bi videolukmusSorma ya esime dedim dogum sancısı cekerken bana bu anı anlat tekrar nesem yerine gelir azcik![]()
hayırlı olsun canım maşallahKızlar ben doğurdum :))
Kızlar ben doğurdum :))
Simdi ayni duyguyu paylasmayi dusunuyordum..benimde cuma gunu spinal sezeryn olacak..ozellikle geceleri cok dusunur oldum ruyalarima giriyor her sey ters gidiyor ruyalarimdacok panik bir yapim var agridan sizidan korkmuyorumda o an her sey ters giderde panik olrum diye korkuyorum..o an nasil dusunsemde kendimi motive edebilirim bilemiyorum of
![]()
Evt doktora guveniyorum cok sukur ama icimde sanki terslikler olacak gibi duygular var onleyemiyorum bi turlu..dun gecede ruyamda sezeryan sirami bekliyordum ne odam hazir ne ben herkes gulup oynuyor kimsenn umrunda degilmisim her sey ters gidiyordu beni bir panik sarmisti yine ter su icinde uyandim..Allahim sen yardim et tum dogurcaklara Allaha emanetiz canm dedigin gibi dualarda olmasaŞöyle düşün doktorun binlerce kadını dogurtmus simdiye kadar sen sadece birisin.Tecrubesine ve doktoruna guven dualarini oku hepimiz Allaha emanetiz evladina kavusup koklayacagin anı dusun
Doğum yapanları bilmiyorum ama bende oluyorCok afedersiniz bisey sormak istiyorum doğum yapanlara utanarak böyle vajinada bir zonklama hissi olmusmuydu sizde doguma yakin
Evet onu okudum faniciğim de kilo terazide ölçülmüyor ki sonuçta, onda yanılma payını anlayabilirim ama boyu vs'si tutar sanıyorum.Canım son haftalarda kilo alımları daha az oluyor bence. En son kontrolde doktorum da büyüdükleri için ölçümler doğru sonuç vermeyebilir demişti. Ben artık ölçümlere de pek güvenmiyorum.
Bugün doğum yapan bir arkadaş yazdı görmüşsündür belki canım oğlu 3200 gram doğmuş ama en son doktoru 3800 gram demiş.
ne güzel ya çok özendim, hayırlısı olsun cnm bişey kalmadı.Benimde çarşamba sezeryan bebeğimi cok merak ediyorum![]()
ay evet gerçekten geri sayım başlıyo yaKasılman var mı ne kadar suruyor diye soruyor doktorum hep demek o da belirti folikcim crs dananin kuyrugu kopacak cok heyecanli
bak o konuda ben de rahatım cnm, ne arayan var ne soranEn iyisi sen telefonlara bakma canım. Ben o konuda rahatım. Arayan soran yok. :) Beni de bazen ağrılar bazen de istediğim gibi hareket edememek sinir ediyor.
Gözün aydın cnm, doğdu doğacak, doğuyor doğmuyor derken doğdu demekKızlar ben doğurdum :))
En guzeli o zaten hani bir melege sahip olarak ayrilcaz ameliyattan..baska bir ameliyat olsa bu kadr guclu olamazdm heralde..ama iste bazen cok guclu hissediyorum kendimi ama olumsuz bir sey okuyup duydugumda hemen karamsarlasiyorum ikizler burcyum cok ani duygu degisimlerim varBebeğini kucağına alacağın anı düşün canım.
ne demek sanırımKizlar suyum geldi sanirim Dr.aradim hastaneye gel dedi
Aa gercekten mi saka miKızlar ben doğurdum :))
Yeni tuvaletten ciktim içeri gidiyordum birden bi islakli altima isemis gibine demek sanırımgeldi mi gelmedi mi?
Bana özel hastanede eğitimde, bebeğiniz uyuyor olsa bile 2 saatte uyandırın ve emzirin dediler.
Ne zamandı doğum tarihin? Hayırlısı olsun canım.
Hiç mi kilo almıyor canım? Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi derler. Ama madem böyle bir durum var, doktorun neyi uygun görürse öyle olsun. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Hadi yaaa...
Bu kadar erken mi? Ben de 6 aylık olunca ayırırım diyordum.
İçini karartma canım bence başka bir sorun var çünkü topuk kanı alınınca çapaya yollanıyor diye biliyorum bişey varsa onlar arıyor başka birşeydir o içini karartma herşeyin hayırlısı dua et sütün azalır hiç birşey net olmadan üzme kendini
yasemin sıkma canını belkiyanlış test yapılmıştır belkş değeri yanlış okudular o yüzden çağırııyor olabilirler sen tekrar ver bakalım bebeğin topuk kanını sonuç ne olacak bana da bilgi ber durumla ilgili
Bugün daha iyiyim canim hafif öksürük var hala ilaclari kullaniyorum daha iyi olucam insallahCanım nasıl oldun? Daha iyi misin grip konusunda?
seninde bebeğinin eli kulağindadir canim bugün yarin gelir="folik, post: 43957060, member: 4700
ne güzel ya çok özendim, hayırlısı olsun cnm bişey kalmadı.
En guzeli o zaten hani bir melege sahip olarak ayrilcaz ameliyattan..baska bir ameliyat olsa bu kadr guclu olamazdm heralde..ama iste bazen cok guclu hissediyorum kendimi ama olumsuz bir sey okuyup duydugumda hemen karamsarlasiyorum ikizler burcyum cok ani duygu degisimlerim var
Kizlar suyum geldi sanirim Dr.aradim hastaneye gel dedi
Bugün daha iyiyim canim hafif öksürük var hala ilaclari kullaniyorum daha iyi olucam insallah
İlginede tesekkur ederim canim![]()