- 10 Nisan 2011
- 848
- 1.055
- 113
- 46
Kizlar suyum geldi sanirim Dr.aradim hastaneye gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar suyum geldi sanirim Dr.aradim hastaneye gel dedi
Benim dr boyunu hiç söylemedi üç ay öncesi kardeşim hesaplıyordu üç aydır sıpa arkası dönük fotosunu alamıyoruz bir kere sordum boyunu her seferinde bu uyluk kemiği başı kolu ayağı tek tek ölçüyor bize demiyorYa bebeğin boyu demiyorum cnm tabisi o ortalama bi hesapmış, doktorum söyledi uyluk kemiğini ölçüyoruz ya dedi, ee? dedim, onu 7 ile çarpıyoruz boyunu böyle tahmin ediyoruz dedi. Ama kafa ölçüsü tutar yani, o sabit. Cihaz kalitesine göre de hadi yarım santim kaysın.
Yani düşünmüyorum desem yalan olur, aklımın bi köşesini kemiriyor fare gibi, aramayanlar utansın![]()
Hayıırlısı olsun gözünüz aydın nasılsınızKızlar ben doğurdum :))
Gözünüz aydın ve geçmiş olsun canımYoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnm
Ya söylese de işte dediğim gibi cnm, "Nasıl biliyounuz boyunu, haftasına göre ortalama bi değer mi söylediğiniz?" diye sorduğumda işin aslını açıkladı sağolsun. Ultrason çıktılarına bakarsan orada uyluk kemiği ölçüsünü bul sen de, 7 ile çarpBenim dr boyunu hiç söylemedi üç ay öncesi kardeşim hesaplıyordu üç aydır sıpa arkası dönük fotosunu alamıyoruz bir kere sordum boyunu her seferinde bu uyluk kemiği başı kolu ayağı tek tek ölçüyor bize demiyor
Beni dr 35 haftada alttan muayne etti ama bebek kanaldamı diye değil leke gelmişti rahim ağzında incelme varmı yokmu bide alttan bakalım demiş ti birde çatıya bakmıştı o kadar ultrasonla anlaşılrda alttan daha net olurmuş mesela benim ki altı haftalıkken üstten görülmedi alttan görüldü onun gibi bişeydirHocanin birden oyle demesi beynimden sular doktu panik oldum cok tuhafti ya bebegin kanalda olup olmadigi illa alttan muayenemi olmali ultrasyonla anlasiliyormu ya ona gore yarin baska dr a gidecegim bi akil verin
Evet o şekilde ölçülüyor nettede yazıyor bizimkinin boyu sürpriz olucakYa söylese de işte dediğim gibi cnm, "Nasıl biliyounuz boyunu, haftasına göre ortalama bi değer mi söylediğiniz?" diye sorduğumda işin aslını açıkladı sağolsun. Ultrason çıktılarına bakarsan orada uyluk kemiği ölçüsünü bul sen de, 7 ile çarpbizimki de bu sefer söylemedi mesela ben sonradan kendim baktım, 7.12 mi ne yazıyodu uyluk boyu. yaklaşık 50 cm demek.
Ben cok iyiyim agrilarim vs gecti,ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyorhayy allahım yaa çılgın pınar akşaam akşam çok güldürdün beni
lere yapıyorsun bebeğinle evde kv durumlar nasıl korkular gerçek çıktımı
Allah yardımcın olsun cnm, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur. Yay olmasını çok istiyorum ben deArkadaşlar bu aralık bebekleri hep mi gununü dolduruyor. Ben yay burcu olurlar yerinde duramazlar diyordum ama :) sabah suni sanci ile doğum başlayacak dualarınızi bekliyorum
Hadi canimKızlar ben doğurdum :))
Allah kolaylik versin,bir avazda insallah canimArkadaşlar bu aralık bebekleri hep mi gununü dolduruyor. Ben yay burcu olurlar yerinde duramazlar diyordum ama :) sabah suni sanci ile doğum başlayacak dualarınızi bekliyorum
Ayyyy halime cok heycanlandim Allahim bir avazda kurtarsin canimKizlar suyum geldi sanirim Dr.aradim hastaneye gel dedi
Ben cok iyiyim agrilarim vs gecti, ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyorkv ve gorumcem sagolsunlar bana cok yardimci oldular gorumcemden korkuyordum ama tam tersi oldu kvye acayip gicik oluyorum. oglumu odamizdan cikartmoyorum somdilik zaten bu ara emip uyuyor surekli. emzirirken gelip oturup tepemde izliyor,uyurken odaya gelip "Paşa" diye cigriniyor. cocuk adini Paşa sanacak yakinda. uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atlet gibi odaya kosuyor
bagira bagira seviyor kucaklayip duruyor, bizde esimle tam tersi pek kucaga almiyoruz, her sesine kosmuyoruz kendi kendine takilmaya alissin istiyoruz. hic bebek gormemis ben sanki 10 bebek buyutmus gibiyim, esim sakinligime hayran.
Arkadaşlar bu aralık bebekleri hep mi gununü dolduruyor. Ben yay burcu olurlar yerinde duramazlar diyordum ama :) sabah suni sanci ile doğum başlayacak dualarınızi bekliyorum
Ayyy hic sorma,ben odamdan cokmayinca o geliyor yataga oturup izliyor emzirirken bile cocuga Paşa diyor.hicde sevmem paşa kelimesini.ben prensim diyorum daha avrupaiSeninle ilgili haberler çok güzel canım. Ama kv için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Emzirirken izlemek nedir ya.![]()
Emzirirken sütünü fışkırt suratına ay pardon dersinAyyy hic sorma,ben odamdan cokmayinca o geliyor yataga oturup izliyor emzirirken bile cocuga Paşa diyor.hicde sevmem paşa kelimesini.ben prensim diyorum daha avrupai![]()
Yayın ozellikleri ne ki hic bakmadimAllah yardımcın olsun cnm, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur. Yay olmasını çok istiyorum ben deo yüzden en geç 21'inde doğmuş olmalı.
Çok teşekkürler canım.. İnşallah gönlüne göre olur ben de yay olsun çok istiyordum.Allah yardımcın olsun cnm, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur. Yay olmasını çok istiyorum ben deo yüzden en geç 21'inde doğmuş olmalı.
Aynen ultrasonda anladı ama yine dealttan da bakalım dedi. Evet açılma yok ama kafa inmiş dediBeni dr 35 haftada alttan muayne etti ama bebek kanaldamı diye değil leke gelmişti rahim ağzında incelme varmı yokmu bide alttan bakalım demiş ti birde çatıya bakmıştı o kadar ultrasonla anlaşılrda alttan daha net olurmuş mesela benim ki altı haftalıkken üstten görülmedi alttan görüldü onun gibi bişeydir