• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya bebeğin boyu demiyorum cnm tabisi o ortalama bi hesapmış, doktorum söyledi uyluk kemiğini ölçüyoruz ya dedi, ee? dedim, onu 7 ile çarpıyoruz boyunu böyle tahmin ediyoruz dedi. Ama kafa ölçüsü tutar yani, o sabit. Cihaz kalitesine göre de hadi yarım santim kaysın.
Yani düşünmüyorum desem yalan olur, aklımın bi köşesini kemiriyor fare gibi, aramayanlar utansın :63:
Benim dr boyunu hiç söylemedi üç ay öncesi kardeşim hesaplıyordu üç aydır sıpa arkası dönük fotosunu alamıyoruz bir kere sordum boyunu her seferinde bu uyluk kemiği başı kolu ayağı tek tek ölçüyor bize demiyor

Yoktu cnm keske kendi sancim olsaydi. Herkesin dogumu guzel gecmeyebilir benim kotu gecti evet ama cok rahat dogum yapanlar var goruyoruz sonrasindada rahat ediyolar benim makatta yirtilma oldugu icin cok zorlaniyorum baska bi skinti yok cnm
Gözünüz aydın ve geçmiş olsun canım

Benim dr boyunu hiç söylemedi üç ay öncesi kardeşim hesaplıyordu üç aydır sıpa arkası dönük fotosunu alamıyoruz bir kere sordum boyunu her seferinde bu uyluk kemiği başı kolu ayağı tek tek ölçüyor bize demiyor
Ya söylese de işte dediğim gibi cnm, "Nasıl biliyounuz boyunu, haftasına göre ortalama bi değer mi söylediğiniz?" diye sorduğumda işin aslını açıkladı sağolsun. Ultrason çıktılarına bakarsan orada uyluk kemiği ölçüsünü bul sen de, 7 ile çarp :KK39: bizimki de bu sefer söylemedi mesela ben sonradan kendim baktım, 7.12 mi ne yazıyodu uyluk boyu. yaklaşık 50 cm demek.

Hocanin birden oyle demesi beynimden sular doktu panik oldum cok tuhafti ya bebegin kanalda olup olmadigi illa alttan muayenemi olmali ultrasyonla anlasiliyormu ya ona gore yarin baska dr a gidecegim bi akil verin
Beni dr 35 haftada alttan muayne etti ama bebek kanaldamı diye değil leke gelmişti rahim ağzında incelme varmı yokmu bide alttan bakalım demiş ti birde çatıya bakmıştı o kadar ultrasonla anlaşılrda alttan daha net olurmuş mesela benim ki altı haftalıkken üstten görülmedi alttan görüldü onun gibi bişeydir

Ya söylese de işte dediğim gibi cnm, "Nasıl biliyounuz boyunu, haftasına göre ortalama bi değer mi söylediğiniz?" diye sorduğumda işin aslını açıkladı sağolsun. Ultrason çıktılarına bakarsan orada uyluk kemiği ölçüsünü bul sen de, 7 ile çarp :KK39: bizimki de bu sefer söylemedi mesela ben sonradan kendim baktım, 7.12 mi ne yazıyodu uyluk boyu. yaklaşık 50 cm demek.
Evet o şekilde ölçülüyor nettede yazıyor bizimkinin boyu sürpriz olucak

hayy allahım yaa çılgın pınar akşaam akşam çok güldürdün beni
lere yapıyorsun bebeğinle evde kv durumlar nasıl korkular gerçek çıktımı
Ben cok iyiyim agrilarim vs gecti,ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyor:KK51:kv ve gorumcem sagolsunlar bana cok yardimci oldular gorumcemden korkuyordum ama tam tersi oldu kvye acayip gicik oluyorum.oglumu odamizdan cikartmoyorum somdilik zaten bu ara emip uyuyor surekli.emzirirken gelip oturup tepemde izliyor,uyurken odaya gelip "Paşa"diye cigriniyor.cocuk adini Paşa sanacak yakinda.uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atlet gibi odaya kosuyor:KK70:bagira bagira seviyor kucaklayip duruyor,bizde esimle tam tersi pek kucaga almiyoruz ,her sesine kosmuyoruz kendi kendine takilmaya alissin istiyoruz.hic bebek gormemis ben sanki 10 bebek buyutmus gibiyim,esim sakinligime hayran.

Arkadaşlar bu aralık bebekleri hep mi gununü dolduruyor. Ben yay burcu olurlar yerinde duramazlar diyordum ama :) sabah suni sanci ile doğum başlayacak dualarınızi bekliyorum
Allah yardımcın olsun cnm, inşallah kolay ve güzel bir doğum olur. Yay olmasını çok istiyorum ben de :rolleyes: o yüzden en geç 21'inde doğmuş olmalı.

Ben cok iyiyim agrilarim vs gecti, ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyor:KK51:kv ve gorumcem sagolsunlar bana cok yardimci oldular gorumcemden korkuyordum ama tam tersi oldu kvye acayip gicik oluyorum. oglumu odamizdan cikartmoyorum somdilik zaten bu ara emip uyuyor surekli. emzirirken gelip oturup tepemde izliyor,uyurken odaya gelip "Paşa" diye cigriniyor. cocuk adini Paşa sanacak yakinda. uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atlet gibi odaya kosuyor:KK70:bagira bagira seviyor kucaklayip duruyor, bizde esimle tam tersi pek kucaga almiyoruz, her sesine kosmuyoruz kendi kendine takilmaya alissin istiyoruz. hic bebek gormemis ben sanki 10 bebek buyutmus gibiyim, esim sakinligime hayran.

Seninle ilgili haberler çok güzel canım. Ama kv için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Emzirirken izlemek nedir ya. :KK67:

Ayyy hic sorma,ben odamdan cokmayinca o geliyor yataga oturup izliyor emzirirken bile cocuga Paşa diyor.hicde sevmem paşa kelimesini.ben prensim diyorum daha avrupai:KK48:
Emzirirken sütünü fışkırt suratına ay pardon dersin:KK70:belki izlemez bi daha.bende hic sevmem oyle izlenmeyi dogurunca nolur bilmiyorum ama suan annem bile görsün istemiyorum yani :KK20:

Beni dr 35 haftada alttan muayne etti ama bebek kanaldamı diye değil leke gelmişti rahim ağzında incelme varmı yokmu bide alttan bakalım demiş ti birde çatıya bakmıştı o kadar ultrasonla anlaşılrda alttan daha net olurmuş mesela benim ki altı haftalıkken üstten görülmedi alttan görüldü onun gibi bişeydir
Aynen ultrasonda anladı ama yine dealttan da bakalım dedi. Evet açılma yok ama kafa inmiş dedi

Back
X