- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 46
ne yapsın kadın bebek ağlasa emzirecek neredeyse demekkiBen cok iyiyim agrilarim vs gecti,ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyorkv ve gorumcem sagolsunlar bana cok yardimci oldular gorumcemden korkuyordum ama tam tersi oldu kvye acayip gicik oluyorum.oglumu odamizdan cikartmoyorum somdilik zaten bu ara emip uyuyor surekli.emzirirken gelip oturup tepemde izliyor,uyurken odaya gelip "Paşa"diye cigriniyor.cocuk adini Paşa sanacak yakinda.uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atlet gibi odaya kosuyor
bagira bagira seviyor kucaklayip duruyor,bizde esimle tam tersi pek kucaga almiyoruz ,her sesine kosmuyoruz kendi kendine takilmaya alissin istiyoruz.hic bebek gormemis ben sanki 10 bebek buyutmus gibiyim,esim sakinligime hayran.
eşin sana destek oluyor demek çok sevindim görümcenden yana şanşlı olman çok iyi olmuş kv desenize enfeksiyon riski var ellemeyin diye
benim kv uyutmak için alıp sallamaya çalıştı anneme bile izin vermiyorum ben sallamıyorum bu şekilde alıştırmak istemiyorum dedim azıcık bozuldu ama yapılacak bir şey yok çocuk benim çocuğum kararları ben ve eşim veririz diye düşünüyorum sende kibarca kötü alışkanlık kazanacağı huylara izin verme pınarcım bu arada benimde odama o şekilde kendi annemde dahi,l herkes giriyordu off ne sinir oldum çözüm emzirme önlüğü onlar elince sırtını dön ve önlüğü tak bak nasıl anlarlar