- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm şimdilik bekle kilosuna göre ikinci pakette bakarsın duruma bence sen 94 lük almıştın zatenHmm... anldım. Ben de prima premium care stokladım. iki paket 1, iki paket 2 numara. yetmicek heralde :)
Maşallah kuzuya gözünüz aydınnKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Bizim bezden geçmedi ama altını ne zmn açsak ya çiş yapıyo ya kaka yapıyo sulu değil ama kakası akma fln olmuyo elime de gelmedi hiç dahaYaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yaomadi,ozeniyorum valla siz boyle anlatinca
Sıcak suyun altına tutuyox hafif detrjanla az çitileyip havlupana asıyoruz sonra makineye atıyorum eğer hemen çalıştırcaksam makineyi direkt atıyorum içine leke kalmadı şimdiyr kdrBulasan kakayi elinde neyle yikiyorsun canim sade suyla mi deterjanla mi
Canım doktoruna bırak olayı hepimizin yapısı değişik doktor ona göre degerlendirir bekle diyorsa bekleHayirli olsun canım benimde kanala girmedi daha ama girmez miymiş ki![]()
Maşallah canimKizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Bebegn bobrek genslemesi var birde kanala girmemis artikta girmezmis cati ile kafasinda uyusmazlik varmis o yuzden yarin sezeryan olcam 11 deSuni yerine 2 hafta daha beklemeyi tercih ederim. 42 olsun.
Artık keyfim yerinde. Ağrım yok. Sadece çorap ve ayakkabı giymek zor geliyor. O da çok önemli değil. Hamileliğin yeni yeni tadına varıyorum. Az daha uzayabilir
Ne duydun canım? Artık herkesi birbirine karıştırmaya başladım. Bir de sayfalar çok birikmiş. Hepsini okuyamadım. Daha günün var senin. Neden sezeryan?
Hayırlısı olsun canım. Geç olsun, güç olmasın.![]()
ya yok işin geyiği, istesem de kaldıramam cnm, yani sürekli iş yapıyorum yoruyorum kendimi ama zorlamıyorum tabi mrk etme. 2'ye mi çıkarsak hurmayı. Allahım şaşırdım napcaamı gecikmesin diyeayy yavrucum ağır kaldırma gözünü seveyim bir sakatlık çıkar sakınBende günde 1 tane yedim 8 gün 1 tanede bebeğime sakladım doğunca dudağına değdireceğim sünnetmiş bunu yapmak
süpersiniz cnm maşallahNasiliz kizlar
Maşaallah canımNasiliz kizlar
Ne cikti tahlillerdr hayirdir cnm bnm yarin sezryan var hayirlisi bakalimhayırlısı olsun canim saglikla gelsinlerde gerisini bosver
Ben bugün yine doktor doktor geziyorum tahliller iyi ciknadi ertelenebilir yine)
grip tam gecmedi canim doktordayim tahlil yaptirdim kadin dogum doktoruna gostericem erteleyebilir yine
Kız ozenilecek bisey miYaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yaomadi,ozeniyorum valla siz boyle anlatinca
Gözün aydn canm, saati bilfiğine gore sezeryan oldu snrmHanimlar kızım bugün 11:30 hayata merhaba dedi 2880gr doğdu. Rabbim kisa zamanda ayni duyguyu sizlere de yasatsin. Avent soite emziği verdim sanki önceden onu biliyormuş gibi tiryaki oldu aglayinca onu veriyorum hemen susuyor
Benim de yarın Canım bakalımNe cikti tahlillerdr hayirdir cnm bnm yarin sezryan var hayirlisi bakalim
SoRma sorma heyecan dorukta bnm panikledim iyice az kaldiayyy ne güzel yaa, inşallah her şey yolunda gider ve çok güzel olur cnm.
Ayy ayy gelsn su vakit o degilde ben kac saat nasil ac kalacagim onu dusunuyorumHayırlısı olsun canım valla yapsınlar onlar yiyecek nede olsa
Sendemi yarin ayyy cok heyecanliymis yaa panik oldum amaBenim de yarın Canım bakalım
Evettt yarin 11 30 da gelwcwk beywfendiAaaaaaa efe keremmmm geliyormuuuuuu
Yok yok canm benm, daha hiiiiiççç belirti yok, uzun süre beni beklemeyin siz :))Meltemcim bu gece doğum yaptın diye gecti içimden nedense uyandım Meltem doğuma gitti galiba dedim içimden ehehe iyice kafayı yedik
Canim en son ultrasonu 13 ekimdi yanlis hatirlamiyorsam 13 ekimde 1800 kusur cikmisti. Bende biraz yapiliyim aslinda korkacak bisey yok bnce neden normal olmasinki