• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nasiliz kizlar

Eklentiler

• IMG_20151208_145616.webp
    IMG_20151208_145616.webp
    12 KB · Görüntüleme: 134
Hmm... anldım. Ben de prima premium care stokladım. iki paket 1, iki paket 2 numara. yetmicek heralde :)
Cnm şimdilik bekle kilosuna göre ikinci pakette bakarsın duruma bence sen 94 lük almıştın zaten

Kizlar biz dogduk maşallah 3400gr 49cm
Maşallah kuzuya gözünüz aydınn:nazar:

Yaa benimki daha hic uzerine gecirmedi kakasini benim uzerimede yaomadi,ozeniyorum valla siz boyle anlatinca
Bizim bezden geçmedi ama altını ne zmn açsak ya çiş yapıyo ya kaka yapıyo sulu değil ama kakası akma fln olmuyo elime de gelmedi hiç daha :KK48:

Bulasan kakayi elinde neyle yikiyorsun canim sade suyla mi deterjanla mi
Sıcak suyun altına tutuyox hafif detrjanla az çitileyip havlupana asıyoruz sonra makineye atıyorum eğer hemen çalıştırcaksam makineyi direkt atıyorum içine leke kalmadı şimdiyr kdr

Suni yerine 2 hafta daha beklemeyi tercih ederim. 42 olsun.
:KK53:
Artık keyfim yerinde. Ağrım yok. Sadece çorap ve ayakkabı giymek zor geliyor. O da çok önemli değil. Hamileliğin yeni yeni tadına varıyorum. Az daha uzayabilir :KK66:

Ne duydun canım? Artık herkesi birbirine karıştırmaya başladım. Bir de sayfalar çok birikmiş. Hepsini okuyamadım. Daha günün var senin. Neden sezeryan?

Hayırlısı olsun canım. Geç olsun, güç olmasın. :KK66:
Bebegn bobrek genslemesi var birde kanala girmemis artikta girmezmis cati ile kafasinda uyusmazlik varmis o yuzden yarin sezeryan olcam 11 de

ayy yavrucum ağır kaldırma gözünü seveyim bir sakatlık çıkar sakın :KK43: Bende günde 1 tane yedim 8 gün 1 tanede bebeğime sakladım doğunca dudağına değdireceğim sünnetmiş bunu yapmak
ya yok işin geyiği, istesem de kaldıramam cnm, yani sürekli iş yapıyorum yoruyorum kendimi ama zorlamıyorum tabi mrk etme. 2'ye mi çıkarsak hurmayı. Allahım şaşırdım napcaamı gecikmesin diye :KK73:pilates topu siparişi verdim internetten.
süpersiniz cnm maşallah :KK68::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlısı olsun canim saglikla gelsinlerde gerisini bosver
Ben bugün yine doktor doktor geziyorum tahliller iyi ciknadi ertelenebilir yine:KK43:)

grip tam gecmedi canim doktordayim tahlil yaptirdim kadin dogum doktoruna gostericem erteleyebilir yine
Ne cikti tahlillerdr hayirdir cnm bnm yarin sezryan var hayirlisi bakalim

Hanimlar kızım bugün 11:30 hayata merhaba dedi 2880gr doğdu. Rabbim kisa zamanda ayni duyguyu sizlere de yasatsin. Avent soite emziği verdim sanki önceden onu biliyormuş gibi tiryaki oldu aglayinca onu veriyorum hemen susuyor
Gözün aydn canm, saati bilfiğine gore sezeryan oldu snrm

Canim en son ultrasonu 13 ekimdi yanlis hatirlamiyorsam 13 ekimde 1800 kusur cikmisti. Bende biraz yapiliyim aslinda korkacak bisey yok bnce neden normal olmasinki

Son gunler bakilmadi yani? Ben normal istiyorum da 4 un ustunu istemiyorum.dr umda ayni fikirde.yapiya gore degisir tabi.o da cok normal istiyor ama herkesin kapasitesi ayri sanirim:) bazi yediklerimi kestim bebek bu hafta az kilo almis neyseki hala normal sansim var :) su an 3200. Seni tebrik ederim cnm

Back
X