• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sen ne zaman gideceksin kontrole kanala inmiş olurlar umarım omkadar yürüyüş yaptık
Cmt günleri benm hafta baslarim okuyo, 40+0 cmt, o gün gidicem bakalim.
Kanala inmesi de yetmiyo kı, bak esraecem in bebişi kanala inmişti ama kanalda ilerlemedi sezeryan oldu :(
Offf ya ne zormus normal doğurmak :(

Merhaba , 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım da ☺️ sarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez .inşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
Gözün aydın canm, senn de mi sezeryan?

Kızlar yarın sabah ikizlerimi allahın izniyle kucagıma alıcam bebeklerim dogum kanalına girmiş her an suyun gelebilir dedi doktorum dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim dogumu bekleyen diger arkadaşlarında allah yardımcısı olsun çok heyecanlıyım inş saglıkla gelirler

yok kız kaldırır mıyım hiç denemem bile ama yoruyorum kendimi, sürekli bişeyle meşgulüm, gerçi ben normalde de böyleyim :KK30: ooo sen bayağı hazırsın zaten gününde geldi negzel :KK73:ben de artırayım artık o zmn, az önce çantam tamamen hazır hale geldi :rolleyes:
Ay yok ya daha hazır değilim. :KK70:
10 aralığa kendimi hazırladım. Hatta 1 hafta sonrasına. Hastane çantam hazır ama fermuarı hala açık. :-)
Kapatırsam doğum başlar diye kapatmıyorum. :p

Merhaba , 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım da ☺️ sarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez .inşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
İyi dileklerin için teşekkürler.

Hayırlı olsun. Gözün aydın. Sağlıkla büyüt bebeğini canım. :nazar::KK46:

Geceleri bebeğin uyanınca ağlıyor mu? Nasıl haberin oluyor? Yoksa sen mi arada kontrol ediyorsun?

Açma telefonlarını.
:KK70:
Ben artık soranlara "Doğurmaktan vazgeçtim" diyorum. :-) İşin ilginç tarafı gerçekten vazgeçtim. Keyfim yerinde. Ağrım sızım yok. Hamileliğin keyfini yeni yeni çıkarıyorum. :p

Benimki yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf ve yumurta akı kıvamındaydı. Ayrıca çok azdı.

Bende oyle ınatci bi kp var ki, acmasam 1 sa sonra tekrar ariyo, bi de bişey oldu die ortaliği ayağa kaldirirlar :(
Ama acmiycam artık, naparsa yapsin sıkıldım sürekli aranmaktan.

Kızlar yarın sabah ikizlerimi allahın izniyle kucagıma alıcam bebeklerim dogum kanalına girmiş her an suyun gelebilir dedi doktorum dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim dogumu bekleyen diger arkadaşlarında allah yardımcısı olsun çok heyecanlıyım inş saglıkla gelirler
Dualarımız seninle canım. Ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın da buradan bize haber verirsin artık. Allah yardımcın olsun.

Plansiz olan da ben olayım, gönüllüyüm ben :))
Tamam anlaştık.
;)

Allah yardımcin olsun tatlim, ikizlere normal doğum yaptiriyolar mi?

Teşekkür ederim canım evet sezeryan oldu. Ameliyattan cikar cikmaz emzirdim, dün yürüdüm her ihtiyacımı kendim karşıladım gece bile esimle ikimiz kaldık sadece hic korkulacak gibi değil.
Ya ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu kadar sezeryan karşıtıyım :KK43:

Ne güzel cabuk toparlanmişsin sen, esinle ikinz kalnca bebegn altini nasil değiştrdnz?
Bi de süt hemen geldi mi?

Kızlar kızlar acaba normal doğumu başlatabilmek için yapılabilecek şeyler varmı hoplayıp zıplayasım gelio:KK73: Bendede hala bi gelişme yoko_O
Ben de doktoruma aynı seyi sordum :))
Zıplasam asagı dogru iner mi bebek dedim, sakin zıplama içerde bi yırtık ya da damarlarda catlama olur dedi, zıplama sen de :) yürü, squat yap, plates topuna otur hafif zıpla dedi

Ne güzel cabuk toparlanmişsin sen, esinle ikinz kalnca bebegn altini nasil değiştrdnz?
Ay benimde nedense sezeryandan ödüm kopuyor karnımda kesik olması daha korkutucu geliyor normaldeki kesikten. Doğmuyo bizimkide çok inatçı ne güzel herkes yavaş yavaş kucağına alıo bebişleri bizimkinde tık yok:110:

Ben de doktoruma aynı seyi sordum :))
Zıplasam asagı dogru iner mi bebek dedim, sakin zıplama içerde bi yırtık ya da damarlarda catlama olur dedi, zıplama sen de :) yürü, squat yap, plates topuna otur hafif zıpla dedi
Ehuhehe:)) artık bu belirsizlik canımıza tak etti bekle bekle dur insan bişeyler yapmak istiyor boş oturmaktansa:KK48:

Doktorum 4 saat sonra ayağa kalkacaksin dedi kalktigim için kendim temizledim. Kızımız cok küçük olduğu için eşim korktu ama ben temizledim. Yanindakilere gucenince ister istemez tembellik oluyor. Ama kimse olmayinca miss bugün gazim cikti vc ye çıktım hemşireler bile hayret ettiler. Birde hic mama verdirtmedim cok teklif ettiler hayir dedim. Bugün rutine girdi duzenimiz.

Back
X