- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
İnş arzucum, inş.Evet canımcım cuma günü nasipse. En kısa zamanda sen de kavuş kuzunla inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş arzucum, inş.Evet canımcım cuma günü nasipse. En kısa zamanda sen de kavuş kuzunla inşallah
İnş güzel haberlerle dön gülom.@folik
Kızlar tahlil sonuclarim pek iyi değil yarin doktora göstericem ona göre yapilip yapilmayacağina karar verecek doktorum.
Zaten öksürükte gecmedi hala,bakalim hayirlisi olsun yarin haber veririm size.
Ben de varım.Senn de cuma mı canm?? Hadi hayrlisi olsun bakalim Doğurmayan kalmayacak ben dısında![]()
İyi, fazladan 9 gün tanımış.Yok yok bende burdayım Meltem , gelmekten vazgeçti bizim sıpa :) dün doktorumuz ayın 16 sı beklenen tarih ama 25 ine kadar yolu var dedi hahahaaa :)))))))))
Bende okumuştum o arkadaşı bakalım bekleyip gorucez artıkAmiiinnnnn. İnşaallah.
Benimki renksizdi. Bir arkadaş renksiz de olabilir dedi. Kimdi unuttum.
Hadi hayırlısı. Bakalım plansız da olacak mı?
![]()
Cmt günleri benm hafta baslarim okuyo, 40+0 cmt, o gün gidicem bakalim.Sen ne zaman gideceksin kontrole kanala inmiş olurlar umarım omkadar yürüyüş yaptık
Gözün aydın canm, senn de mi sezeryan?Merhaba , 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım dasarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez .inşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
Plansiz olan da ben olayım, gönüllüyüm ben :))Amiiinnnnn. İnşaallah.
Benimki renksizdi. Bir arkadaş renksiz de olabilir dedi. Kimdi unuttum.
Hadi hayırlısı. Bakalım plansız da olacak mı?
![]()
Ay yok ya daha hazır değilim.yok kız kaldırır mıyım hiç denemem bile ama yoruyorum kendimi, sürekli bişeyle meşgulüm, gerçi ben normalde de böyleyimooo sen bayağı hazırsın zaten gününde geldi negzel
ben de artırayım artık o zmn, az önce çantam tamamen hazır hale geldi
![]()
İyi dileklerin için teşekkürler.Merhaba , 04.12.2015 te aramıza geldi benim güzel kızım dasarılığımız var ama biraz yarın kontrole gitçez .inşallah düşmüştür doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun , yapacaklara da hayırlı doğumlar inşallah
Geceleri bebeğin uyanınca ağlıyor mu? Nasıl haberin oluyor? Yoksa sen mi arada kontrol ediyorsun?
Açma telefonlarını.
Ben artık soranlara "Doğurmaktan vazgeçtim" diyorum.İşin ilginç tarafı gerçekten vazgeçtim. Keyfim yerinde. Ağrım sızım yok. Hamileliğin keyfini yeni yeni çıkarıyorum.
Benimki yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf ve yumurta akı kıvamındaydı. Ayrıca çok azdı.
Teşekkür ederim canım evet sezeryan oldu. Ameliyattan cikar cikmaz emzirdim, dün yürüdüm her ihtiyacımı kendim karşıladım gece bile esimle ikimiz kaldık sadece hic korkulacak gibi değil.Gözün aydn canm, saati bilfiğine gore sezeryan oldu snrm
Evet ya nurcoo da bırakti bzi, sennle kaldik :)Ben de varım.
İyi, fazladan 9 gün tanımış.![]()
Dualarımız seninle canım. Ikizlerini sağlıkla kucağına alırsın da buradan bize haber verirsin artık. Allah yardımcın olsun.Kızlar yarın sabah ikizlerimi allahın izniyle kucagıma alıcam bebeklerim dogum kanalına girmiş her an suyun gelebilir dedi doktorum dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim dogumu bekleyen diger arkadaşlarında allah yardımcısı olsun çok heyecanlıyım inş saglıkla gelirler
Tamam anlaştık.Plansiz olan da ben olayım, gönüllüyüm ben :))
Allah yardımcin olsun tatlim, ikizlere normal doğum yaptiriyolar mi?Kızlar yarın sabah ikizlerimi allahın izniyle kucagıma alıcam bebeklerim dogum kanalına girmiş her an suyun gelebilir dedi doktorum dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim dogumu bekleyen diger arkadaşlarında allah yardımcısı olsun çok heyecanlıyım inş saglıkla gelirler
Ya ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu kadar sezeryan karşıtıyımTeşekkür ederim canım evet sezeryan oldu. Ameliyattan cikar cikmaz emzirdim, dün yürüdüm her ihtiyacımı kendim karşıladım gece bile esimle ikimiz kaldık sadece hic korkulacak gibi değil.
Ben de doktoruma aynı seyi sordum :))Kızlar kızlar acaba normal doğumu başlatabilmek için yapılabilecek şeyler varmı hoplayıp zıplayasım gelioBendede hala bi gelişme yok
![]()
Ay benimde nedense sezeryandan ödüm kopuyor karnımda kesik olması daha korkutucu geliyor normaldeki kesikten. Doğmuyo bizimkide çok inatçı ne güzel herkes yavaş yavaş kucağına alıo bebişleri bizimkinde tık yokYa ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu kadar sezeryan karşıtıyım
Ne güzel cabuk toparlanmişsin sen, esinle ikinz kalnca bebegn altini nasil değiştrdnz?
Bi de süt hemen geldi mi?
Ehuhehe:)) artık bu belirsizlik canımıza tak etti bekle bekle dur insan bişeyler yapmak istiyor boş oturmaktansaBen de doktoruma aynı seyi sordum :))
Zıplasam asagı dogru iner mi bebek dedim, sakin zıplama içerde bi yırtık ya da damarlarda catlama olur dedi, zıplama sen de :) yürü, squat yap, plates topuna otur hafif zıpla dedi
Doktorum 4 saat sonra ayağa kalkacaksin dedi kalktigim için kendim temizledim. Kızımız cok küçük olduğu için eşim korktu ama ben temizledim. Yanindakilere gucenince ister istemez tembellik oluyor. Ama kimse olmayinca miss bugün gazim cikti vc ye çıktım hemşireler bile hayret ettiler. Birde hic mama verdirtmedim cok teklif ettiler hayir dedim. Bugün rutine girdi duzenimiz.Ya ben karnmda kesik istemiyorum, ondan bu kadar sezeryan karşıtıyım
Ne güzel cabuk toparlanmişsin sen, esinle ikinz kalnca bebegn altini nasil değiştrdnz?
Bi de süt hemen geldi mi?