• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Umarım hamilesindir canım, idrar testine göre pozitifsin ancak yanıltıcı olabiliyor, 10. gün ise kan testi kesin sonuç verir.. Hadi inşallah
Umitlenmıyorum sonra üzülmemek ıcın Çarşamba kanda tam bellı olur ıns

Hayırlısı buymuş Canım bırdakı transferınden sonra lütfen dınlen bende oyle Yapıcam doktorlara bakma hepsı para tuzagı hep yatıp dınlenenlerın bebeklerı tutmıs

Belki de haklı olabilirsin, bilmiyorum inan. Ben tıp ne dediyse onu yaptım. İnandık güvendik ne diyeyim.

Belki de haklı olabilirsin, bilmiyorum inan. Ben tıp ne dediyse onu yaptım. İnandık güvendik ne diyeyim.
Bozma moralını nolur bıdakıne bı cop dahı kaldırma esınede anlat sana yardımcı olsun bu arada 10.gunu ıdrar testı yaptım ıkıncı sılık çıktı yarın kan tahlılım var benım hıc umudum yok

Bozma moralını nolur bıdakıne bı cop dahı kaldırma esınede anlat sana yardımcı olsun bu arada 10.gunu ıdrar testı yaptım ıkıncı sılık çıktı yarın kan tahlılım var benım hıc umudum yok

Güzel olacak merak etme. Ben 9. gün idrarda pozitif, 10. gün negatif görmüştüm. Ne kadar yanıltıcı olduğunu sen de benim kadar iyi biliyorsun. Canını sıkma iyi olacak herşey. Olduğu kadar olmadığı kader

Mrb bende yeni üye oldum benim de bugün 9.günüm test falan yapmadım merakla 12.günü bekliyorum ama bende hiç belirti yok
Yapmada Gül'üm sonra moralın bozulmasın belırtı kısmiden kısıye degısıyor benım çok göğüs Ağrı'm oldu bıde aynı adet agrısı cektım 10.gunde ıdrarda sılık cızgıyı gördüm darısı basına kesın yaZ bıze

Yapmada Gül'üm sonra moralın bozulmasın belırtı kısmiden kısıye degısıyor benım çok göğüs Ağrı'm oldu bıde aynı adet agrısı cektım 10.gunde ıdrarda sılık cızgıyı gördüm darısı basına kesın yaZ bıze
Amin inşallah bir salı günü gelsin yazarım inşallah rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin

Canım ben tahlili yaptırdım değer 568 yani pozitif ama 4 gündür adet olacakmisim gibi belirtiler var hiç halim yok ve korkuyorum

Canım ben tahlili yaptırdım değer 568 yani pozitif ama 4 gündür adet olacakmisim gibi belirtiler var hiç halim yok ve korkuyorum
Ayyyy gözün aydın bıtanem çok sevindim ben beş haftalığım hala adet agrısı cekiyorum Can'ım gayet normal hıc korkma çok sevindim senin adina

S sedefbxl günlerdir bakamıyodum buraya, ne ugursuz topik açmışım dediğini okudum peşine sonraki sayfaları okurken gözyaşlarımı tutamadım senin adına okadar sevindim ki yaşadığın o şaşkınlığı o heyecanı gözümde canlandırdım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Benim de aşırı uyarılmışlık sendromum olmuştu yazmıştım sizede geçen hafta hastanede yattım 4 gece serum tedavisi uygulandı. yumurtalıklarda aşırı büyüme olduğu için yumurtalıktan sıvı sızmaya başlamış karnımın içine, şişkinlik ve ağtı yapmıştı. doktor yumurtalıklar kendini toparlasın diye bir sonraki aya bıraktı. bu ay adet oldum bitti bi sonraki ay gidicem eğer normale döndülerse transfer için hazırlığa başlıcaz. İsteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah. inş. bende sonunda o güzel haberi alırım, hayali bile beni ağlatıyoken öğrenince naparım bilmiyorum :) deli gibi sulugözlüyüm zaten :) hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın. arada yine bakarım diğer arkadaşlardanda güzel haberler bekliyorum. bende bi sonraki ay bekleyişimi yazıcam inş. yine.... Allaha emanet...

Back
X