Umitlenmıyorum sonra üzülmemek ıcın Çarşamba kanda tam bellı olur ınsUmarım hamilesindir canım, idrar testine göre pozitifsin ancak yanıltıcı olabiliyor, 10. gün ise kan testi kesin sonuç verir.. Hadi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umitlenmıyorum sonra üzülmemek ıcın Çarşamba kanda tam bellı olur ınsUmarım hamilesindir canım, idrar testine göre pozitifsin ancak yanıltıcı olabiliyor, 10. gün ise kan testi kesin sonuç verir.. Hadi inşallah
Hayırlısı buymuş Canım bırdakı transferınden sonra lütfen dınlen bende oyle Yapıcam doktorlara bakma hepsı para tuzagı hep yatıp dınlenenlerın bebeklerı tutmıs
Bozma moralını nolur bıdakıne bı cop dahı kaldırma esınede anlat sana yardımcı olsun bu arada 10.gunu ıdrar testı yaptım ıkıncı sılık çıktı yarın kan tahlılım var benım hıc umudum yokBelki de haklı olabilirsin, bilmiyorum inan. Ben tıp ne dediyse onu yaptım. İnandık güvendik ne diyeyim.
Bozma moralını nolur bıdakıne bı cop dahı kaldırma esınede anlat sana yardımcı olsun bu arada 10.gunu ıdrar testı yaptım ıkıncı sılık çıktı yarın kan tahlılım var benım hıc umudum yok
gözün aydın canım kacıncı gunun kaç çıktı değerinKızlar hamıleyım sok oldum ıdrarda çıkmıstı allahım gercekden verdı kan da cıktı
Kızlar hamıleyım sok oldum ıdrarda çıkmıstı allahım gercekden verdı kan da cıktı
12.gun hemsıre telefon ettı pozitif dıye degerı sormak aklıma gelmedı heyecandangözün aydın canım kacıncı gunun kaç çıktı değerin
Çok dayım okadar ağır taşıdım 12 gun boyunca ağladım kurban olduğum allah verdı hıc umudum yoktu hepde dedım sızdGözün aydınnnn. Çok sevindim senin adına. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Canimmm gozun aydin, sevindim.. İnsallah saglikla kavusmani dilerimm..Kızlar hamıleyım sok oldum ıdrarda çıkmıstı allahım gercekden verdı kan da cıktı
Çok saol Can'ım darısı sizin başınızaCanimmm gozun aydin, sevindim.. İnsallah saglikla kavusmani dilerimm..
Mrb bende yeni üye oldum benim de bugün 9.günüm test falan yapmadım merakla 12.günü bekliyorum ama bende hiç belirti yokKızlar hamıleyım sok oldum ıdrarda çıkmıstı allahım gercekden verdı kan da cıktı
Mrb bende yeni üye oldum benim de bugün 9.günüm test falan yapmadım merakla 12.günü bekliyorum ama bende hiç belirti yok
Sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir sekilde kucagina almayı nasip etsin inşallahKızlar hamıleyım sok oldum ıdrarda çıkmıstı allahım gercekden verdı kan da cıktı
Yapmada Gül'üm sonra moralın bozulmasın belırtı kısmiden kısıye degısıyor benım çok göğüs Ağrı'm oldu bıde aynı adet agrısı cektım 10.gunde ıdrarda sılık cızgıyı gördüm darısı basına kesın yaZ bızeMrb bende yeni üye oldum benim de bugün 9.günüm test falan yapmadım merakla 12.günü bekliyorum ama bende hiç belirti yok
Amin inşallah bir salı günü gelsin yazarım inşallah rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesinYapmada Gül'üm sonra moralın bozulmasın belırtı kısmiden kısıye degısıyor benım çok göğüs Ağrı'm oldu bıde aynı adet agrısı cektım 10.gunde ıdrarda sılık cızgıyı gördüm darısı basına kesın yaZ bıze
Canım ben tahlili yaptırdım değer 568 yani pozitif ama 4 gündür adet olacakmisim gibi belirtiler var hiç halim yok ve korkuyorumYapmada Gül'üm sonra moralın bozulmasın belırtı kısmiden kısıye degısıyor benım çok göğüs Ağrı'm oldu bıde aynı adet agrısı cektım 10.gunde ıdrarda sılık cızgıyı gördüm darısı basına kesın yaZ bıze
Ayyyy gözün aydın bıtanem çok sevindim ben beş haftalığım hala adet agrısı cekiyorum Can'ım gayet normal hıc korkma çok sevindim senin adinaCanım ben tahlili yaptırdım değer 568 yani pozitif ama 4 gündür adet olacakmisim gibi belirtiler var hiç halim yok ve korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım benim cuma günü keseyi görmeye gidicez inşallahAyyyy gözün aydın bıtanem çok sevindim ben beş haftalığım hala adet agrısı cekiyorum Can'ım gayet normal hıc korkma çok sevindim senin adina